Løkke bakker på krav om mink-advokatvurdering

Det samme gør Alternativet: "Nu er der ligesom en ny spilleplade," understreger partiets forperson
Foto: Netavisen Pio/Jan Kjærgaard
Franciska Rosenkilde, forperson for Alternativet
Formanden for Moderaterne, Lars Løkke Rasmussen, bakker nu på sit hidtil ufravigelige krav om, at Mink-forløbet skal vurderes af uvildige advokater, før der kan blive tale om et regeringsamarbejde mellem Moderaterne og Socialdemokratiet.

Nu er Moderaternes krav om en advokatundersøgelse blot udgangspunktet:

“Jeg bliver selvfølgelig nødt til - som alle mulige andre - at bøje mig for, hvad der er af flertal i det danske folketing, men det er klart, at det er vores udgangspunkt at få sat et værdigt punktum for hele den sag,” sagde Lars Løkke onsdag efter at han havde været en tur til dronningen for at påege på Mette Frederiksen som kongelig undersøger.

Ikke længere flertal

Udmeldingen fra Løkke kommer efter, at Alternativet onsdag blødte op på deres hidtidige ønske om en advokatundersøgelse af mink-forløbet:

“Jeg vil sige, at det var det, der var vores holdning. De Radikale valgte at udskrive valg, danskerne har stemt, og nu er der ligesom en ny spilleplade. Så må vi se, hvad det er for et regeringsgrundlag, der bliver lavet,” sagde Alternativets forperson, nu medlem af Folketinget, Franciska Rosenkilde, til Jyllands-Posten.

Allerede med meldingen fra Alternativet, ser det ud til at flertallet for en advokat-vurdering af minkforløbet er væk.

Hverken De Radikale, SF, Enhedslisten eller Socialdemokratiet bakker op om en advokatvurdering. Det sker med henvisning til, at minksagen allerede er bedømt af Minkkommissionen.  

Jan Kjærgaard er journalist på Netavisen Pio.


Flere artikler om emnet

Kommentarer

"Formanden for Moderaterne, Lars Løkke Rasmussen, bakker nu på sit hidtil ufravigelige krav om, at Mink-forløbet skal vurderes af uvildige advokater, før der kan blive tale om et regeringsamarbejde mellem Moderaterne og Socialdemokratiet."

Hvorfor mon det ;-)

Var der alligevel ikke noget at komme efter?

Et rødt flertal kræver en rød regering.

De næste måneder skal vi høre på de blå's vrælen om, hvor uretfærdig det hele er. At de nordatlantiske mandater afgør valget er der ikke noget nyt i. De er trods alt 4 mandater valgt demokratisk som en del af rigsfællesskabet og dermed folketinget.

Men som sagt. Vræl fra det blå kommer til at præge overskrifter på Jyllands-Posten og Berlingske-Tidende. Sikkert også en masse mink vræl - Selv om Socialdemokratiet fik over 30% stemmerne i Nord Jylland med de fleste minkbesætninger, der blev slået ned. De borgere er mere end tilfredse med deres sikkerhed og helbred fik første prioritet.

Du har ret med de nordatlantiske de hører nemlig med, det er vilkårene. De blå havde da også brugt 1 blåt mandat hvis det kunne sikre dem flertal. Hvis det havde været omvendt billede, så havde de været ude og roste hvor godt vi har de nordatlantiske, men nu er de ikke gode nok for de blå, da de ikke kan bruge dem. Sikke et menneskesyn at have og disrespekt overfor rigsfællesskabet.

Jeg synes nu ikke, der er nogen vrælen fra Blå Blok.

Jeg synes derimod det er beskæmmende at Lars Løkkes ufravigelige krav ikke længere er ufravigeligt. Nu er han kommet ind, ved at føre vælgerne bag lyset. Det samme gælder Alternativet. Hvor er det klamt og med til at øge politikerleden i Danmark. Mette lyver og bryder lovene, Rasmus Prehn svindler, Lea Wermelin bryder loven, men nægter at udtale sig og Trine Bramsen og utrolig uintelligent.

Det er blevet legalt at svindle, lyve og bryde loven. Det kommer til at præge forsiderne de næste 4 år.

Jeg tager hatten af for Social Demokratiet. De lavede en genistreg ved at sænke afgiften på guldøl i Grønland og vupti, var der 2 mandater :-)

At kalde Grønland for Afrika på is har nu nok haft mere indflydelse på det :-)

..og de har været kaldt eskimoer, gletsjer negere osv. Lad dem nu få fuld selvstændighed.

Jeg synes Moderaternes og Alternativets fortrydelsespille er vælgerbedrag. Vi trænger i den grad til et troværdigt folketing. Vi har en løgner som statsminister....

Du har da helt tabt sutten martin.

Nu bruger jeg ikke sut Helle :-)

Men hvad er du uenig i? At Grønlændere er blevet kaldt eskimoer, for det er faktuelt. At Mette er en løgner. Det er også faktuelt og er erkendt under valgkampen. Så søde Helle, du må da gerne finde den sut, jeg har tabt

Den har du så her. Grønlænderne og færingerne er danske statsborgere og har i de gældende regler, indtil andet vedtages, stemmeret til det danske folketing. At nægte dette er udtryk for dårlig sportsånd, hvor alverdens undskyldninger ikke kan blive latterlige nok til i ubehersket surhed at underkende valgresultatet. En sådan verbal udgydelse er dertil en bastant nedvurdering af grønlænderes og færingers grundlovsfæstede ret til ligeværdigt medborgerskab i rigsfællesskabet, og når du så yderligere med udtalt foragt markedsfører den fordom, at grønlænderes stemme i hovedsagen følger fremme af drikfældighed, vil jeg nok sige, at niveauet for at have tabt sutten til fulde er nået.

Hvis du har fulgt lidt med i medierne efter valget, er det den ene repræsentant for Færøerne, der selv har bragt det op. Jeg nægter ingenting, men nu var det heller ikke det mit oprindelig opslag egentlig gik på.
Det må du meget gerne kommentere på

Vi mangler ordentlighed i Dansk Politik, ikke politikere som den nuværende regeringsleder og enkelt ministres misforståelse af, at de er hævet over loven. Hvis vi skal politikerleden til livs, skal loven være ens for alle.

Det har Mette F, Rasmus P, Trine B(gudfader i skuret), Lea Wermelin ikke forstået. Det viser format, at Alex Vanopslagh erkender han har brudt loven og betaler tilbage. De førnævnte nægter at udtale sig. Er det sådanne mennesker, vi ønsker regerer vores land, støttet af Alternativet og muligvis Moderaterne, der går på valg på udsagn, som fjernes efter de er kommet ind, for at blive en del af magtens centrum. Fy for Søren

Jeg har ikke set nogen grønlændere bringe op, at de to røde repræsentanter skulle være valgt på grund af lavere priser på øl, det er vist helt din fortjeneste.
Jeg ser heller ikke, at Mette F skulle føle sig hævet over loven. Der gik 3 dage, fra hun beordrede minken lukket, til hun erkendte sin fejl og meddelte folketingets formand, at beslutningen savnede hjemmel. Derefter vedtog folketinget hjemmel, og det var altså folketingets flertal, der lukkede minken uden for zone 1 og 2, hvor der var hjemmel i den gældende lovgivning.
Hvis du betvivler at MF var uvidende om den manglende hjemmel, så forklar mig lige, hvordan de få dages udskydelse af beslutningen, hvis denne hjemmel skulle have været tilvejebragt først, skulle kunne begrunde det helt vanvittige selvmål, netop den fremgangsmåde gav anledning til. Dette skal ses, ikke mindst i lyset af, at nedslagtning af mink i denne mellemperiode foregik i Zone 1 og 2 på lovligt grundlag.
Dertil skal føjes, at al den ballade, man fra blå side har skabt omkring MF (slette Mette), i hovedsagen hviler på den antagelse, at MF var i ond tro. Men jeg har jo lige forklaret, at skulle det være tilfældet skulle hun jo have handlet utvetydigt idiotisk ved at skyde sig i foden men en kanon. Tillige fandt Minkkommissionen ikke grundlag for en rigsretssag.
Helt anderledes stiller det sig fra cand. tugthus Støjberg, der trods en dom stadig intet fortryder, og ville gentage ulovlighederne igen, hvis situationen var til det.

Det hedder kort og godt arrogance. Hun har ødelagt embedsmændsværket, ved først at give Martin Rossen og dernæst Barbara bertelsen uindskrænket magt. Hvis man ikke sidder fast i den Røde farve og har bare en minimal indsigt i IT, herunder telefoni ved man at det er muligt at genskabe data fra ens telefoner. Det gælder bare ikke vores Statsminister, andre ministre og Barbare Bertelsen. Det er beskæmmende for vores Folketing og regering.

Det er faktuelt, at der har været alt for mange kritisable sager i Regeringen. Herunder Mette Mink, som du selv kalder det. Hvis alt var som du siger, hvorfor så ikke bare igangsætte advokatundersøgelser. De har jo deres på det tørre, eller også har hun ikke......
Hvorfor kommenterer du ikke på, at Lea Wermelin er en boligspekulant og får dig og mig til at betale for hendes "ferie"rejser, som hun helt uden nummer, nægter at udtale sig om.

Rasmus Prehn ER en svindler, men er heldigvis blevet politianmeldt.

Trine Bramsen, hvor skal jeg starte? Hun er eklatant uduelig og uintelligent
Hvordan kan man have en minister der hedder Jeppe, der har dyrket sex med en 15 årige praktikant. Fy for satan. Jo Støjbjerg er dømt og afsonet sin dom....

Det der er allerværst er at Mette F bruger valgkampen til at lyve. Det er faktuelt. Der findes en anden statsleder, som også er så desperat, at han også lyver for sin befolkning m.m. Ham har du nok hørt om.

Så kravl nu ned fra dig "Røde" træ

Hverken Martin Rossen eller Barbara Bertelsen har uindskrænket magt. Det er jo det rene vrøvl.
Der har dertil været en minkkommission, der har nået det resultat, at der ikke er belæg for at sætte Mette Frederiksen for en rigsret. Hvor mange 100 undersøgelser af samme sag synes du der skal være for at stille sølvpapirhattene og den frådende opposition tilfreds?
SMS mediet har indtil nu været regnet for en kommunikationsform, der ikke normalt indkaldes i kommisionsundersøgelser. I dette tilfælde ville relevansen være afhængig af, at der i den fandtes dokumentation for, at MF var i ond tro omkring lovhjemmel. Men det er da en helt håbløs antagelse. Så her kunne du måske besvare mit spørgsmål ovenfor. Også Søren Pind slettede sine mails, da han var var minister, i øvrigt med Barbara Bertelsen som departementschef. Det hele denne kampagne handler om er, et håb om at få fingre i helt andre forhold, der i offentligheden kan fremstilles som kritisable, når udsagnene er afgivet i den tro, at de er konfidentielle.
I enhver regering findes ministre, der foretager sig noget kritisabelt, og i hver sag må det bedømmes, og der er grundlag for en sag, eller kritik.
Løkke forærede store dele af hele fiskebestanden til enkeltpersoner, der angiveligt gav støttebeløb til Løkkefonden og havde privat omgang med Løkke. Desuden fløj han på 1. klasse, havde et familiemedlem med på statens regning, og havde et omfattende bilagsrod. Fogh førte Danmark i krig i Irak på en lodret løgn med et lille flertal i folketinget. Foghregeringen beskar SKAT med over 5000 ud af 12000 medarbejdere, på forventet rationalisering med et EDB system, der aldrig før eller senere har været i drift. Sammen med udflytning af skat til Støjbergstan var resultatet udbytteskatskandalen og en mangelfuld ligning, der sikrede en skattefrihed til en række personer i vælgerbaglandet, der ikke kunne opnås gennem nedsættelse af topskatten i folketinget, og løkke lukkede en igangværende kommisionsundersøgelse om Irakkrigen, da han tiltrådte. Listen er meget lang.
Så hvis du kan få sølvpapirhatten med ud af jordhullet synes jeg du skulle komme ud i solskinnet, hvor dokumentation og proportionssans oftere er en del af argumenterne end smædekampagner.

🤣🤣🤣🤣. Stop dog. Jeg får krampe i maven af at læse dit sjove indlæg. Ellers er det altså vigtigt, du husker, at ringe til lægen, når du slår hovedet så kraftigt 🤣🤣. Gudfader en hjernevasket ensporet rød tosse

Det er altså strafbart, at dine forældre har fået børn, når de er søskende....

Jeg ser du helt har opgivet debatten, og tilbage er der kun øllebrød og underskole ordkævl. Så vi lander den der.

Du er sød, når du taler udenom. Forhold dig dog til de ting jeg skriver. Du undlader at kommentere på de svindler sager, der har foregået i vores regering. Skammeligt at være dansker med den uduelige Trine Bramsen som minister. Skammeligt at Rasmus Prehn kan svindle og nægte at udtale sig. Du fabler om Løkkes bilagsrod, men det kom trods alt frem vha hans støttepartier. Det kunne aldrig ske, når Socialister og Kommunister har magten. Det er skammeligt. jeg gider ikke engang at bringe de andre sager frem, da der har været så mange. Blot nævne at have en Udenrigsminister, der knalder en 15 praktikant, skal nok give anseelse i udlandet.

Er du uening i det, eller kommer der nu et typisk Rødt gylp, at Blå har gjort noget tilsvarende? Det gør intet bedre.

Hav en god aften ved Mette alteret

Ja trods dit ævl og kævl om hvor forfærdelig du synes at Kofod, Bramsen, Prehn og Frederiksen er, så fik statsministeren
60.000 personlige stemmer, og (A) fik 50 mandater. Det kan der ikke laves om på, vel??
Det er da godt at du skriver i Pio når du er så klog. Du læser vist for meget i Ekstra Bladet.????

Ja det er korrekt. Det beviser bare, at der er for mange ansatte i den offentlige sektor eller på overførselsindkomst. Sidstnævnt nasser på samfundet og får i hoved og røv af vores kommunist støttede regering.

Begynd nu at stille krav til alle de offentlig ansatte, der åhhh bare ikke kan klar en 37 timers uge. Nej, men så er det da godt, der er en masse privatansatte, der "gerne" vil arbejde, så andre kan holde fri. Solidaritet mig i en vis legemsdel.

Du er sød, når du taler udenom. Forhold dig dog til de ting jeg skriver. Du undlader at kommentere på de svindler sager, der har foregået i vores regering. Skammeligt at være dansker med den uduelige Trine Bramsen som minister. Skammeligt at Rasmus Prehn kan svindle og nægte at udtale sig. Du fabler om Løkkes bilagsrod, men det kom trods alt frem vha hans støttepartier. Det kunne aldrig ske, når Socialister og Kommunister har magten. Det er skammeligt. jeg gider ikke engang at bringe de andre sager frem, da der har været så mange. Blot nævne at have en Udenrigsminister, der knalder en 15 praktikant, skal nok give anseelse i udlandet.

Er du uening i det, eller kommer der nu et typisk Rødt gylp, at Blå har gjort noget tilsvarende? Det gør intet bedre.

Hav en god aften ved Mette alteret

Du kan ligeså godt opgive Martin. Som du selv siger, hjernevasken er stærk i de røde kommunister. Hvis ikke man kan blive drejet væk af sin rød/blå blokpolitiske hjerne, efter at have bevidnet Mettes opførsel de sidste par år, så er man godt og grundigt tabt bag en vogn. Hjernevasken kan ikke reddes. De er kommunister af værste skuffe og nærmest ikke pinlige over det længere. Det er så skræmmende at være vidne til.

Du har desværre nok ret Morten. Tænk sig, at vores egen demokratisk valgt Statsminister agerer nøjagtig på samme vis som Putin gør i Rusland, fordi hun er så desperat for at undgå spjældet, så hun løj konstant for åben skærm under valgkampen.

Gad vide, hvordan omverdenen ser på Danmark, når vi udover det sender en en udenrigsminister afsted, der har knaldet en 15 årig praktikant, samt en forsvarsminister som ødelægger vores efterretningsmæssige samarbejde, fordi hun kort og godt er snotdum.

Har der ikke været nok overgrebssager i SocialDemokratiet, senest med deres store bidragsyder Klamme Per Christensen. Ligestilling eller mandschauvinisme er åbenbart det samme i det parti

Vi bor altså ikke i Nicaragua! Hvor er ordentligheden i det parti. Deres fodsoldater minder om de tosser vi ser fra andre lande, vi ikke ønsker at sammenligne os med. Målet helliger midler. Fy for Søren!

Du kan ligeså godt opgive Martin. Som du selv siger, hjernevasken er stærk i de røde kommunister. Hvis ikke man kan blive drejet væk af sin rød/blå blokpolitiske hjerne, efter at have bevidnet Mettes opførsel de sidste par år, så er man godt og grundigt tabt bag en vogn. Hjernevasken kan ikke reddes. De er kommunister af værste skuffe og nærmest ikke pinlige over det længere. Det er så skræmmende at være vidne til.

Nu er jeg ikke umiddelbart for en advokatundersøgelse men vil lige bemærke. Kommisisonen har IKKE taget stilling til om der er belæg for en rigsretssag. Det har et flertal i Folketinget besluttet

Beklager Martin, du vrøvler. Socialautokratiet bestemmer ikke afgifterne på guldøl i Grønland. Det gør det Grønlandske selvstyre. Desuden, så hvidt jeg kan se, er de Grønlandske representanter genvalgt. Den med guldøl er noget uvidende og nedsættende vrøvl.

Stop nu dig selv og læs det oprindelige indlæg, og tag stilling til det. Jesus Christ, så forstår jeg sandelig godt, at vi fortsætter som vi slap.

Tror du ikke, jeg er klar over, at Mette ikke vandt pga afgiftsreduktion på guldøl 🤣🤣🤣

Jeg har læst det hele og er måske ikke helt uenig. Måske de sidste par linier var en uheldig fortalelse? Den gør altså ondt på nogen og antyder sådan set, at det er sådan, det er. Men det er det jo ikke, vel?

Helt enig, Martin. Den bør Lykke fortryde.
Og Grønland burde ikke kune ændre en dansk regeringsdannelse. Grundlovsændring påkrævet. Og der kunne man passende indføre en forfatningsdomstol, så de radikale ikke kan stoppe en påkrævet juridisk udredning.

Støjberg har jo skabt præcedens. Når vælgerne har valgt, stopper alle anklager åbenbart, både sande og usande.

Bergur Løkke Rasmussen har kurs mod Bruxelles. Ikke så sært det er så svært at bryde den social arv, når man ikke er inden for det rette netværk. De gode lukrative bestillinger bliver holdt inden for egene rækker. Selv politiske top poster nedarves i det "ukorrupte" Danmark.

Ja- du tænker sikkert også på Nick Hækkerups datter Fie Hækkerup (S) - nuværende / tidligere public affairs-konsulent i Rud Pedersen!!!
.

Franciska Rosenkilde ved at “noget” er vigtigere end “nogen”!

Dansk politik er på en anden spilleplade!

Fra “ingenting” gik Franciska Rosenkilde til seks mandater i folketinget!

Og fik “nogen” med sig til at forklare om dette “noget”, nemlig klimakrisen, hvad det så end betyder?

Hvilket “noget” der skal gennemføres, således at den såkaldte klimakrise igen blot bliver til klimaet:

Klima er et gennemsnit af vejrmålinger:
Der er international enighed om, at definitionen af begrebet “klima” er gennemsnittet af vejrmålingerne over en periode på mindst 30 år. Heraf følger, at enkelte særligt kolde, varme eller våde år ikke umiddelbart kan tages som udtryk for, at klimaet har ændret sig.
Klima beskrives ved de årlige svingninger af:

Temperatur
Nedbør
Vind
Lufttryk
Skydække
Solindfald
Luftfugtighed
Dugpunkt (bruges sjældent)
Antal ekstreme vejrhændelser (orkaner og cykloner, frekvensen af frontpassager)

Så der er meget for Franciska Rosenkilde at holde styr på og følge med i:

Spillepladen hedder nu klimaet!

Statsminister Mette Frederiksen siger at spillepladen hedder Putininflationen, Putinkrigen, Putin energiforsyningskrisen, forsvar mod Putin og ventelister på sygehuse og overalt i sundhedsvæsenet, men først og fremmest hvordan overlever flere hundrede tusinder af danskere julen og vinteren.

Spillepladen er en hel anden!

Danmark har fået valgt voksne ansvarlige politikere!

Der er ikke mere tid til Rosa Lund rigsretssager imod en Inger Støjberg der reddede Danmark fra flere hundrede tusinder af indvandrere på et tidspunkt hvor spillepladen hed tusinder og atter tusinder af indvandrere på vej til humanismens højborg på Nørrebro!

Danmark er fortsat et frit land styret af frie borgere, der hver har sin spilleplade!

I de to foregående folketingsperiode hed pladen ludo!

Først blev indvandrere sendt hjem i ludo under Løkke-regeringen!

Så blev Inger Støjberg sendt hjem i ludo af Mette Frederiksens støttepartier alt imens Mette Frederiksen med møje og besvær sendte pandemien hjem hvor den hørte til!

Nu er spillepladen en hel anden ifølge Franciska Rosenkilde!

Spændende hvilket spil om klimaet som hun medbringer?

Familiespillet, Coco Crazy, Aladdin, Vildkatten, Myretuen, Black and White, eller Tegn og Gæt!

Dronningerunden minder vist mest om Tegn og Gæt!

En ko uden prutter, en gris uden gylle, et fly uden brændstof, et landbrug uden CO2 afgifter!

Lars Løkke vil spille uden yderpartierne!

Kun “ nogen” der sidder i midten må tale med om “noget” og give tegn fra sig!

Og tegner du en mink, er der “noget” som du har misforstået!

Sofie Carsten vil ikke spille med mere! Nu vil hun blot se på! Som en anden Lars Løkke under Frederiksen-administrationen!

Til gengæld har Lars Løkke udviklet sit helt eget spil! Reglerne laves hele tiden om, så det passer med at han står med potteren og jokeren og kongen lige før spillet afgøres!

Ludo er for chance-baseret og risikoen for at blive sendt hjem både for egne ministre og chefen selv, ja, det kender han alt for godt!

På sin tur over Atlanten i sejlbåd spillede de Lars Løkkes nye spil!

Spillet hed:

“Vi spiller når vejret er til det”.

Om Lars Løkke kan lokke Franciska Rosenkilde og andre med i spillet og acceptere udformingen af spillepladen der indeholder “noget” men aldrig “nogen”, bliver superinteressant!

Om Lars Løkke vil have sin tidligere brigadegeneralinde med i spillet er mere tvivlsomt!

I krig og kærlighed er du hele tiden afhængig af “nogen” og det er “noget” som Lars Løkke vånder sig ved!

Den der er optaget af “noget” glemmer alt om gammelt nag og had og forfølgelse!

Fælles fjender burde kunne få danskerne/vælgerne/folketingsmedlemmerne til at vælge den rigtige spilleplade!

Moderaternes “nogen” blev til 16 mandater for Lars Løkke.
Danmarksdemokraterne “nogen” blev til 14 mandater for Inger Støjberg.

Hvilken spilleplade disse 30 nye kandidater sætter sig ved sammen med Franciska Rosenkildes 6 nye mandater bliver super spændende!

Om spillet udvikler sig og brikkerne hopper op som selvstændige Mester Jakel dukker med egne regler som selve mesterens bag spillepladen, ja, det er desværre en mulighed fastsat i grundloven, thi ifølge paragraf 56:

§ 56

Folketingsmedlemmerne er ene bundet ved deres overbevisning og ikke ved nogen forskrift af deres vælgere.

"Nu er der ligesom en ny spilleplade,"

Desværre kan alt bringes i spil!

Det ved Inger Støjberg alt for godt!

At spillet skulle ende med 14 mandater i folketinget!

Sikke en spilleplade!

Franciska Rosenkilde har så,enes alle muligheder!

Hvis hun forstår at spille spillet!

Spillet om klimaet kan begynde!

Franciska Rosenkilde har seks gode kort på hånden!

Men pas på Lars Løkke!

Han er en mester i poker! Og lader altid en anden sidde med Sorteper!

Bare spørg Inger Støjberg!

“Tegn og Gæt” er et fantastisk pædagogisk spil! Det udvikler fantasien og åbner øjnene for nye veje at gå! En helt ny verden åbner sig!

Også for Mette, Jacob, Inger, Lars, Mai, Pia, Pape, Alex, Pernille, …., der alle kommer med hver deres spilleplade.

Vil lige gøre opmærksom på at for 15 år siden stillede S forslag om at ændre den valgregel for at undgå det som skete denne gang, men det ville VKO ikke, Pia Gjellerup(S) sagde på talerstolen, at hun simpelthen ikke forstod det blå flertal. Det skyldtes måske de havde haft gavn af det selv tidligere, reglen er fra 1920. Nu ændres det muligvis. Og nej jeg opfatter ikke angrebene på S ministre som løgnere korrekt.
Men at Alternativet 24 timer efter en udmelding nu hiver i land, det giver jeg slet ingen point for. Det er politisk umodenhed. Og en svag leder. Og Løkkes arrogance med bare at køre forbi journalisterne på hjemturen, nu har han ikke brug for dem mere til at profilere sig. Det er for ringe.

Jeg støtter en advokat undersøgelse af den lille svindler fra Græsted.

Annonce