Stavad: “Lars Løkke er livsfarlig”

Tidligere minister under Nyrup-regeringerne advarer - akkurat som Lykketoft - S mod at gå i regering med Lars Løkke
Foto: Netavisen Pio/Jan Kjærgaard
Lars Løkke Rasmussen (M), udenrigsminister
“Lars Løkke er livsfarlig”.

Sådan skriver tidligere S-minister ad flere omgange, Ole Stavad, om Moderaternes formand, Lars Løkke Rasmussen, på Facebook og Twitter.

Af samme årsag advarer Stavad Socialdemokratiet og fungerende statsminister Mette Frederiksen (S) mod at lade Lars Løkkes Moderaterne indgå i en S-ledet regering:

Alt andet er at foretrække

“En regering med Lars Løkke er livsfarligt. Alt andet er at foretrække,” skriver Stavad og fortsætter:

“De vigtigste ingredienser i politik er ordentlighed og ordholdenhed. Lars Løkke står for det modsatte. Man ved aldrig, hvad man får. Hvis først regeringen er dannet, vil han ikke føle sig forpligtet af en skriftlig aftale i form af et regeringsgrundlag.”

Stavad om Løkke: “Folkeforfører”

Stavad understreger, at Løkke er den eneste politiker, som han har forhandlet med, som er løbet fra indgåede aftaler:

“Løkke er den eneste politiker, som jeg har forhandlet med, der i den grad er ”løbet” fra indgåede aftaler – hvis han tror, han kan komme godt fra det. Og, det er han rigtig, rigtig ”dygtig” til, med sin oratoriske begavelse. Han er en utrolig dygtig ”folkeforfører”.”

Stavad mener, at Venstre må have samme dårlige erfaringer med Lars Løkke:

Han havde på det tidspunkt ”snydt” sine partifæller så mange gange

“Det var vel også det, der til sidst gjorde det nødvendigt for Venstre at slippe af med Lars Løkke. Han havde på det tidspunkt ”snydt” sine partifæller så mange gange, at de ikke længere kunne holde det ud. Endda efter et Venstre-valg i 2019 med stor fremgang, som normalt ville frede enhver anden partiformand.”

Foretrækker en SVSFR-regering

Stavad konkluderer, at Mette Frederiksen og S-toppen derfor er nødt til at finde en regering hen over midten, der ikke inkluderer Lars Løkke og Moderaterne:

“Derfor bliver man nødt til at finde en løsning med en regering hen over midten uden Lars Løkke. En sådan regering er heller ikke min ”livret”, men jeg tror, det er bedst for Danmark, som valget faldt ud. Vælgerne har talt. Så bliver ansvarlige partier nødt til finde løsninger.”

Stavads foretrukne regering er en SVSFR-regering med støtte fra alle fire nordatlantiske mandater:

“Min foretrukne regering er en flertalsregering bestående af Socialdemokratiet, Venstre, SF og RV, som tilsammen kan mønstre 95 mandater, hvortil kan lægges 4 mandater fra Grønland og Færøerne.”

Lykketoft: Lars Løkke er stadig i den grad blå

Under valgkampen - kort op under valget - lød der lignede advarende toner fra tidligere S-formand, tidligere udenrigs- og finansminister Mogens Lykketoft (S).

Han advarede mod, at man betragter Moderaterne som et midterparti. Lars Løkke er tværtimod fortsat i den grad blå, lød Lykketofts vurdering:

”Jeg har meget svært ved at tro, at det er en troværdig partner til en socialdemokratisk ledet regering, som har høje ambitioner på klima og velfærd,” sagde Mogens Lykketoft til Netavisen Pio 27. oktober.

”Den politik, han (Lars Løkke, red.) vil føre, er mere højreorienteret end Venstres, Konservatives og Inger Støjbergs politik,” lød det fra Lykketoft, der mener, at Lars Løkke vil gøre alt for igen at blive statsminister:

Det gælder også, hvis det er med støtte fra hele højrefløjen

”Lars Løkke vil gerne være statsminister en tredje gang – og også for enhver pris. Det gælder også, hvis det er med støtte fra hele højrefløjen, selvom han har lagt afstand til den,” advarede Mogens Lykketoft.

Jan Kjærgaard er journalist på Netavisen Pio.


Flere artikler om emnet

Kommentarer

Ja, den ene er speget og den andet røget!

Men Mette Frederiksen er til makrel!

Så hvad skal man tro!

Tiderne skifter!

Og snart er alt plantebaseret!

Hvilken menu de herrer og damer når frem til!

Ja, det bliver spændende at se!

De to største dyr på savannen er sat i skammekrogen!

Alle fortidens snu ræve lusker rundt om hinanden!

Men ingen tør bide til byttet af frygt for den anden!

Blot er den røde pels her og der mere grå og blålig nærmest lilla!

Unge ræve holder sig langt borte omkring Marienborg!

Luns efter luns deles ud før rovet for alvor parteres!

I Sverige har ulvene indført et kontrolministerium så alle får del i herlighederne!

I Danmark menes Jacob Ellemann at være bedre til at tie stille ved sin såt frem for faderen Uffe!

Men pas på!

Jagt er altid livsfarlig!

Hvis ikke man følger reglerne!

Løkke vil ikke være statsminister, nej for vælgerne vil du heller have ham. De vil have Mette. Hvem tror han han er ? Han vil debattere med landets statsminister,tænk, hvis hun skulle det med alle 179 medlemmer i folketinget. Han tillader dig gudhjælpemig også at forhandle med andre partier, som var han udnævnt til jobbet. Det er han ikke. Den eneste som har sagt direkte til Løkke at hun ingen fidus har til ham er Støjberg. Giv ham ikke muligheden for af omveje styre landet igen. Alt hvad Løkke rør ved ender galt. Håber Mette Frederiksen og Wammen og Bødsgård. er så professionelle og drevne så de gennemskuer hans lumskerier. Han er en folkeforfører, men altid sig selv nærmest. Hans lange tale efter valget beviste det. Og han tåler ikke at blive til grin og det blev han, solgte skindet, gør bjørnen var skudt. Jeg siger ikke han ikke er en dygtig politiker, ofte lidt for dygtig. Men stol aldrig på ham

Der er trykfejl i indlægget, ej sku der stå, og sig ikke dig, gør ikke gør

Helle, det vil være en stor hjælp hvis du gennemlæser din kommentar FØR du trykker 'Udgiv' og også hæfter den op på den kommentar som den retter sig imod.

'Der er trykfejl i indlægget, ej sku der stå, og sig ikke dig, gør ikke gør' - og så skal vi bare finde ud af hvor i teksten der skal erstattes.

På forhånd tak!

Enig

Hvorfor står Løkke aldrig til ansvar for det han gør? Han kører op til hoveddøren uden om pressen og går ind, han luskede ud af bagdøren, da Venstre smed ham ud, han forsvandt fra aftenfest en med sit eget parti for at lave. Ja hvad. Rævekager. Amts politikerne husker hvordan han efter Connie Didrichsen var udnævnt til amtsborgmester, lave rævekager bag om ryggen på alle, og kom ind i salen med anden dagsorden. Der går masser af historier om hans rævekage sager. Stol aldrig på den mand.

Hvorfor kan man ikke tale RV til fornuft, og danne en mindretals regering,
hvor der bliver lavet et forståelsespapir, hvor alle de politik områder,
som der er enighed omkring indgår som prioriteret reformområder.
Og så laver et punkt hvor de Radikale ikke må vælte denne mindretals regering,
hvis denne regering kan opnå en tilslutning i Folketinget omkring Rwanda,
hvor 65 % af folketinget vil stemme for, forudsætningen skal være at man kan
opnås en aftale, hvor menneskeretskonventionen ikke bliver udfordret.
Jeg er ikke tryg ved Lars Løkke, og hans aftaler med de borgerlige partier,
de samtaler vil indeholde politiske krav, som ingen af partierne ØST for
socialdemokratiet, kan se sig selv i. Det er da vidst det hans "Dronningerunde"
bliver brugt til. Venstre fjernede ham fra magten, nu vil han vise at det er ham
der har løsningerne på problemerne, men han kan ikke forsvare det han ikke kan forklare.

Med Moderaterne i en "midter" regering med Socialdemokratiet vil Den-Lille-Svindler fortsætte med sit foretagende. At ødelægge velfærdsstaten Danmark med vold og magt. Med Lars Løkke Rasmussen ved roret har Venstre i to årtier smadret løs på Danmark. Og resultatet er heller ikke udeblevet. Mest synligt for den brede offentlighed er ødelæggelserne på sygehusvæsenet. Det som Den-Lille_Svindler har gjort er ikke demokrati. Det er manipulation af demokratiet og den danske befolkning. Et demokrati og en befolkning, som er sat ud af kraft ved at bare én person begår overgreb mod det.

Hvis Socialdemokratiet går i regering med Moderaterne er det en katastrofe.

Hvis ikke Socialdemokratiet og Mette Frederiksen er i stand til at forstå dette og ikke mindst tage kraftigt afstand for dette er det slut. Så er Socialdemokratiet forvandlet til noget andet. Så er kursen sat mod tyske tilstande i Danmark. Et Tyskland, hvor 23% lever i fattigdom udbyttet af de mest velhavende 10%. Tendens stigende. Så er banen lagt til en eksplosion af uligheden i Danmark.

Og det er ikke Socialdemokratiet. Det er noget andet.

Det tragiske i Tyskland, er at det netop er det tyske Socialdemokrati (SPD) som gennem HATZ IV skabte grundlaget for fattigdom og stor ulighed i det tyske samfund med Gearhard Schröder som Bundeskansler i 2003 - Tysklands Anders Fogh Rasmussen.

"Og det er ikke Socialdemokratiet. Det er noget andet."
Præcis. Og med lejre i afrikanske diktaturstater, indespærring af velintegrerede unge syriske kvinder, udvisning og tvangsdeportering ag gamle, senile mennesker... - så lad os sige det, som det er: Det er nationalsocialisme.
Føj, hvor er det væmmeligt!

Menneskeliv er vigtigere end principper. Der død mange på vej til Europa både i Sahara og Middelhavet. Fattige mennesker betaler formuer og forgælder sig til slaveri. Bliver udnyttet af arbejdsgivere til micro lønninger når de når frem. Derfor skal man vide at man kommer retur til Afrika og denne trafficering er nytteløs.
De syriske flygtning må desværre retur, da der er udskilt et for stort parallel samfund I Danmark nu med oldebørne af fremmedarbejdere der kom I 1960erne. Flere folk I samme land er opskriften på diskrimination, segregation, apartheid, holocaust og borgerkrige. Hindringen for muslimske flygtning deres frivillige adskillelse fordi den er ond.

Over 27% har stemt på Socialdemokratiet. Det har de ikke gjort for at påfører velfærdsstaten Danmark mere skade. Men for at bevare og genopbygge det.

En regering "hen over midten" kan indeholde S og SF. S er så blå og brun, at man ikke kan række yderligere mod højre uden at gøre det til en blå/brun/sort regering. Og Danmark har mildest talt ikke brug for flere blå og brune reformer.
Vi har tværtimod brug for, at S smider Pia Kjærsgaards menneskesyn overord og genfinder salig Sven Aukens sociale instinkt. Aktuelt er Socialdemokratiet en skændsel mod sit ophav!

Det er svært at være Ole. Han ved jo godt, at der ingen chance er for at få noget parti, som er enig med Ole, til at blive et stort parti. Samtidig ved han også, at der heller ingen chance er for at få noget stort parti til at rette ind efter Ole, for så ville det ikke være et stort parti ret meget længere. Så Ole er en meget, meget bitter dreng, som ikke har andre midler tilbage end at råbe TISSEMAND efter dem, han føler sig svigtet af. Og det er efterhånden de fleste.

Ole lever i en anden tidsalder. De problemer Danmark skal takle i dag, eksisterede ikke i Aukens tid. Så hvordan Auken ville løse dagens problemer ved Ole INTET om. I det hele taget er jeg bange for at der er meget Ole ikke ved.

Hvis Socialdemokratiet går i regering med Løkke, så står jeg af. Så vil jeg ikke følge dansk politik længere. Jeg har ikke tid tilovers for naive politikere. Kaae

løkkes rævekager og lokkemidler er altid at tilbyde personlig profit og tjenester til de personer der skal hjælpe ham. Nepotisme og korruption er de ord der bedst beskriver hans handlinger.

Hvis RV falder til patten, og finder den ydmyghed frem, som valgresultatet kalder på, vil det eneste rigtige være at fortsætte en 1-partiregering som den, vi har haft indtil nu.

Og ellers bør man lade V danne regering og så blot hjælpe dem igennem med det, der er spiseligt, og stemme det ned, som ikke er det. Altså klassisk oppositionspolitik.

En borgerlig regering vil jo alligevel ikke holde særligt længe, da de stort set ikke ville kunne gennemføre andet end det, Socialdemokratiet kan være med til.

Lars Løkke er IKKE dygtig. Han er en usympatisk charlatan, der har drænet den danske stat for mange ressourcer.

Om man er dygtig eller ej, måles på hvad man har udrettet og opnået. Løkke har ikke udrettet noget positivt for Danmark, ergo er han IKKE dygtig.

Løkke er ganske rigtigt en meget farlig mand. Lad ham ikke få held til at bringe vores ualmindeligt dygtige og sympatiske statsminister Helle i vanskeligheder.

Rettelse: "vores ualmindeligt dygtige og sympatiske statsminister METTE i vanskeligheder."

Han er dygtig til at snyde. Spørg bare Hanne Boel.

100 % enig med Ole Stavad og Mogens Lykketoft. Det er nok heller ikke så mærkeligt, at tre klassiske socialdemokraterser på denne sag på samme måde. Jeg har argumenteret for en S,V.RV, SF regering på Facebook og mindet om, at dette også vil være en flertalsregering, der på en god måde afspejler bredden i rigsfællesskabet. Selvom det er en slogan, man ind imellem kan have sin tvivl om, at "Venstre ved du, hvor du har", så ved vi i hvert fald, at vi aldrig vil vide, hvor vi har Lars Løkke.

100 % enig med Ole Stavad og Mogens Lykketoft. Det er nok heller ikke så mærkeligt, at tre klassiske socialdemokraterser på denne sag på samme måde. Jeg har argumenteret for en S,V.RV, SF regering på Facebook og mindet om, at dette også vil være en flertalsregering, der på en god måde afspejler bredden i rigsfællesskabet. Selvom det er en slogan, man ind imellem kan have sin tvivl om, at "Venstre ved du, hvor du har", så ved vi i hvert fald, at vi aldrig vil vide, hvor vi har Lars Løkke.

Ingen tvivl om Løkkes evner som smidig artist i det politiske cirkus. Det, det måske nok mere kniber med, er ordholdenhed, integritet, ubestikkelighed og statsmandsformat. Der er et eller andet der bringer Fiffig Jørgensen i erindring fra det sagnomspundne Holme Olstrup, når man iagttager Løkke i handel og vandel.
For en overfladisk betragtning forekommer det mig, at løkkes ambition mest af alt er en vendetta, mod det parti, der kasserede ham som formand, en restituering, der beviser, at han havde ret i modsætning til alle de andre, giver ham den tabte indflydelse tilbage, og sikrer ham et forkromet eftermæle.
Det ærgerlige er, at alle disse forhold synes at basere sig på en snæver præstationstrang på egne vegne snarere end en idealistisk vision til gavn for hele Danmark.
Jeg synes til en start, at Mette F skulle kræve en advokatundersøgelse af Løkkes rolle i fiskekvoteskandalen, hvor han reverenter talt forærede store dele af fiskebestanden i danske fiskefarvande til en snæver vennekreds, inden et eventuelt regeringssamarbejde kan komme på tale.

Enig med Rasmus Hansen,.
Og forstår de "gamle " vellidte socialdemokrater advarer ..mod LLR..Han usmagelig og en lille "luske busk" der kun vil have magt..Det må aldrig ske -håber og tror Mette F .og dygtige forhandlingspartnerne er for kloge til oh give efter og hoppe på.usmageligt og forhandle udenom..som det kom frem i weekenden..LLR luskeri uden indhold.
Der et brugt for stabilitet, det er bedst for Danmark, Lad Mette forblive statsminister &en S-smal regerning med bredt samarbejde..🚩

Crazy World Ikke. Jeg har aldrig forestillet mig "virkeligheden" kunne ende så Crazy som den har gjort. Og årsagen ligger kun ét sted og ingen andre: Vi er gået online - Starten på begyndelsen på enden af det gode liv.

Og så er vi først lige begyndt. Altså, klimakatastrofe, ny verdensorden, et USA i opløsning over de ikke kan tåle nogen gør det anderledes og vinder. Atom våben og ballistiske missiler på tilbud i "Føtex". Everyone got it, everyone need it...

Og værst af alt af det hele. En reel mulighed for en regering, hvor Den-Lille-Svindler igen kan sætte dagsorden og fortsætte sit bedrag mod Danmark og den danske befolkning. End ikke Trump kunne gøre det bedre.

Jeg lider ikke af politikerlede. Jeg lider af psykopat lede. Demokratiet er blevet kuppet af en uønsket personlighedstype.

På et tidspunkt tænkte jeg at Løkke måske havde ændret sig som han havde ændret flere af sine synspunkter, men nej, noget af det første han gjorde var at prøve at manøvrere en SF-tilknyttet grønlænder til at støtte sig.
Gå aldrig tilbage til en fuser. Længere er den ikke med den mand.

Lars Lykke er Narcissist (læs under Narcissist)
En Narcissist ser kun sig selv og manipulere med alle
og tag ikke fejl en Narcissist er tit lynnene intiligent.
det er en person der har flest arkiv-skuffer i nakken
og har altid en skuffe der passer til en given situation
og jo længer man lever jo flere skuffer har man
og de er der kun for at tilfredsstille Narcissisten

Annonce