Vil helst have etnisk dansk lærling: Nu strømmer kærligheden ind

Mor deler opslag på LinkedIn, hvor hendes søn får afslag på læreplads på grund af etnicitet.
“Grundet en lidt vild start her på året også, skal vi helst have en, der er etnisk dansk”

Sådan står der sort på hvidt i det opslag, som Maisun al-Aidi har lagt på LinkedIn.

I opslaget har hun taget et billede af en mail, som hun skriver, er svar på hendes søns ansøgning om læreplads som elektriker.

Fravalgt 

Svaret fra virksomheden får blodet til at koge hos Maisun al-Aidi:

Som mor er jeg rystet og vred 

“Som mor er jeg rystet og vred på min søns vegne. Når politikere og medier snakker integration og flere indvandrere i arbejde osv. osv. så glemmer de en vigtig detalje nemlig at mange bliver fravalgt kun pga. deres udseende eller navn,” skriver hun i opslaget på LinkedIn.

Folk vil hjælpe 

Efter Maisun al-Aidi har skrevet opslaget er det strømmet ind med sympatierklæringer og forskellige mennesker inden for branchen, som tilbyder deres hjælp.

Adskillige beder Maisun al-Aidis søn om at sende en ansøgning til deres firma, og andre opfordrer sønnen til at anmelde sagen til myndigheder og at tage sagen op med fagforeningen.  

Brug for flere faglærte 

Søren Mathiasen, afdelingsformand for Dansk El-Forbund i København, argumenterer for, at elektriker-branchen har brug for alle, der kan og vil være en af del af den.

“Om du er brun, hvid, gul, hvilket køn du har så er du velkommen i elektriker-branchen,” lyder det fra Søren Mathiasen på LinkedIn.

“Vi mangler lærlinge og svende så jeg håber, du snart får en læreplads,” tilføjer Søren Mathiassen.

Også formand for Dansk El-Forbund, Benny Yssing, er utilfreds.

"Vi synes, det er en meget uheldig sag. Vi vil gerne have både flere kvinder og folk med en anden etnicitet ind i branchen," siger han til Netavisen Pio.

Han oplyser desuden, at Maisun al-Aidis søn er blevet inviteret til et møde om sagen med Dansk El-forbund i næste uge.

Ifølge Dansk El-Forbund har elektrikerlærlinge med anden baggrund end dansk statistisk set færre praktikpladser end deres etnisk danske klassekammerater.

Det tyder ifølge fagforeningen på, at det er nemmere at få en praktiskplads, hvis man etnisk dansk.


Opdateret d. 22.2.2023 kl 14.30 med kommentar fra Benny Yssing.
Opdateret d. 23.2.2023 med statistik fra Dansk El-forbund og Børne - og Undervisningsministeriet.

Emma Inge Hansen er journalist på Netavisen Pio. 


Flere artikler om emnet

Kommentarer

Hvad er der i vejen med et firma der først og fremmest vælger en af sine egne som lærling, virksomheder der ikke først og fremmest gjorde det, ville medvirke til det danske samfunds opløsning. Hvilket der er stærke udenlandske magter som ønsker, for det er en nødvendigt for at EU kan blive en stat, men det er der ikke mange danske der synes EU skal være.
Politikerne har fået skabt et samfund der pr. definition simpelt hen aldrig vil komme til at fungere, uden at en stor del af befolkningen vil føle sig diskrimineret, for sådan er det i alle multietniske samfund. Der findes ikke et eneste sted på jorden, hvor forskellige etniciteter lever godt sammen og Danmark bliver aldrig, på trods af hovmodige politikere, en undtagelse fra den regel, så stop udviklingen inden skaderne bliver for store.

Jørgen Fabrin. Det var dog en gevaldig gang sludder du kommer med !

Ib Bergholz - hvordan synes du det går i det multietniske Sverige?

Gad vide, hvor mange muslimske kvinder, der vil have en mandlig dansk læge.

Det har aldrig været et problem i min lægepraksis

Ikke et problem i din praksis? Hvad med gynækologiske undersøgelser? Mammapalpation?
Jeg har arbejdet i praksis i mange år, og har kun oplevet, at ikke-etniske kvinder (og deres mænd) krævede at blive undersøgt af en kvinde.

Ikke et problem i din praksis? Hvad med gynækologiske undersøgelser? Mammapalpation?
Jeg har arbejdet i praksis i mange år, og har kun oplevet, at ikke-etniske kvinder (og deres mænd) krævede at blive undersøgt af en kvinde.

Du er en klovn Fabrin

Allan Madsen - du er tilsyneladende ikke enig med jørgen Fabrin,
men kunne du ikke lige argumentere for din påstand?
På forhånd tak!

... så stop udviklingen...
Tak for dit indlæg, Jørgen Fabrin. Du er netop sådan nogle som vi mangler i Danmark, og i Verden. Mennesker der tror på at udviklingen kan stoppes, og at det er de andre, der skal stoppe den. Jamen, vil nogle spørge, hvorfor er det ikke Jørgen Fabrin selv, der skal stoppe udviklingen? Og svaret er, at det kan han ikke, sålænge flertallet af danskere ikke stemmer på ham som statsminister. Denne sidstnævnte, altså den danske statsminister, han eller hun kan gøre det, vi alle længes efter. Standse udviklingen af alt det forkerte og gøre det på en sådan måde at alt det rigtige kan fortsætte. Så enkelt er det.

Selvom jeg tvivler meget på ægtheden af Maisun al-Aidis indlæg, så stiller det alligevel et interessant spørgsmål; Skal Europa være for alle? Jeg mener nej. Maisun al-Aidi har jo allerede i forvejen 53 erklærede muslimske stater, hvori han kan søge læreplads i. Vi danskere har ét land.

Det må være ærgerligt frivilligt at bo i et land, hvor man kun ser onde racistiske danskere over alt. Heldigvis har Maisun al-Aidi 53 stater i verden, der har erklæret, at de bekender sig til den samme ideologi som ham, så hver eneste dag han vælger at være gæst i Danmark, er endnu en dag, hvor han fortsætter med at opholde sig frivilligt hos os.

Skiftende regeringer har med EU's bistand skaffet danskerne et indvandringsproblem på halsen som deler vælgerne i to næsten lige store dele:
- Nationalt sindede som mener det er et stort og voksende problem
- Globalister og godhedsnarkomaner som tror problemet løser sig selv med tiden
Men der er ingen tegn på at problemet løser sig selv med tiden. Et multietnisk samfund er karakteriseret ved at man hyppigst omgås sine egne, og der er tilsyneladende ingen muslimske elektrikere i Danmark hvor Jibreel kan få en læreplads. Sådan er det bare.
Vi havde på et tidspunkt nogle tyrkere boende i opgangen. Da de flyttede ind kom alle håndværkerne, tyrkere formentlig, fortrinsvis i weekenden med anonyme "firmavogne" for at sætte lejligheden i stand.
Det foregår uden moms i de kredse. Sådan er det bare.

Gunner Johansen. Du kommer med samme vrøvl som Jørgen Fabrin. Er i tvillinger ??

Hvori består vrøvlet?

Kære Ib
Prøv at gå ind på den lokale kebabbiks og søg et job. Så skal du opleve, hvor mangfoldig den anden side af medaljen er. Det er kun os, der skal være mangfoldige. Og egentlig er det jo bar et dæknavn for underdanig og submissiv. Hvor mange danskere tror du, der skifter elpærere i Mekkas lygtepæle?

Ib Bergholz - tør du læse dette? Det er uhyggelig læsning.
Oluf Palme har kastet lange skygger over det svenske samfund.

https://www.friatider.se/11-aring-sexattackerades-pa-badhus-pappan-bruta...
En kortere version findes her: https://denkorteavis.dk/2023/11-aarig-pige-seksuelt-forulempet-af-indvan...

11-åring sexattackerades på badhus – pappa brutalt misshandlad när han sa ifrån
Mobben försökte dra ner flickans bikinitrosor
Ringde sina "brushor" när de anmäldes
Sparkade hennes styvfar i huvudet
Den ene åtalade är en känd rappare
12-åriga sonen nu "rädd för invandrare"

EFTERLYST. Vad som skulle bli en trevlig dag på Högevallsbadet i Lund förvandlades för den svenska familjen till en bestialisk mardröm. Efter att den 11-åriga dottern blivit sexuellt ofredat av ett stort invandrargäng blev hennes styvfar grovt misshandlad – inför ögonen på familjen.

Dela artikeln

Sexattacken på badhuset
Åtalad för bikini-misshandel är elevassistent på skola i Malmö
Badhusbesöket skedde den 6 augusti 2022. Pappan i familjen, som dock inte är far till flickan utan har två söner, berättar i förhör att det hela började med att "ett gäng på 8-10 invandrare betedde sig illa".

"Personalen gjorde inget"
– De gjorde det i två och en halv timme. Jag och andra föräldrar sa till personalen men det hände inget. De sa bara till killarna men inget hände och de fortsatte. De fick fortsätta. Det var riktigt illa. Det hände ingenting, säger han.

Invandrarna trakasserade också den svenska familjens barn. Bland annat försökte de dra ned bikinitrosorna på den 11-åriga dottern.

Då valde familjen att kontakta polisen och upprätta en anmälan, vilket gänget fick reda på.

Fortsatte sparkas i huvudet när han låg ned
När familjen var på väg från badhuset vid stadsparken tvärnitade en svart bil bredvid dem. Två män satt i bilen, och den ene av dem presenterade sig som storebror till pojken som polisanmälts.

Flera personer kom till platsen och en brutal misshandel inleddes. Efter att ha slagit ner honom fortsatte invandrarna att sparka på pappan i huvudet medan han låg ned. Hans minderåriga söner försökte förgäves försvara offret.

– Det är två gärningsmän som oprovocerat misshandlar en man och det sker inför hans familj, tre minderåriga barn och en sambo. Hans två minderåriga söner försöker skydda honom trots det fortsätter misshandeln, säger åklagare Sara Salomonsson till SVT.

Rappade om Einár
– Min 12-åring som var med när det hände är jätterädd. Han blir rädd när han ser invandrare, han vågar inte gå på badhus vilket vi gjort mycket tidigare, säger pappan.

Två män, 23 respektive 25 år, åtalas nu för grov misshandel. 25-åringen, Akram Mohammad Hadrous, är känd under artistnamnet "Akke". Hans låt "Vila i frid", som handlar om den mördade rapparen Einár, har över 200.000 visningar på Youtube. Även 23-åringen figurerar i musikvideon till låten.

Båda åtalade har svenskt medborgarskap och kan därför, med nuvarande lagstiftning, inte utvisas om de döms.

Artikeln är rättad: Den misshandlade mannen är styfar, inte far, till flickan som blev angripen på badhuset.

"Ansatte i svømmehal tilbudt krisehjælp efter unges vanvittige opførsel"

- Det er ikke alle mulige, der skaber problemet. Det her, det er primært unge indvandrerdrenge, som skaber det her problem, siger han til TV2 Fyn.

https://nyheder.tv2.dk/samfund/2023-02-23-ansatte-i-svoemmehal-tilbudt-k...
.

Det er jo klart ulovligt, så hvad sagde politiet til det?

Med en svar-mail fra firmaet som dokumentation er den sag jo lige til.

Og hvad så? Der er så meget som er ulovligt, ikke mindst indvandrerkriminaliteten. Sker der noget ved det?

??? Det var da godt nok et besynderligt svar.

Dagen har 24 timer og selv arbejdsgivere har ret til hvile og egen familie!

Globalisering og integration er en vanskelig kunstart!

De øverste politikere ligger ansvaret ud i det yderste led hvor arbejdsgivere og lønmodtagere mødes!

Hvilket ekstraarbejde der ligger i integrationspolitikken bliver sjældent betalt efter fortjeneste!

Kun den langsigtede gevinst giver forhåbninger for alle aktører!

At de enkelte aktører har overskud og overblik til at se 2-10 år ud i fremtiden, er ikke for alle en mulighed!

Hverdagens stress og jag gør måske i forvejen at læsset allerede er for højt!

En klog læge sagde en af dagene at vrissen, kort for hovedet og vrede var en naturlig følge af langsigtet stress!

At selv en arbejdsgiver på forhånd indser sin egen svaghed i den henseende og ikke vil udsætte en kommende lærling for ovenstående!

Ja, ingen er perfekte!

Hverken arbejdsgivere eller lønmodtagere!

Gid verden var så perfekt!

Virkeligheden har ofte intet med etnicitet at gøre!

Men forventninger om problemer, der erfaringsmæssigt tager mængder af tid!

Døgnet har 24 timer!

Ikke alle er pædagogiske, velorganiserede, inkluderende, forstående og tålmodigheden selv!

Hverken forældre eller arbejdsgivere eller lærlinge for den sags skyld!

Offerrollen forhindrer megen god samfundsudvikling!

Og politikere overalt i verden påtager sig gerne offerrollen!

En hel generation af danskere er nu ofre for Putins offerrolle!

Og inflationen skaber endnu flere stressede lærlinge-forløb!

Etnicitet er grundlaget for de fleste krige i verden!

Etniske russere kræver deres ret i Ukraine!

Ofte starter det blot i mødet vi/dem!

Slap af Mette Frederiksen!

Så går det nok selv ude i virksomhederne!

Troen på fremtiden!

Uden forbeholdene! Uden hævede øjenbryn! Uden alverdens våben!

Retorikken er ikke til at tage fejl af!

Den ender helt ude i de yderste led!

Der hvor der er brug for arbejdskraft!

Og medmenneskelig kærlighed!

Det skaber dygtige udholdende svende der holder i 50 år!

Kærlighed til arbejdet der gives tilbage!

Og medarbejdere fortsætter til op i 70erne!

Tænk at være så elsket og savnet!

Men Mette Frederiksen kender mest pisk!

Nu med seniorpensionen der rammer sygdomsramte langtidsholdbare medarbejdere!

Manglende kærlighed!

Annonce