Debat: Hvorfor må man ikke fortælle sandheden om islam?

Dansk Folkepartis Anders Vistisen nægter at bøje sig for politisk korrekthed eller censur, efter han er blevet anmeldt til Europa-Parlamentets formand for hadtale af tre andre medlemmer. Det slår han fast i dette debatindlæg.
Foto: Dansk Folkeparti
Anders Vistisen, medlem af Europa-Parlamentet for Dansk Folkeparti.
Æresdrab, omskæring af små piger, voldtægter, social kontrol, fysiske afstraffelser, ”opdragelsesrejser” til hjemlandet og dominansvold.

Vi hører desværre ofte om alle begreberne - og oftest knytter det sig til de muslimske parallelsamfund både i Europa og i Danmark.

Hvis man kigger på fakta, så ”udmærker” både indvandrere og efterkommere fra muslimske lande i Nordafrika og Mellemøsten sig på alle disse områder ved at udøve denne voldsomme form for lovovertrædelse langt oftere end gennemsnittet.

Disse fakta om muslimernes langt højere andel af kriminelle handlinger - ofte relateret til overgreb på kvinder, faldt absolut ikke i god jord i Europa Parlamentet, hvor jeg holdt en tale om emnet i sidste uge.

Faktisk endte mine taletid med at jeg af tre parlamentariske kollegaer er blevet anmeldt til Europa-Parlamentets formand for ”hadtale”.

Det var blot en konstatering af de enorme samfundsproblemer, som den muslimske masseindvandring har skabt i både Europa og Danmark

De tre parlamentarikere kommer fra hhv. Holland og Sverige og tilhører henholdsvis den liberale gruppe, hvor Venstre, Moderaterne og De Radikale sidder, den Socialdemokratiske gruppe og den kommunistiske gruppe, hvor Enhedslisten har sæde.

Det endda selvom mit indlæg udelukkende var baseret på faktuelt korrekte oplysninger, og som naturligvis hverken advokerer had eller vold mod nogen.

Det var blot en konstatering af de enorme samfundsproblemer, som den muslimske masseindvandring har skabt i både Europa og Danmark.

Har tilsluttet sig Dansk Folkepartis retorik

Faktisk vil jeg påstå, at min tale i Danmark sagtens kunne have været holdt af en socialdemokrat eller sågar en SF’er. Over tid har de jo mere eller mindre alle sammen tilsluttet sig Dansk Folkepartis retorik på udlændingeområdet.

Derfor undrer det mig såre, at der ingen opbakning er fra mine danske kolleger i Parlamentet, hvor særligt Socialdemokrater og kommunisterne fra Enhedslisten aldrig har holdt sig tilbage, når det handler om netop religionskritik.

Den religionskritik er tydeligvis forstummet

Tænk blot tilbage på den vel nok mest omtalte kvindelige muslimske politiker Asmaa Abdol-Hamid – hende, der nægter at give hånd til mænd.

Hun ville gerne stille op til Folketinget for Enhedslisten, men store dele af partiet havde store forbehold grundet det faktum, at hun var religiøst troende muslim - og fordi Enhedslisten var et sekulært og på mange måder et antireligiøst parti. Den religionskritik er tydeligvis forstummet.

Skammeligt

Det samme kunne jeg sige, om Socialdemokratiet. Her spurgte den nuværende justitsminister, Peter Hummelgaard, for få år siden i en klumme i Kristeligt Dagblad, om venstrefløjens religionskritik var blevet afløst af multikulturalisme og mangfoldighed.

Han konstaterede ved samme lejlighed, at Socialdemokratiet altid har insisteret på minimal tilstedeværelse og indflydelse fra religionen i det offentlige rum og samfundsliv.

alting tyder på, at de danske EU-parlamentarikere stiltiende er enige om, at vores ytringsfrihed skal knægtes

Det tyder på, at Hummelgaard har ret, nemlig at de socialistiske og kommunistiske partier har droppet religionskritikken.

Det synes jeg ærlig talt er skammeligt, men alting tyder på, at de danske EU-parlamentarikere stiltiende er enige om, at vores ytringsfrihed skal knægtes - og at vi ikke længere kan udtale os kritisk om religiøse trosretninger, som helt tydeligt kolliderer med vores kultur, vores livsopfattelse og vores traditioner.

Skal man risikere bøder for at sige sandheden?

Jeg kunne også spørge om venstrefløjen synes, det er rimeligt, at folkevalgte EU-parlamentarikere skal risikere bøder på op til 70.000 kroner og udelukkelse fra det parlamentariske arbejde - blot for at sige sandheden om islam og masseindvandring fra parlamentets talerstol? 

Jeg bøjer mig ikke for politisk korrekthed eller censur

Så er der da blot endnu en årsag til at sætte spørgsmålstegn ved, om vi overhovedet kan fortsætte med at være en del af det fællesskab.

Uanset hvor stor eller lille opbakningen er fra mine danske kolleger, at kan jeg love en ting. Jeg bøjer mig ikke for politisk korrekthed eller censur.

Jeg vil også fremover kritisere islams magt og indflydelse - både i Danmark og i Europa.

Medlem af Europa-Parlamentet for Dansk Folkeparti.


Flere artikler om emnet

Kommentarer

Med Anders Vistisens fordomsfulde opfattelse af Islam er det vist Anders Vistisen, som har et problem.

Man kan altid regne med at de politiske korrekte / venstrefløjen bekræfter jeres censur, manglende lyst til at debattere fakta.

Enig med RH. her. Vistesen er for meget.

Nævn ét punkt, hvor Vistisen siger noget udokumenteret.

Rasmus Hansen det er da noget vås du skriver, Anders Vistisen’s udtalelser er da for rigtig mange muslimer den rene skære sandhed, ganske som mange mange såkaldt rettroende muslimer mener vi er vantro hunde. Så venligst lad nu være med at skyde nogle i skoene at dettehandler om fordomsfulde udtalelser. Så længe en befolkningsgruppe mener deres religion står over Danmarks love med mere har Anders Vistisen ret.

Britta. Det kan du selvfølgelig bevise, ikke sandt? Nå ikke. Det er bare de højrenationale islamofobiske løgne du kommer med! Det er sgu pinligt, at jer fordomsfulde terrorister ikke synes om fakta og sandheder.

Måske denne artikel kan bidrage lidt til at rokke dine fordomme:
https://jyllands-posten.dk/debat/kommentar/ECE13151209/islam-kan-ikke-fo...

Du kan jo også prøve at finde mere troværdige tal end disse (som du selvfølgelig vil afvise på forhånd -alene pga budbringeren):
https://denkorteavis.dk/2023/syrere-og-iranere-har-rekord-i-voldtaegter-...

@ Gunnar Johansen
Det første link er til et debatindlæg. Det kan ikke bruges til noget som helst. Det andet er fra dnamarks mest højrenationale, islamofobiske pamflet, som flere gange er dømt for at sprede løgn og had. Så det kan du godt droppe.
Måske skal du begynde at forholde dig til virkeligheden.

Du elsker åbenbart statistik i store mængder. Her er en svensk statistikblogger (tal fra Sverige):
https://affes.wordpress.com/

Bor vi i Sverige? Nå ikke! Stop dig selv latterlige islamofob. Kom videre i dit ensporede liv.

Ja, jeg bor faktisk i Sverige i ca. halvdelen af tiden.

Bor vi i Sverige? Nå ikke! Stop dig selv latterlige islamofob. Kom videre i dit ensporede liv.

Du vil jo ikke blive klogere end du er, måske synes du heller ikke du kan blive klogere. Synd for dig, men en Wilke-undersøgelse for Jyllandsposten bakker nu Britta op:
https://jyllands-posten.dk/indland/ECE8103969/Danske-muslimer-g%C3%A5r-m...
Fortsat god weekend.

Se følgende to film i Filmstriben.dk og kom igen.
- Hvad vil folk sige?
Selvbiografisk norsk-pakistansk film instrueret af en pakistansk efterkommer
https://fjernleje.filmstriben.dk/film/9000004919/hvad-vil-folk-sige

- Brylluppet
Belgisk-pakistansk film, ligeledes om en tilsyneladende velintegreret pakistansk indvandrerfamilie, nu i Belgien.
https://fjernleje.filmstriben.dk/film/9000004520/brylluppet

Faktum er at EU gerne ser en opløsning af nationalstaterne, og den er jo i fuld gang. Svenskerne udgør om få år kun halvdelen af de mennesker der bor i Sverige. Belgien, Frankrig og Tyskland følger om yderligere et par år. Danmark for danskerne? Nul, Putte. Hvis det ikke er en villet politik at EU skal gøres muslimsk, hvad er det så?
Hvis EU-landene ønskede at udgøre en række fædreland for deres egne borgere gennem de sidste tusind år eller mere, så kunne de gøre det: Skille sig af med menneskerettighederne og sende de uintegrerbare tilflyttere tilbage til deres egne fædrelande. Selvfølgelig vil det vække vrede her og der, men det kunne lade sig gøre.
Politikerne vil bare ikke. Jeg gentager: De v i l ikke.
De ønsker virkelig at vi alle skal underkaste os islam, ellers ville de handle anderledes.
Så må Anders Vistisens videnskabelige islamoplysning naturligvis retsforfølges. Det er adskillige andre islamkritikere allerede blevet.

Tror du selv på de skrøner? Prøv at studere lidt statistik. QAnon-vrøvlet om "den store udskiftning" er, nå ja, rent vrøvl. Og SELVFØLGELIG vil politikerne ikke "skille sig af med menneskerettighederne", og det skal du og alle andre være glade for, for de betyder blandt andet, at du uden at blive "forsvundet" eller komme i fængsel kan sidde og skriove den slags vanvittige beskyldninger mod politikerne.

Hvilke konkrete skrøner henviser du til? Kender du intet til demografiske fakta eller hvad?
Har du i øvrigt overhovedet læst på menneskerettighederne?

Du læser næppe med mere for at se nogle kommentarer på dine svage indspark, men jeg er ikke offer for nogle skrøner. Jeg konstaterer bare at den politik som danske politikere har først i omkring 50 år, har bragt os talrige uintegrerbare indvandrere til landet - og politikken fortsætter. Hvis politikerne havde ønsket et andet resultat af deres (u)/gerninger, så havde de nok ændret deres politik, men det har de ikke gjort - så resultatet må være ønsket!
De v i l virkelig befolke landet med muslimer. Senest blev det da også klart for alle at man ikke vil gennemtrumfe undervisning i Muhammedkrisen af hensyn til - nå, ja mulig muhammedansk vrede og efterfølgende optøjer.
Vi bøjer os. Vi underordner os. Allah er større end alt andet - vedtog Folketinget.

Man må tage hatten af for Anders Vistisens holdning, der er meget reallistik og klart viser hvad
fremtiden bringer med stor muslimsk indvandring.

Godt Anders du skal ikke bøje dig når du taler om. Fakta.

Jeg siger, når jeg er frustreret over mennesker og deres meninger om religion og islam.
At det var de onde der slog Jesus ihjel og hængte ham på korset,
Han vendte den anden kind til.
Jeg mener vi er for naive, og ser ikke hvad der kan ske i fremtiden.

Mener du jøderne er onde? det var jo jøderne det hængte Jesus på korset.

Nu fremgår det jo ikke, hvad Vistisen helt præcis har sagt, men ind imellem sidder hadstemplet altså virkelig løst, når det gælder islam.
Et af de mest groteske eksempler er med den britiske politiker Maajid Nawaz fra partiet Liberal Democrats, som af det amerikanske Southern Powerty Law Center (SPLC) blev stemplet som islamofob og antimuslimsk ekstremist. Nawaz er selv muslim - omend reformistisk muslim.

Noget tyder alvorligt på at ytringsfriheden er ved at få trange kår, i hvert fald for etniske europæere. Muslimske indvandrere kan kalde os andre for alt muligt mindre pænt, uden at det får konsekvenser.
Vi er efterhånden der henne, at hvis muslimer ikke får positiv særbehandling, så er de ofre for racisme.

Noget tyder på, at islams magt har fremkaldt et stockholm-syndrom hos de tre skræmte kvinder.

Islam er ikke en religion i kristen forstand, det er en strategi til generobring af magten for klanerne, magthaver kan godt lide islam for muslimer slikker magten i røven og pisser på magtens kritikere.
Muslimer er ikke selvstændige mennesker, men ejet af Allah, hvis vilje udtrykkes af profeten Muhammed og hans koran som indeholder bestemte leveregler der skal følges, den såkaldte sharia, som er vejen til Allah, muslimer der ikke følger denne vej er frafaldne.
Islam blev skabt af en dygtig militær strateg og de ting som en muslim skal gøre i følge sharia svarer nøje til årsagen til at man lærer soldater at marcherer i takt og og når man samtidig halvere kvindens værdi i forhold til mandens, så har man magten over dem begge, lige fra de bliver født og til de dør, bliver det magtforhold ved med at være, endvidere er islam ikke en religion folk vælger de bliver født ind i den og der er dødsstraf for at forlade den.
Kristne skal selv finde troen, børn bliver døbt til frihed, de kommer ikke nærmere elller fjernere fra Gud ved hjælp af hverken gode eller onde gerninger, den kristne er et helt frit menneske der ejer sig selv.
Den kristnes frihed er islam skabt til at udrydde og islam vil uvægerligt vinde, for vi tror at muslimer har en fri vilje og at de ikke er onde mennesker og det er de da heller ikke, men de er slaver og styret af Allah og hans profet Muhammed og de lyder hans kommando, de har simpelt hen ikke mulighed for andet, hvis ikke de vil have deres familie udslettet, klanen står over alt andet, det er Allah's vilje.

Jørgen, det var en interessant betragtning du kom med, og jeg er tilbøjelig til at give dig ret.
Islam er skabt af en kriger, som havde erobringer som hovedmål, og derfor havde brug for nogle loyale undersåtter.
Men som du skriver, så hindrer Islam folk i selv at tænke og tage egne beslutninger, med mindre de ønsker at blive slået ihjel af deres familie og trosfæller.

Fængslerne taler deres tydelige sprog om muslimernes væremåde.

Så sandt, så sandt.

Annonce