Annonce

Nye EU-spidskandidater og mulighed for familie­sammenføring for Syrien-kvinder

Netavisen Pio samler de væsentligste historier fra dansk politik, fagbevægelsen og verdens gang
Både Dansk Folkeparti og Danmarksdemokraterne har sat navn på, hvem deres spidskandidater skal være til Europaparlamentsvalget i 2024.

Lars Løkke vil hente sidste Syriensbarn hjem til Danmark og åbner døren på klem for, at moren kan komme med.

Hermed velkommen til dagens Aktuelt

DF udpeger spidskandidat 

Anders Vistisen skal være spidskandidat til Europaparlamentet.

Anders Vistisen er i øjeblikket ordfører for udenrigs - og udviklingspolitik for DF i Folketinget. Derudover er han medlem af Europaparlamentet for Dansk Folkeparti.

Det skriver DF i en pressemeddelelse.  

Danmarksdemokraterne får ny EU-spidskandidat 

Også i Danmarksdemokraterne har man valgt en ny spydspids til valget til Europaparlamentet.

Kristoffer Storm er i øjeblikket rådmand for Senior - og Omsorg i Region Nordjylland. Han blev i 2021 valgt til Region Nordjylland for Dansk Folkeparti, men har altså sidenhen forladt partiet.


Det skriver Altinget.

Løkke vil hente sidste Syriens-barn til Danmark

Udenrigsminister Lars Løkke Rasmussen (M) vil hente det sidste Syriens-barn hjem til Danmark. Han åbner samtidig for at moren også kan komme til Danmark.
Selvom det er regeringens politik ikke at evakuere moren, kan hun måske blive familiesammenført, lyder det fra Lars Løkke Rasmussen.

Det siger Lars Løkke Rasmussen i forbindelse med et ministermøde i Bruxelles ifølge Politiken.
 

Nyhedsoverblikket Aktuelt skrives på skift eller i fællesskab af redaktionen på Netavisen Pio.

Emma Inge Hansen er journalist på Netavisen Pio. 


Flere artikler om emnet

Kommentarer

Hvem startede med den skrappe udlændingepolitik, og lavede symbolpolitik, stram strammere strammest, det gjorde Løkkes Inger S i V, under ham. Han stoppede hende ikke i tide. De fleste synes bestemt det barn skal hjem, og moren burde i min optik give barnet lov hertil, så det kan få den hjælp drengen har brug for. Hun vil, hvis hun blev familiesammenført, skulle for en domstol, i samme øjeblik hun er på dansk jord. Så drengen ville alligevel ikke have hende i nærheden de første fem år måske mere. Han har en moster i landet og derfor en relation. Moren taler ikke dansk eller er opvokset her, det er en speget sag. Men det er også en sag hvor man er ambivalent.
Jeg tror som mænd nok Løkke mener sin venden 180 gr her, men han fører sig jo meget frem, som det var ham der var statsminister og ikke MF, ma om topfredsmøde i DK, og andre ting, hvor man undres lidt. Man må gå ud fra at det er en samlet regeringen, der står bag, når han melder ud

"Selvom det er regeringens politik ikke at evakuere moren, kan hun måske blive familiesammenført, lyder det fra Lars Løkke Rasmussen"

så stop dog det totale vanvid!!!
.

Hun må da gerne blive familiesammenført til Somalia.

JA!

Vi fjerner ikke børn fra deres mødre var der en børnelæge i b.t der udtalte,men man kunne godt tage til Tyskeland og fjerne 2 uskyldige drenge fra deres unge mor plantede dem 2forskellige steder så de værken kan være sammen ej heller med deres morhun har ikke vanrygtet børnene men med lidt hjælp fra kommunen så hun ikke behøvede at flytte så mange gange når hun blev truet af de forskellige kommuner ville være på sin plads men der råber advorkaten til den dreng der er i syrien og hans somaliske mor hvordan er drengen dansk statsborger da han aldrig har været i Danmark er faren Dansker ham hører vi ikke om så hvis han lever kan han blive familie samført siger Løkke han puster sig rigtig op og tror han er Danmarks statsminister,Mette har gjort i nællerne da hun tog ham med i regeringen hun skulle være blevet med rød blok.

Der skulle stå at Advorkater ikke råbte om den unge mor men det var nok ikke så relevant i advorkatens øjne moderen til drengen har selv valgt at rejse til kalifatet og tro mig hvis det var blevet til noget med krigerne ville hun have halshugget advorkaten.og de andre vantro som står i kø for at hjælpe mor og barn hjem.

Kalifat-moren bruger sin dreng som pressions-middel, for at redde sit eget skind.
Selv om det selvfølgelig gør ondt, så ville en omsorgsfuld mor sætte sit barn i 1. række, og sørge for at det blev reddet.

HVIS hun kommer til DK med drengen så er det vel ikke udelukket at han bliver tvangsfjernet og at hun mister forældremyndigheden, og så havner hun forhåbentligt i en udvisningslejr indtil hun kan sendes ud af DK.