Annonce

Blogs forpester luften mellem Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige

Den NB-kritiske blog “Det Hemmelige Nye Borgerlige” og den DF-kritiske blog “Kulturradikalisme smadrer Danmark” sætter sindene i kog yderst på højrefløjen
To anonyme blogs er med til at forpeste det i forvejen anstrengte forhold mellem Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige.

I centrum for fejden står den anonyme blog, “Det Hemmelige Nye Borgerlige”, der er stærkt kritisk over for Nye Borgerlige og partiets formand, Pernille Vermund.

Og den ligeledes anonyme blog, “Kulturradikalisme smadrer Danmark”, der er ganske kritisk over for Dansk Folkeparti.

Feriebilleder af Pernille Vermund

Bloggen “Det Hemmelige Nye Borgerlige” lægger ikke ligefrem skjul på, at den forholder sig kritisk over for Nye Borgerlige og i særdeleshed partiets formand, Pernille Vermund.

Bloggens første indlæg 16. marts handler ikke om Nye Borgerliges politik, men om Pernille Vermunds vilde jetsetliv:

“Af flere medier fremgår det, at rigmanden Lars Tvede har tjent millioner på corona-krisen. Udover at være kendt og dekoreret erhvervsmand, er Tvede imidlertid også gift med Nye Borgerliges formand, Pernille Vermund.

Og et hurtigt kig på hendes facebook- og instagram-profiler viser, at Lars Tvede er en generøs ægtemand. Det er vist de færreste danskere, der kan følge med i familiens jetset-liv...

Året begyndte hårdt for Vermund, da hun faldt under skiferien i Verbier. Området er kendt for sine overdådige luksusvillaer. Det er blandt andre her, Kronprinsen har feriebolig,” hedder det indledende i blog-indlægget, der er garneret med stribevis af feriebilleder af Pernille Vermund.

Området er kendt for sine overdådige luksusvillaer. Det er blandt andre her, Kronprinsen har feriebolig

Seneste indlæg på bloggen hedder: "Vermund freder igen Mette Frederiksen". Det er dateret 9. maj.

“Under genåbningsforhandlingerne viste Pernille Vermund sig igen som Mette Frederiksens bedste ven. Selvom flere borgerlige partier talte for sammenhold, var Pernille Vermund ifølge Ekstra Bladet ”iskold” over for de borgerlige partier og loyal overfor Mette Frederiksen,” hedder det blandt andet.

Men også den anonyme, DF-kritiske blog “Kulturradikalisme smadrer Danmark” går til den.

Her kan man 4. maj læse, at “DF’er: Danskerne skal hjælpe flygtninge og indvandrere med at blive integreret”.

Det hedder blandt andet i artiklen:

Nye Borgerliges Mette Thiesen er medlem af Folketinget, men hun sidder også i byrådet i Hillerød Kommune. Her stemte hun som den eneste nej til byrådets integrationsplan.

Det blev de andre politikere ganske vrede over. Peter Lennø fra Dansk Folkeparti var også sur på Mette Thiesen og udtalte:

“Jeg har den holdning, at integration går begge veje. Så jeg må spørge, hvordan bliver man integreret, hvis der ikke er hjælp til det? Danskerne skal være lige så indstillede på at hjælpe de flygtninge og indvandrere, som er her, med at blive integreret. Men jeg kan forstå, at Nye Borgerlige hellere vil have indvandrere og flygtninge på evig forsørgelse end at have dem i uddannelse og arbejde, så de kan bidrage til samfundet. Det må være konklusionen på det, når Mette bliver ved med at sige nej til det her.”

14. april giver den anonyme blog "Kulturradikalismen smadrer Danmark" igen Dansk Folkeparti med krabasken. Denne gang er er det DF's formand, Kristian Thulesen Dahl, der får med grovfilen med blog-indlægget: "Thulesen Dahl gav folkepensionister 39 kroner mere om måneden: Nu opfordrer han til at huske de ældre".

Vred Messerschmidt

Første april skriver den Nye Borgerlige-kritiske blog “Det Hemmelige Nye Borgerlige”, at Pernille Vermund står bag DF-hadsk blog.

Den fremtrædende DF’er Morten Messerschmidt får øje på blog-indlægget og deler det på sin Facebook-profil.

I Facebook-opslaget skriver Messerschmidt:

Men på det seneste har jeg måttet revidere mit syn på Pernille Vermund og Nye Borgerlige

“Men på det seneste har jeg måttet revidere mit syn på Pernille Vermund og Nye Borgerlige. For det, der nu kommer frem, viser, at det for hende ikke handler om Danmark. Det handler om Pernille Vermund. Og det er trist. For dermed bliver Pernille Vermund ikke bare til den ”politiker”, hun så inderligt kæmper imod at lade sig kalde. Hun bliver en politiker, der ikke går efter at vinde kulturkampen over de radikale og deres lakajer, men ønsker det dårligt for sine allierede for dermed at gøre det godt for sig selv. Denne afsløring siger desværre alt…”

placeholder

 

DF-næstformand Søren Espersen delte også blog-indlægget på sin Facebook-profil med denne tekst:

“Pernille dog ... Dét lyder da ikke særlig pænt. Hvad foregår lige her?”

DF og NB afviser at være involveret i blogs

Over for Berlingske afviser næstformand Søren Espersen (DF) og formand Pernille Vermund (NB) på det bestemteste, at deres respektive partier er involveret i de anonyme skriverier:

Vi kunne aldrig finde på at oprette fake sider

 “Vi kunne aldrig finde på at oprette fake sider. Jeg kunne ikke være i et parti, hvor man gjorde sådan noget. Mine kolleger har den samme indstilling til det. Det er noget, vi simpelthen ikke gør. Det kan godt være, vi kunne score et mandat eller to mere, men det vil jeg ikke,” siger Søren Espersen til Berlingske.

Han oplyser, at hvis medlemmer af DF skulle stå bag anonyme profiler, så vil de få det røde kort:

“Jeg vil ikke have medlemmer i Dansk Folkeparti, som opretter sider og ikke giver sig ud for, hvad de er. Det vil jeg simpelthen ikke have. Jeg kan fortælle helt sikkert, at finder vi ud af sådan noget, så ryger vedkommende ud.”

Søren Espersen understreger over for Berlingske, at da han delte blog-indlægget “Vermund bag DF-hadsk blog” på Facebook var han ikke klar over, at der var tale om en anonym blog.

Pernille Vermund kender godt bloggen “Kulturradikalismen Smadrer Danmark”, men hun peger på, at den har eksisteret i adskillige år, før Nye Borgerlige blev etableret.

“Vedkommende bag den har jeg været Facebook-ven med siden 2014, tror jeg. Jeg har en fornemmelse af, at ham, der hedder Hans Joachim Mogensen, ikke er en rigtig person, men jeg aner det jo ikke. Jeg tror, jeg har skrevet med ham nogle gange. Det gør jeg med rigtig mange Facebook-venner,” siger Pernille Vermund til Berlingske.

Vedkommende bag den har jeg været Facebook-ven med siden 2014, tror jeg

Men Vermund afviser, at hun dermed deltager i nogen fejde mellem DF og Nye Borgerlige:

“Jeg synes ikke, man medvirker til en fejde ved at oplyse om den politik, vi har. Det kunne vedkommende også læse på vores hjemmeside. Så må han bruge det, som han bruger det. Der er ikke noget i det, jeg svarer ham, som jeg ikke kunne svare Morten Messerschmidt eller Martin Henriksen.”

Vermund undrer sig over DF-topfolk

Hun frygter, at de anonyme blogs og rygterne om at blogindlæggene er led i propagandakrig mellem DF og Nye Borgerlige kan skade de to partiers fælles sag:

Jeg kan også godt forstå, at der er folk, som kigger ind på det og tænker: “Hold nu op, der er en politisk fjende, som er værre

“Det kan jeg bestemt frygte. Jeg kan også godt forstå, at der er folk, som kigger ind på det og tænker: “Hold nu op, der er en politisk fjende, som er værre.” (....)  Nu ved jeg ikke, om folk går fra os direkte til Socialdemokratiet. Men jeg synes, det er helt legitimt, hvis man sidder udefra og kigger på politiske partier, der strides på et usagligt grundlag, og tænker, at det kan vi ikke tage seriøst. Derfor har vi også sagt, at “Det Hemmelige Nye Borgerlige” vil vi ikke bruge tid på. Det er for lavt. Men det undrer mig meget, at det er højtstående profiler i et parti som Dansk Folkeparti som Morten Messerschmidt og Søren Espersen, der deler de ret tendentiøse opslag uden afsender,” siger hun til Berlingske.

Jan Kjærgaard er journalist på Netavisen Pio.


Flere artikler om emnet

Kommentarer

Pernille Vermund er ganske enkelt FOR MEGET. Tommelen NED for hende og alt hun står for. Og for Dansk Folkeparti
gælder det samme.

Det er en socialistisk sammensværgelse mod danskerne

Jeg vil dele mit vidunderlige vidnesbyrd om, hvordan jeg fik min mand til mit liv tilbage, jeg vil fortælle folk i verden, at der er en rigtig stavebeslag online og er magtfuld og ægte. Hans navn er Baba Wale Wiseman, han hjalp mig for nylig at genforene mit forhold til min mand, der dumpede mig. Da jeg kontaktede Wiseman, kastede han en kærlighedsspil til mig, og min mand, der sagde, at han ikke har noget at gøre med mig igen, kaldte mig og begyndte at tigge mig. For alle, der læser denne artikel og har brug for hjælp, kan Wiseman også tilbyde enhver form for hjælp som Gensammenføring af ægteskab og forhold, helbredelse af alle typer sygdomme, retssager, graviditetsformular, vi er nu meget tilfredse med os selv. Wiseman får ham til at indse, hvor meget vi elsker og har brug for hinanden. Denne mand er for ægte og god. Han kan også hjælpe dig med at løse dit ødelagte forhold. Jeg havde min mand tilbage! Det var som et mirakel! Ingen ægteskabsrådgivning, og vi har det godt, i vores kærlighedsliv. Kontakt denne store mand, hvis du har problemer med en varig løsning
via e-mail: babaidadawiseman01@gmail.com
WhatsApp: +2348136951551
Viber: +2348136951551

Hej jeg er Lisbet Møller, jeg er her for at sprede denne gode nyhed til hele verden om, hvordan jeg fik min eks kærlighed tilbage. Jeg gik vanvittigt, da min kærlighed forlod mig efter en anden pige i sidste måned, men når jeg møder en ven, der præsenterer mig for Dr.igbinovia, den store messenger, sagde jeg mit problem til Dr.igbinovia om, hvordan min eks-kærlighed forlod mig og også hvordan jeg havde brug for at få et job i et meget stort firma. Han sagde kun til mig, at jeg er kommet til det rigtige sted, hvor jeg ville få mit hjertelyst uden nogen bivirkning. Han fortalte mig, hvad jeg skal gøre, efter at det var gjort. I de næste 2 dage ringede min kærlighed til mig på telefonen og sagde undskyld for at have levet mig før nu og også i den næste uge efter at min kærlighed ringede til mig til bede om tilgivelse, jeg blev bedt om at blive interviewet i mit ønskede firma, hvis jeg havde brug for at arbejde som vejleder. Jeg er så glad og overvældet, at jeg er nødt til at fortælle dette til hele verden om, hvordan Dr.igbinovia hjælper mig med at give mit hjertelyst, Dr.igbinovia er specialist i al slags spell og god magi. Hvis du har brug for nogen form for hjælp, kontakt på følgende e-mail-adresse: doctorigbinovia93@gmail.com whatsapp / Viber: +2348144480786 Tak senere.