Sophie Løhdes corona-manipulation skal vende danskerne mod regeringen

Venstre og CEPOS vil gerne have os til at tro, at den nuværende krise slet ikke handler om coronavirus. Så kan de nemlig give regeringen skyld for alt.
"Nedlukningskrise" må til dato være det ord, der beskriver den mestabsurde påstande under coronakrisen. Og det er endda i konkurrence med hovedrystende beskyldninger om, at Danmark skulle være forvandlet til DDR eller Nordkorea. Ja, den højrefløj kan sørme være opfindsomme.

Hovedpåstanden er, at Danmark skulle befinde sig i en ”nedlukningskrise” frem for en ”coronakrise”. Som en bekendt skrev på twitter, så svarer det til at have en "vandkrise", når brandvæsenet forsøger at slukke branden i dit hjem. Eller at kalde det en "narkosekrise", når lægen er ved at bortoperere din betændte blindtarm. Listen kunne fortsætte, men meningsløsheden burde være til at få øje på.

Det svarer til at have en 'vandkrise', når brandvæsenet forsøger at slukke branden i dit hjem

Ikke desto mindre, så har ingen ringere end Venstres politiske ordfører, Sophie Løhde, valgt at bruge begrebet ”nedlukningskrise” til at angribe Mette Frederiksen og regeringen.

Vi skal glemme flagermus og kinesiske kødmarkeder  

Formålet med at omdøbe coronakrisen til en ”nedlukningskrise” er helt simpelt at kunne skyde skylden for alt, hvad der irriterer virksomheder og privatpersoner, på regeringen. De vil gøre ”nedlukning” og ikke ”corona” til problemet.

Hvis man kigger på retorikken, så handler en ”coronakrise” om noget sundhedsmæssigt, en udefrakommende pandemi, som ikke har én egentligt skyldig eller ansvarlig – mens en ”nedlukningskrise” er et politisk skabt problem, som har direkte adressat til S-regeringen og gøre Socialdemokratiet til syndebuk.

. Vi skal ifølge Løhde glemme alt om kinesiske kødmarkeder og vildfarne flagermus

Tricket er simpel politisk framing, hvor højrefløjen forsøger at ændre befolkningens forståelse af, hvorfra den eksisterende krise kommer og hvem der bærer corona-skylden. Vi skal ifølge Løhde glemme alt om kinesiske kødmarkeder og vildfarne flagermus og pege fingre af Mette Frederiksens regering.

Helt overlagt retorisk kampagne

Den politiske ordfører Sophie Løhde står ikke alene.

Tænketanken CEPOS har over flere uger varmt op til denne kampagne mod regeringen, hvor det er regeringen og ikke corona, der bærer ansvaret. I spalterne har Berlingske udlagt krisen som et politisk skabt problem – både hos opinions- og nyhedsredaktionen:

På twitter er det CEPOS-krigerne, der ærligt og soleklart fremlægger intentionen med deres kampagne-lignende brug af den såkaldte “nedlukningskrise”

Men på twitter er det CEPOS-krigerne, der ærligt og soleklart fremlægger intentionen med deres kampagne-lignende brug af den såkaldte “nedlukningskrise”. Ved direkte anvendelse af hashtagget ”#nedlukningskrisen”, så ser man meget tydeligt, hvor bevidst der frames.

Enhver kritisk læser kan gøre op med selv om de mener, at den nuværende krise er skabt af coronavirus eller den siddende regering. Personligt vil jeg nok pege på corona og kalde Løhdes spin for direkte manipulation.

Personligt vil jeg nok pege på corona og kalde Løhdes spin for direkte manipulation

Jens Jonatan Steen er chefredaktør på Netavisen Pio.


Kommentarer fra Facebook

Kommentarer

Jeg behøver ikke at læse artiklen det er nok med damens navn og overskriften .for jeg har set og hørt damen i nyhederne og tv-avisen. Men det er vel det hun skal når hun er i oposissonen, være så provokerende som overhovet muligt,og det lykkes damen til ug og stjerner top-medalje,,, DEN kommende statsminister, men dronning kan damen ikke blive,selv om damen garnteret gerne ville.og så kan damen trampe lige så meget i gulvet som damen vil...

Der er noget mere format over Sophie Løhde end vores statsminister som i går fik et psykiatrisk anfald, fordi der var en fra pressen som stillede et relevant spørgsmål!

I bedste Trump stil gik den magtfulkommende statsminister amok på pressen, og fremhævede hendes fantastiske evner!

Er Mette Frederiksen ved at miste forstanden?

Der er ikke noget, der hedder "psykiatrisk anfald", men sådan er der så meget, som Thomas ikke forstår.
Ja, der kunne skrives meget tykke bøger om hans manglende forståelse for stort set alt ;-)

DE bøger er skrevet, bare gå ind på siden,,,Narcissisme...

Det var en befrielse at høre statsministern sætte "fjolset " fra Ekstrabladet på plads, det har han længe fortjent. I øvrigt virker hendes hjerne glimrende, modsat dig, du har forlængst mistet din hr FUP.

#3861 eller th891482 eller hvad du kalder dig. Sikke dog en gang møg du forsøger at sprede. Du kan bestemt ikke repræsentere venstre.
GODT GÅET METTE F. OG HOLD- FORTSÆT OG LAD JER IKKE PRESSE. Tak til fru Løhde som ved flere lejligheder har vist sit sande (onde) ansigt., Nu ved vi vælgere, hvor vi ikke skal sætte vort kryds. Så stort tak for din optræden Løhde.

Ja V har det svært. Løhde især, hun når jo ikke at blive minister igen, før hun er over 50 måske mere.Men måske satser hun på at afløse Ellemann. Hun er jo Løkkes protege. Men hendes påstand er nemt at modbevise, for hun/man kan lytte til Dr`s P 1 i dag kl.10 til 11, her fortalte nogle personer om deres oplevelser på en corona adf. Det lød. og hvis ikke der var lukket ned så resolut, havde vi haft en katstrofe, det kan jeg se i dag, sagde overlægen, læge og to sygeplejesker fra beredskabet. De talte om, hvor bevægende det havde været, om fantastisk samarbejde om kontakt oppefra osv osv.
Så at Henrik Q stillede et så groft spørgsmål til Mette F, der både var dumsmart frækt og sårende groft, jeg havde stukket ham en. Og Løhde er faktisk ligeså dumsmart med sine kommentarer. Nok derfor V falder i målinger, hende og Løkke gavner ikke partiet. overhovedet.

Jens Jonatan Steen måske du skulle kigge lidt på vores statsminister og hendes magtfuldkommenhed!

https://www.bt.dk/samfund/professorer-aabning-af-graenserne-er-ikke-saer...

Men generelt er der ikke meget faglighed bag vores eneherskers beslutninger!

Det minder meget om en lille mand med overskæg i tredivernes Tyskland!

Den egenrådige statsminister bliver mere og mere patetisk!

https://nyheder.tv2.dk/politik/2020-05-15-rapport-fik-mette-f-til-at-abn...

Aldrig har Danmark set en så utroværdig og useriøs regering!

T. FUP. Misundelsen lyser ud af dig FUPpemand.

Den egenrådige statsminister bliver mere og mere patetisk!

https://nyheder.tv2.dk/politik/2020-05-15-rapport-fik-mette-f-til-at-abn...

Aldrig har Danmark set en så utroværdig og useriøs regering!

Den magtfulkommende statsminister fortsætter!

https://jyllands-posten.dk/premium/indblik/Indland/ECE12140544/de-hvide-...

Kan man overhovedet stole på noget som kommer fra den socialdemokratiske regering?

Thomas og alle dine alias.... igen viser du, at din IQ er på størrelse med en våd mursten i Sahara... måske endda som en isterning i Sahara...
Jeg forstår godt at du med din personlighedsspaltning kræver ret til at være dum, for så dum kan du bestemt ikke være alene !!!

Henrik er det dine venner i DNSB der har lært dig at debattere?

Du er virkelig ikke helt rask i hovedet;-)

Måske din Enhedslisten mor ikke rigtigt brugte tid på dig i din barndom? Det var måske mere fri sex og hash der var dagligdagen i din barndom!

Eller måske din kommunist alkoholiker far tæskede dig hvergang han ikke kunne klare hverdagen?

Alt og alle problemer skyldes regeringen. Det er også dens skyld, at Løkke er på fallittens rand og at jeg er et fjols.

Okay Henrik, Helle, Jens eller hvad du nu kalder dig i dag hr Fup;-)

Så har Henrik igen fået det forkerte ben ud af sengen;-)
Imponerende at man kan være så sur og indebrændt over andres holdninger;-)
Er kommunisme bare ekstremt ømskindet, og mon ikke det er derfor denne forfærdelige ideologi har dræbt millioner af mennesker?

Henrik du er helt igennem en usympatisk og intolerant psykopat!

Fint med mig, nu er det jo bare sådan at en psykopat ikke kan være intolerant, men kan godt nok være usympatisk, men skulle det virkelig være muligt for dig, som sidder indespærret på Psykopat-anstalten Vridsløselille, at diagnostisere mig ud fra din personlige viden, ja, jeg tænker blot, at det ikke er ud fra normale personer man lovgiver, det er fordi der findes idioter som dig, der ikke tør stå frem med navn... at man laver love... som skal forhindre at normale mennesker kommer i klemme.
Hils Peter Madsen og Lundin.
I øvrigt kan du jo regne ud, at jeg ikke har skrevet nogle af de ovenstående indlæg, men at du i din psykotiske tilstand af forfølgelsesvanvid, tror at alle hader dig...
DET GØR DE OGSÅ, også dem du forsøger at slikke røv på... Ingen kan li' dig Thomas, heller ikke vogterne på Vridsløselille...

Henrik stakkels lille pus, nu er du virkelig brændt sammen på øverste etage!

Måske du skulle styre dine tvangstanker og ekstremistiske tankegang!

Har du haft en traumatisk barndom? Måske en kommunist far der i en alkohol rus tærskede dig jævnligt?
Eller var det din Enhedslisten mor som skulle ud og realisere hendes seksuele tanker, og derfor slæbte dig rundt til forskellige alkoholikere for at hun kunne få noget p..?

Henrik du lever tydeligvis i en parallel verden!

Hvilke svar her vores statsminister som er drevet af magtfuldkommenhed og arrogance og sige til de mennesker som har mistet livslysten på grund af et regime som tydeligvis ikke har nogen som helst medmenneskelighed!

https://www.bt.dk/samfund/ny-dansk-undersoegelse-johanne-og-masser-af-an...

Men som der egenrådige statsminister siger, jeg har heller ikke kunne besøge min far!!!!
Er der ikke en der kan forklare at det hele ikke drejer sig om vores majestæt Mette Frederiksen, men de svageste i samfundet!

Der er ikke meget forståelse og respekt fra vores egoistiske og magtsyge statsminister!

Heldigvis kan MANGE sagtens gennemskue "blå magts strategi". Disse ynkelige der kun har en eneste hensigt,nemlig at vælte Statsministeren af stolen. Det kommer ikke til at ske med den kløgt Mette Frederiksen har. GODT GÅET.

De blå?
Det er jo alle partier i Folketinget undtagen Socialdemokraterne der beskylder majestætiske Mette Frederiksen for hendes åbenlyse magtfuldkommenhed!

Goebbel ville være stolt af Mette Frederiksen og den ikke folkevalgte Martin Rossen!

Jeg har læst alle de kommentarer fra manden med de mange navne,han er meget besat af anden verdens krig og hvordan magten bestemte,han har måske været depoteret i en konstrationslejr eller måske lejer soldat han betragter vores dygtige statsminister som en sådan.

Ja personen som kalder sig Henrik, Jens, Helle og Jensen patetisk!

Men i koncentrationslejre?
Eller leje soldat?

Nu har Ulla da fuldstændig tabt sutten!

Men Henrik, Jens, Helle og Jensen burde kun bruge en profil, helt enig!

Ja, man skulle tro at det er Jonni Hansen...
Jonni Hansen (født 5. september 1965) er tidligere formand for Danmarks Nationalsocialistiske Bevægelse (DNSB), som han har været medlem af siden 1985. Han er desuden redaktør af DNSB Intern og net-ugebrevet Nationalsocialisten
Nej det er hans ven Thomas:
https://www.tv2lorry.dk/koge/fra-nazist-til-kristen-motorcykelklub-jeg-e...
Han beskriver sig selv således:
Fra nazist til kristen motorcykelklub: "Jeg er en kæmpe kliche"
41-årige Thomas Vestergaard var i mange år nynazist, men nu er han præsident for en spirituel motorcykelklub.

Henrik dine venner virker ret mærkelige i deres tankegang!
DSNB;-)
Din mærkelige tankegang giver lidt mere mening med din omgangskreds!

Magtfulde Mettes nedlukning og mistillid til borgerne, har vist sig at være helt ubegrundet!

https://www.dr.dk/nyheder/indland/paa-trods-af-vidt-aabent-samfund-forbr...

Men magtfulde Mette mener at danskerne ikke selv kan vurdere hvad der er rigtig og forkert, det er kun den eneherskerde og magtfulkommende majestæt Mette magtfuldkommenhed som har losningen!

Hold da op hvor en hadefuld stemning hvergang nogen kritiserer Mette Frederiksen!

Det må virkelig være nogle dårlige argumenter for at tage sådan på vej!

Man skal da være komplet idiot hvis man ikke kan se at magten er steget Mette Frederiksen til hovedet! Ikke mærkeligt at flere og flere begynder at sammenligne hende med Trump, medierne er åbenbart snot dumme og Mette Frederiksens Guds gave til befolkningen, det er ret usympatisk!

Mette Frederiksen er da ikke valgt til at være statsminister,
hun er udpeget til at være formand for et politisk parti.
At den "Blåsorte" afdeling i Folketinget, ikke har kunne leverer
mandater nok til at beholde magten, når dansk Folkeparti i 2015
gav udtryk for, at de ikke havde talenter i deres gruppe, så de
turde besætte en ministerpost, efter deres egen vurdering, kan
Mette Frederiksen da ikke gøre for. At Thulesen Dahl overgav magten
til Venstre er da ikke DF vælgernes skyld, det må da være partitoppen
der har vurderet, at man ikke turde påtage sig ansvaret for at danne
en regering, at de der har stemt på DF i 2015 ikke gider at stemme
på dem i 2019 kan man da godt forstå. At man giver magten til en mand,
som i 2015 mistede 13 mandater, er helt på månen, det er deres egen skyld.
Et sådan politisk kollaps er aldrig før set i Dansk Politik.

Så du mener at det er DF og Tulle drengen der er årsagen til Mette magtfuldkommenhed opføre sig som hun gør?

Eller blå sorte er det ikke Socialdemokraterne som har regeringens magten? Det er vel nærmest rødbrun!

Men du har fuldstændig ret i at DF og Tulle drengen er nogle landsbytosser;-)

Nu har de været ude og foreslå at gøre forskel på virksomheder indenfor EU, på grund af deres økonomiske politik ikke har gang på jorden!

Det er helt vild fra et parti der normalt mener at det nationalstaterne der skal bestemme på nær handelspolitik!
DF ligger som de har redt, langt ude på venstrefløjen!

DF står og stamper i gulvet og vil have grænserne åbnet,
de har opdaget at der ikke kommer muslimer ind over grænsen,
og det kan de ikke leve med, så forsvinder DF's grundlag for
et politisk parti, de savner muslimerne, der vælter ind over
vores grænser, Mette Frederiksen har lukket grænserne, det var
en politisk beslutning, som ikke havde sundhedsmæssige årsager.
Så nu rejser der flere muslimske flygtninge ud, og ingen rejser ind.
Nu vil partiet Venstre også have grænserne åbnet, de har ikke
andre forslag i deres politiske værktøjs kasse, de frygter også
at deres næstformand skal stilles for en rigsret, anklage for brud
på minister-ansvars-loven. Mette Frederiksen har medvind på cykelstien.

Hahaha Arne der er jo netop IKKE lukket for asylansøgere;-)

Den socialdemokratiske regering har jo kun indført lempelser på flygtninge indvandrere området!
At tallene er lave skyldes ene og alene den tidligere regering og Corona udbruddet!

Kunne du ikke nævne bare en stramning af reglerne om asyl under Mette magtfuldkommenhed!

Og barnebrude høre ikke hjemme i Danmark, så Støjberg kommer da aldrig for en rigsret, er du virkelig så uintelligent? Eller er det bevist misinformation?

Endnu en ekspert der modsiger den magtfulkommende majestæt Mette Frederiksen!

https://www.bt.dk/samfund/laege-vibeke-manniche-jeg-havde-ret-omkring-co...

Konspirationsteoretikere snakker stadig om lastbiler med døde som vores komiske statsminister hævdede!

Det er sgu lidt trist!

Vi står sammen hævder den magtfulkommende majestæt Mette Frederiksen!

https://nyheder.tv2.dk/samfund/2020-05-17-dansk-svensk-politiker-masser-...

Hvem står egentlig sammen med den magtfulkommende majestæt Mette Frederiksen? Det tyder mere og mere på at trunten og hendes disciple står helt alene i verden;-)
Stakkels lille Mette!

THOMAS ER BARE GEMEN FRÆK. EN UROSTIFTER DER KUN KAN GALE FOR AT GALE. THOMAS MÅ HAVE HAFT EN YNKELIG BARNDOM. ET ELLER ANDET HAR DA SKADET HAM USMAGELIGT. DET STÅR DA HELT KLART.

Hold da helt op lille pus;-)
Har du haft endnu en dårlig dag?
Er det genåbningen efter Corona udbruddet der går dig på?
Din sølvpapirshatte tankegang viste sig at være helt forkert;-)

Men du taler vist af erfaring, hvad gik galt? Seksuelle overgreb? Tæsk af en kommunistisk far med seriøse alkohol problemer? Eller en Enhedslisten mor som havde mere travlt med realisere sig selv, end tage hensyn til lille stakkels dig!

Mærkeligt at den magtfulkommende majestæt Mette Frederiksen ikke ville lægge beregningen ud til de andre politiske partier, pressen og fagpersoner!

https://politiken.dk/forbrugogliv/sundhedogmotion/art7791720/Seruminstit...

Er det den magtfulkommende majestæt Mette Frederiksen som har truet med udskamning;-)