Netavisen Pios chefredaktør stopper

Jens Jonatan Steen stopper efter fem år som chefredaktør - har fået nyt job som leder af Socialdemokratiets nye udviklingsenhed
Netavisen Pio's chefredaktør gennem de seneste fem år, Jens Jonatan Steen, stopper som chefredaktør.

Jens Jonatan Steen har nemlig fået nyt job som leder af Socialdemokratiets nye udviklingsenhed på Christiansborg.

"Det er med vemod, at jeg siger farvel til Netavisen Pio efter fem års tro tjeneste på den journalistiske frontlinje. Det har været givende, benhårdt og særdeles lærerigt. Vi har strømlinet mediet, skaffet tusindvis af nye læsere og bevist, at der er behov for nye medier," siger Jens Jonatan Steen.

Den afgående chefredaktør understreger, at han dermed forlader en branche, som han har holdt mere af - end branchen har holdt af ham:

Jeg forlader en branche, som jeg har holdt mere af, end den har gjort af mig

"Jeg forlader en branche, som jeg har holdt mere af, end den har gjort af mig. Mediebranchen er fantastisk og frustrerende på samme tid. Jeg skylder kæmpe tak til alle mine fremragende kollegaer, samarbejdspartnere og debattører for den fælles og succesfulde rejse, som vi har været ude på."

Om de nye udfordringer siger Jens Jonatan Steen:

"Nu er det tid til nye udfordringer og større fordybelse. Derfor har jeg sagt ja til at være med på et hold, der skal opbygge en spritny udviklingsenhed i Socialdemokratiet. Det bliver med det lange lys, de store tanker og en helt masse værdibaseret eftertænksomhed."

Jens Jonatan Steen, der er uddannet cand. scient. adm. fra Roskilde Universitet, var med til at starte tidsskriftet Vision og tænketanken Cevea og har i de senere år stået i spidsen for udviklingen af Netavisen Pio:

"Det er et kæmpe privilegium at få lov til at bygge ting op. Derfor glæder jeg mig også til at blive chef for opstart af en ny udviklingsenhed på Christiansborg. Det er lidt af et drømmejob."

Jens Jonatan Steen har sidste arbejdsdag på Netavisen Pio torsdag.

Jan Kjærgaard er journalist på Netavisen Pio.


Flere artikler om emnet

placeholder

Kommentarer

Kære Jens Jonatan
Du har gjort det godt siden vi sammen var med til at starte CEVEA, Pio er en fantastisk avis, som jeg håber du har sørget for kører videre. Hvor er det godt for Socialdemokratiet og for hele landet, at du nu vil bruge din kreativitet, empati og analytiske evner til fortsat at udvikle en lighedsorienteret politik. Held og lykke med opgaven. venlig hilsen Anders

Tillykke, så er muligheden for at få en kvinde til styretasten der. Pio længe leve.

Har du søgt? Eller måske har du noget insiderviden om hvem der får stillingen?

Når bare det ikke bliver dig der får stillingen THOMAS.

Thomas er en Trold.

Held og lykke i det nye job, og tak for indsatsen på Pio Pio

Annonce