Podcasts til din mobil

Lyt gratis,

På iPhone: Apple Podcasts

På Android: Podcast Addict

Søg efter Netavisen Pio i app'en og lyt med glæde.

 

Vi producerer podcasts, som du kan hente ned fra din computer eller smartphone og høre, lige når du vil. I vores udsendelser

I ”Fagligt” og ”Politisk” kan du møde toneangivende politikere, eksperter og debattører, som hver uge tager nye samfundsaktuelle emner op til debat.

Hvis du er mere til en god historie, så lyt med på serien ”Roser og Torne” om de socialdemokratiske statsministre. Du kan læse mere om hver enkelt udsendelsesrække herunder.

God fornøjelse!

Forfattersalon med Peder Frederik Jensen og Kaare Dybvad

Peder Frederik Jensen har skrevet romanen ‘Det Danmark du kender’, hvor han sætter fokus på et Danmark, hvor forskellen på rig og fattig samt land og by vokser.

Men er det overhovedet muligt at skildre de udfordringer, der findes i miljøer langt væk fra storbyen, når man selv bor på Vesterbro? Og hvad kan vi potentielt gøre ved de samfundsmæssige dilemmaer, der fremhæves i bogen?

Det er et par af de spørgsmål forfatteren og boligminister Kaare Dybvad svarede på, da Pio afholdt forfattersalon fredag den 11. september.

Optagelserne er direkte fra vores livestream på facebook - derfor kan du også finde hele optagelsen her: https://www.facebook.com/185888988175423/videos/641553343395435

Medvirkende:

Peder Frederik Jensen (Forfatter)
Kaare Dybvad (Boligminister)

Vært: Niels Jespersen (Chefredaktør hos Netavisen Pio)

Kommentarer

Jeg er overrasket over, at Netavisen bruger Facebook som kanal.
Facebook som ikke betaler skat i DK, ikke lever op til almindelige demokratiske spilleregler. Hvis opfattelsen er, at alle alligevel er på Facebook... så har it-mastodonten sejret. Brug dog jeres eget netværk!