Annonce

Stram Kurs trækker unge socialdemokrater i retten

"Uanset hvad så vil vi gøre, hvad vi kan, for at Rasmus Paludan ikke får lov at være i vores lokaler med hans parti," lyder det fra DSU om aflyst rigskongres
Efter at Stram Kurs har fået afslag på at leje kursusejendommen Ankersminde, vil partiet nu gå til fogedretten for at få lov til at afholde den såkaldte rigskongres på stedet.

Det sker efter, at Danmarks Socialdemokratiske Ungdom (DSU) og DUI-LEG og VIRKE, der sammen ejer Ankersminde, har kaldt det en fejl, at Stram Kurs i første omgang havde fået lov til at leje kursusejendommen i weekenden fra den 9. og til den 11. oktober. Ankersminde er opkaldt efter den tidligere, fagforeningsmand, socialdemokratiske formand og statsminister Anker Jørgensen.

Stram Kurs formand, Rasmus Paludan, henviser til, at partiet har indgået en aftale med Ankersminde – og ikke lagt skjul på hvem de er - samt betalt leje og depositum.

Sammenligner os med en norsk terrorist

 

”Vi prøvede at tilbyde en mindelig løsning om at flytte lejeaftalen til en ledig weekend, men da dette er blevet afvist, så må vi fastholde lejeaftalen, som den er indgået,” siger Rasmus Paludan til Netavisen Pio. ”Fogedretten kan med magt indsætte en lejer i et lejemål, og da man sammenligner os med en norsk terrorist, så virker det jo ærlig talt ikke, som om der er mulighed for noget forlig. Selv om vi foretrækker at løse konflikter i mindelighed.”

Anker vil rotere i graven

Ifølge forbundsformanden for DSU, Frederik Vad Nielsen, skyldes afslaget til Stram Kurs dels, at DSU faktisk allerede havde lejet Ankersminde den weekend til et arrangement. Og dels at Stram Kurs’ politik og værdier strider imod stedets værdigrundlag i en sådan grad, at man ikke kan tillade, at partiet afholder sin rigskongres.

Sidstnævnte fik Stram Kurs dog i førte omgang ikke at vide, og partiet havde derfor foreslået at flytte rigskongressen til weekenden efter, hvilket Frederik Vad Nielsen beklager. Altså at Stram Kurs måtte læse i pressen, at de under ingen omstændigheder er velkommen på Ankersminde.

I en pressemeddelelse har Frederik Vad Nielsen, der også er bestyrelsesformand for Ankersminde, forklaret, at man til sommer afholder 10-årsmarkeringen af Anders Behring Breiviks terrorangreb på Utøya.

Vi vil ikke kunne markere den tragedie

”Vi vil ikke kunne markere den tragedie på samme grund, som Stram Kurs afholder rigskongres,” lyder det fra Frederik Vad Nielsen. ”Også derfor kan vi selvfølgelig ikke tillade, at Ankersminde skal danne ramme om en rigskongres i et højreekstremt parti som Stram Kurs. Vores kursusejendom er opkaldt efter Anker Jørgensen, og han ville rotere i sin grav, hvis vi ikke fik stoppet det arrangement." 

Administrationsfejl

Udlejningen af den tidligere folkeskole i Vissenbjerg, på Fyn, administreres til daglig af DUI’s sekretariat og formanden for DUI-LEG og VIRKE, Ann Urbrand, har kaldt aftalen med Stram Kurs for en "administrationsfejl fra vores side".

”Det burde jo have været begge begrundelser, som Stram Kurs fik,” siger Frederik Vad Nielsen i dag til Netavisen Pio. ”Det giver sig selv. Så vi har ikke forsøgt at dække over noget. Der er to begrundelser. Når vi så har sagt, at man ikke kan flytte til weekenden efter, skyldes det netop de politiske og værdipolitiske grunde.”

Bliver i Anker Jørgensens ånd

DSU og  DUI-LEG og VIRKE har tidligere forklaret, at håbet er, at "projektet (Ankersminde, red.) bliver i Anker Jørgensens ånd og løftes af folket for folket og sikrer hele Arbejderbevægelsen og Danmarks ungdom et godt samlingssted."

placeholder

 

Forbundsformanden afventer nu fogedrettens afgørelse.

”Uanset hvad så vil vi gøre, hvad vi kan, for at Rasmus Paludan ikke får lov at være i vores lokaler med hans parti,” siger Frederik Vad Nielsen. ”Og hvis det kræver en tur i retten, så tager vi den."

Hard Line

Senest har Rasmus Paludan oprettet partiet Hard Line, som han beskriver som et "søsterparti" til Stram Kurs. Det sker efter, at Valgnævnet har suspenderet partiets indsamlinger af vælgererklæringer på baggrund af mistanke om snyd.

Derfor er det nu Hard Line, som er partiets navn på engelsk, der indsamler vælgererklæringer til at kunne blive opstillingsberettiget ved det kommende folketingsvalg.

placeholder

 

Stram Kurs fik 1,8 procent af stemmerne ved det seneste folketingsvalg. Dermed manglede partiet kun 7500 stemmer for at komme ind i Folketinget.

Liste P fik 63.537 stemmer og det udløste godt to millioner kroner i årlig partistøtte.

Stram Kurs er fortsat opstillingsberettiget til folketingsvalg frem til 27. oktober 2020.

Kim Kristensen er redaktør på Netavisen Pio.


Flere artikler om emnet

Kommentarer

Det ville ikke være i Ankers ånd at stram kurs skulle overhovedet være på ejendommen

Hvad pokker har et 100 procent fredeligt og lovligt parti der er baseret på retstatens og Grundlovens fundament - og som specifikt tager afstand fra ALLE voldelige ideologier herunder Islamisme og kommunisme der har millioner af menneskeliv på samvittigheden, at gøre med en terrorist som Anders Breivik!!

Terroristerne er netop socialdemokraterne der samarbejder med voldelige "ismer" feks i form af revolutionære Enhedslisten og deres stormtropper kaldet Anfifa.

At Socialdemokratiet hylder og støtter voldelig islamisme og kommunisme og istedet bekæmper fredelige demokrater som NATURLIGVIS og som en PLIGT ønsker at bekæmpe en ond, undertrykkende, diskriminerende, voldelig jøde - kvinde -bøsse - dyrehadende ideologi, siger alt om Socialdemokratiets såkaldte stramme indvandringpolitik og deres forkvaklede historieløse menneskesyn.

Socialdemokratiets viden om Stram Kurs politik og om den voldelige og hadefulde kommunisme og islamisme er åbenlys ikke eksisterende! Det er ufatteligt pinligt!

Og Anker er nok mere på linie med Stram Kurs, da Anker Jørgensen som vi andre ved sagde;

"Vi skal passe på, at vi ikke bliver overrendt, for der er grænser for, hvor mange flygtninge et lille land som Danmark kan tage."

Den grænse er overskredet tusindfold, så Ankers Danmark har i gjort ukendelig, så den eneste grund Anker skulle rotere er fordi i (heller) ikke kender hans holdning til indvandring.

Stram Kurs har et begreb som hedder værdsatte fremmede, så Stram Kurs er på ingen måde fremmedfjensk som der lyves om.

Stram Kurs er naturligvis også ligeglade med folks hudfarve og hvor de kommer fra, men når folk bekender sig til islamismen som den er beskrevet i Koran og haditterne har de ifølge Stram Kurs SELVFØLGELIG ikke meget at gøre i et demokratisk og frit land som Danmark.

Islam er i direkte strid med vores Grundlov som siger intet må læres der strider mod Grundloven. Derfor kan vi - som i Slovakiet, også forbyde moskeerne.

Der er mere end 50 muslimske lande hvor de vil blive mere lykkelige, end i Danmark som ikke har andet end økonomisk underhold at tilbyde muslimer.

I Kirkeministeriets vejledning for GODKENDELSE AF TROSSAMFUND kan man læse følgende:

»Derudover betragtes det som en forudsætning, at godkendte trossamfund i lighed med det øvrige samfund RESPEKTERER menneskerettighederne, navnlig religions- og trosfrihed, herunder retten til at skifte religion eller til at fravælge religiøs tilknytning

For FORENINGSFRIHED gælder det, at »foreninger, der virker ved eller søger at nå deres mål ved vold, anstiftelse af vold eller lignende strafbar påvirkning af anderledes tænkende, bliver at opløse ved dom.«

GRUNDLOVEN garanterer både trosfrihed og foreningsfrihed.

Men for trosfriheden gælder den FORUDSÆTNING, »at intet læres eller foretages, som strider mod sædeligheden eller den offentlige orden.«

Det er såmænd blot denne politik som StramKurs vil havde bliver efterlevet.

Hvorfor skal Stram Kurs kaldes terrorister og hetzes, fordi vi blot ønsker at grundlæggende demokratiske love skal overholdes?

Tilsyneladende har det moderne Social "demokrati" en anden (global) agenda og den ligger meget langt fra Anker Jørgens og Paludan politik..

Det vil danskerne snart komme til st mætke på egen krop for antallet af uintegrerbsre vokser konstant og også mere end hvad etniske danskere gør.

Sverige er såmænd kun 20 år foran os i antal muslimer og der råder anarkiet for alvor !

Der findes kun 5 mio ETNISKE danskere som ervbosiddende på en lille klat jord kaldet Danmark

Men der findes 1.6 MILLIARDER muslimer i mere end 50 muslimske lande der er spredt ud over hele verden!!

Så hvorfor skal danskerne - der åbenlyst for enhver der ønsker at se det, som er truet minioritet, jages og hetzes af unge historieløse DJØF socialdemokrater, fordi vi gerne vil bevare det fredelige og homogene land og samfund der er blevet overdraget til os af Anker Jørgenen og alle de hårdtarbejdende generationer før ham ?

https://jyllands-posten.dk/opinion/kronik/ECE9949488/islam-skal-underlae...

Dit lange indlæg til opbakning og forsvar for psykopaten, Rasmus Paludan, mangler bare afslutningen, Heil Hitler, så svare det til de holdninger du giver udtryk for.

Jeg kan konstatere, at du ikke kan fremkomme med eet eneste argument men bare som en tro partisoldat bevidstløst trækker nazikortet.

Til trods for, at StramKurs støtter Israel og jøder, homosekuelle og svage og tager afstand fra voldelige ideologier og bekender sig til retstat og Grundlov.

At Stram Kurs ønsker at bevare Danmark som Nation burde ikke være kontroversiel.

VIL Socialdemokratiet fremover stoppe med udvise kriminelle fremmede fjender?

Det sker jo allerede idag! I har sågar oprettet et udrejsecenter hvor udviste skal opholde sig.

StramKurs vil at ALLE kriminelle fremmede som udgangspunkt skal udvises fra Danmark - ikke kun de mest kriminelle.

Hvorfor er det et problem.

Værdsatte fremmede er naturligvis velkommne i Danmark - deres bidrag kan Danmark ikke undvære.

Kender du overhovedet Stram Kurs politik - det lyder ikke sådan.

SK er ikke Hitlerister.
Men protoNazisme i opdateret form.
Racist og voldsdømte tegner partiets top.
Demokratisk?
Nej!

Psykopater som Rasmus Paludan har INGEN rettigheder... ham og hans følgere er snavs der ikke har nogen identitet, og skal skylles ud med vandet fra nit toilet !!!

Jeg kan konstatere at du ikke evner at fremkomme med et eneste modargument - med god grund for Stram Kurs politik er grundlæggende ganske fornuftig.

Medmindre man er islamist eller som EU ønsker Danmark afviklet som nation. For det er præcist hvad EU arbejder målrettet på!

Hvad du end konstaterer, så er Du og Stram kurs med medlemmer der er helt på den gale side af al fornuft, ikke i stand til at tiltrække helt almindelige mennesker, og at trække muslimkortet viser jo bare at personer som Erik Jensen, Rasmus Paludan, Hans-Henrik Sanderud, Peter Andreasen, samt mange flere, ikke har forstået, at den revolution i ønsker med jeres kriminelle racisme ikke kommer til at finde sted... vi er ikke tilbage i Tyskland i nittentrediverne, vi skal ikke ha' en krystalnat mod muslimer eller andre mennesker der er med til at holde det danske samfund i gang. Og hvad du end mener i din kaosteori, så sker der ting og sager som vi på sigt skal tage stilling til på demokratisk vis, og hvor i med jeres 0,4% tilslutning ikke vil ha' den mindste indflydelse på !!!

Modargumenterne mod dig Erik og lignende personager er, at I aldrig tager stilling til, når udenlandske koncerner opkøber bidder af Danmark. Det gælder supermarkedskæden Aldi og sidst har den amerikanske familie Platek netop købt SønderjyskE Fodbold. Hvor bliver du af i sådanne nogle tilfælde Erik? Eller betyder penges og kapitalismens (udenlandske) magt intet for dig?

Enhver normal debat-moderation her ville beholde Erik Jensens indlæg og smide de små opponerende skidtspande af tråden grundet afstumpet indholdsløshed i forhold til det de kommenterer, og dermed værdiløshed, Hitler-kort og endnu værre sprog end EJ.

Hvis ikke du har noget fornuftigt at komme med, så hold dig ude af debatten !

Det var faktisk ret fornuftigt. EJ har egentlig ret. Paludan er ikke den bedste mand, men hans parti virker som om, at det faktisk er baseret på sund fornuft.

Godt at DSU/DUI nu siger nej til det lejemål-men hvem er dog det klummerhoved, der har sagt ja til udlejningen ?
m.v.h. Preben Sørensen