DF-profil langer ud efter Løkke: “Det var usselt”

Lars Løkke har sparket til blå blok, og det var usselt for Dansk Folkeparti at opleve, lyder angrebet fra Søren Espersen
Dagen efter valget, hvor Dansk Folkeparti fik en vælgerlussing af de helt hårde, langer Dansk Folkepartis udenrigsordfører Søren Espersen ud efter den afgående statsminister.

Det var meget, meget usselt for os at opleve

Lars Løkke Rasmussen (V) har ødelagt den blå blok, lyder anklagen fra Søren Espersen i Debatten på DR 2 torsdag:

“Midt under valgkampen lykkedes det ham at sparke til både konservative, Liberal Alliance og til Dansk Folkeparti, som har holdt Venstre ved magten i mange, mange år. Det var meget, meget usselt for os at opleve,” lød det DF’eren, der tydeligvis ikke var tilfreds med Løkkes måde at behandle de andre borgerlige partier på under valgkampen.

Løkke bragte sig selv i centrum

Med skfitende udmeldinger formåede Lars Løkke at bringe sig selv i centrum på bekostning af blå blok, mener Søren Espersen.

Alle skal forholde sig til alle de nye ting, som kommer fra Lars Løkke

“Han kommer hele tiden med nye meldinger, der bringer ham i centrum. Alle skal forholde sig til alle de nye ting, som kommer fra Lars Løkke,” sagde han.

Venstremand: Kig indad

Det angreb fra Søren Espersen - om at Løkke skulle have kommet med skiftende meldinger og smidt de andre borgerlige partier under bussen - afviste Venstres Jan E. Jørgensen. Forsvaret for hans partiformand fik en del af de andre deltager i panelet til at slå en latter op.

Jeg tror først og fremmest, at I skal kigge indad og lade vær med at tro, at det er Venstres skyld

Jan E. Jørgensen pege i stedet pilen hen på Dansk Folkeparti:

“Dansk Folkeparti fik ikke et særlig godt valgresultat, og jeg tror først og fremmest, at I skal kigge indad og lade vær med at tro, at det er Venstres skyld,” lød hans modsvar.

Sarah Scheer er podcast-redaktør på Netavisen Pio.


placeholder

Kommentarer

Jeg er ikke en ven af DF, men med venner som Løkke behøver blå stue ingen fjender. Søren E har helt ret, Løkke opførte sig både infamt og illoyalt mod sine egne og mod sine partnere politisk. At de ikke giver ham f.....
eller spark bag i og bryder alt samarbejde med ham fremover, man kan ikke stole på ham, det har man faktisk aldrig kunnet.

Lars Løkke er “lusket” og magtsyg og tænker KUN på sig selv! Han har “smadret” 2 af de partier som har støttet ham i mange år! Føj, hvor er det ækelt!!

Annonce