De 10 ’sjoveste’ kvinde-kommentarer på liberal netavis

Når livmoderhaldskræft betegnes som en ’luderkræft’ af liberale debattører, er det blot ’ment i sjov’ må man forstå.
Det kan sgu’ ikke rigtigt hidse mig op, at en tøs, som er så torske-lorte-dum, at hun render med fire import-islamister hjem på et hotelværelse, i den tro, at hun bare skulle sove eller spille ludo, får en omgang pik mod sin vilje.

De seneste par dage har der kørt en heftig debat om et indlæg om HPV-vaccine bragt på den liberale netavis 180grader, hvor livmoderhalskræft betegnes som ”luderkræft”, som kvinder ”kun kan få ved kritikløst at sprede dine ben for revl og krat og eventuelle forbipasserende”.

Indlægget er blevet voldsomt kritiseret for ikke blot at være usmageligt, men også for at afsløre et dybtliggende had til kvinder blandt debatørerne på den liberale netavis.

Men konfronteret med disse anklager tyer det liberale Danmark til standartundskyldningerne: Indlægget var ’sarkastisk’, ’provokerende’, ’ment i sjov’ eller blot ’for at skabe debat’. Et eksempel på dette leverer Just Pedersen, folketingskandidat fra Liberal Alliance, i et forsvar for, hvorfor han har ’liket’ indlægget om HPV-vaccine.

Tidligere har Anders Samuelsen (LA) også forsvaret, at Ole Birk Olesen (LA) anklagede kvinder for, at være ”uden moral og ære”, ”uden tilstrækkelig kontakt med deres forstand” og ”bedre til at tage sig af pylrede børn med feber, tale i telefon i meget lang tid, pakke til ferierejser og skabe hygge i hjemmet”.

Derfor har Netavisen Pio har derfor samlet de 10 ’sjoveste’, mest ’provokerende’ og ’sarkastiske’ kommentarer, som er skrevet om kvinder på 180grader.dk. Vi er overbevist om, at alle vil kunne se morskaben heri og klaske sig selv på lårene af grin.

Hvad med en offentlig stening af en kælling fra Kvinfo på DR.

1. Kvinder er pengegriske
”Det er ganske paradoksalt at disse selverklærede demokratiske og kærlige kvinder som alle er kritikere af kapitalisme , udelukkende er fokuseret på penge , alt for kvinderne handler om penge , om det er deling af mandens pension ved skilsmisse eller gratis besøg i sædbanken , eller påstået Uligeløn , velvidene at op mod 50% af kvinderne er deltidsansatte eller i fag der foregår bag et skrivebord beskyttet mod årstidernes vejrlig!” – af Michael Nybye.

2. Kvinder har aldrig skabt noget af værdi

”Når det nu forholder sig således, at mænd har skabt alt; herunder også kultur, musik, kunst. Foruden lægevidenskab, arkitektur, civilisation, matematik, sprog… … Betyder det også, at kvinder ikke - IKKE - har skabt noget, som helst!” – af Martin Olsen.

3. En voldtaget pige skal have ’en ekstra tur’

”Det kan sgu’ ikke rigtigt hidse mig op, at en tøs, som er så torske-lorte-dum, at hun render med fire import-islamister hjem på et hotelværelse, i den tro, at hun bare skulle sove eller spille ludo, får en omgang pik mod sin vilje. Hvis det hjælper på forståelsen, så giv hende en ekstra-tur! Hvor dum har man egentlig lov at være (..) Nej, jeg er sikkert ikke nogen flink fyr. Men det er min ærlige mening!” – af Rene Hansen.

Demokratiets ulykke er kvindernes stemmeret. Kvinder er uendeligt dejlige mødre og hjemmets sikre rorgængere, men forstand på samfundets funktioner - ikke en skid.

4. Indvandring er en kvindelig konspiration for at fratage mændene deres land

”…der er også feminister der hader danske mænd så meget at de ønsker en fremmed indvandring - netop for at danske mænd ikke skal gå rundt og føle (mene) at Danmark, med kvinder og børn, er deres land. Feminister omfatter både mænd og kvinder og de findes især på humanistiske grene af universiteterne.” - af Kurt Birk.

5. Kvinder burde ikke have stemmeret

”Demokratiets ulykke er kvindernes stemmeret. Kvinder er uendeligt dejlige mødre og hjemmets sikre rorgængere, men forstand på samfundets funktioner - ikke en skid. De er drevet af hormoner og yngelpleje, og de skulle aldrig have haft stemmeret.” – af Svend.

6. Opfordring til vold mod Det danske center for information om kvinde- og kønsforskning.

”Hvad med en offentlig stening af en kælling fra Kvinfo på DR.” – af Hans Vestergaard.

7. Enlige mødre er et bevidst valg for at fortrænge mændene

”En måde at gøre kvinderne stærke på, er nemlig ved at sørge for, at drengene vokser op med nul fædre. Det efterlader dem ofte i et identitetsskabende og intellektuelt vacuum, som kan sætte dem år tilbage mht. mental modenhed. Så den ligger lige til højrebenet! Og en anden fordel for kvinderne er (når de bliver mødre), at drengene sovses ind i en solidaritet overfor deres mødre (og kun dem), fordi de ganske enkelt ikke har andre omsorgspersoner. Og det sikrer svage kvinders alderdom, at sønnerne kun føler solidaritet over for deres mødre. Som voksne vil nogle af dem formodentlig forsvare deres svage mødres valg, selvom de intellektuelt godt ved, at de er til at lukke op og skide i. Men de har ikke andet.” - af Rene Hansen.

Mænd er ikke mere ambitiøse end kvinder - mænd er uendeligt dygtigere. Mænd har lavet alt det, der har fået os ud af jordhulerne.

8. Kvinder stemmer rødt, fordi de kun vil nyde, men ikke yde

”Det (at alle tre ledere for regeringspartierne er kvinder, red.) er vel bare den naturlige konsekvens af at kvinderne nyder mest og yder mindst i samfundet? Og dermed tiltaler/tiltrækkes af de røde partier?” – af Per T.

9. Kvinder er dummere end mænd

”Mænd er ikke mere ambitiøse end kvinder - mænd er uendeligt dygtigere. Mænd har lavet alt det, der har fået os ud af jordhulerne. Alle væsentlige opfindelser er lavet af mænd. Alt absolut nødvendigt arbejde laves af mænd. Unden mænd ville hverdagen bryde sammen efter 14 dage. Ingen mad, ingen vand, el og kloak. Ingen sikkerhed - Intet.” – af Svend.

10. Annette Vilhelmsen er ’en forslået underkastelseskælling’

”Anette Vilhelmsen er bare endu en venstreradikal feminst der lider af stockholmssyndromet i forhold til lslam; en forslået underkastelseskælling der stadig har en soft spot for sin islamiske wifebeater-mand.” – af Jacques dôBiann.


Kommentarer fra Facebook