Podcasts til din mobil

Lyt gratis,

På iPhone: Apple Podcasts

På Android: Podcast Addict

Søg efter Netavisen Pio i app'en og lyt med glæde.

 

Vi producerer podcasts, som du kan hente ned fra din computer eller smartphone og høre, lige når du vil. I vores udsendelser

I ”Fagligt” og ”Politisk” kan du møde toneangivende politikere, eksperter og debattører, som hver uge tager nye samfundsaktuelle emner op til debat.

Hvis du er mere til en god historie, så lyt med på serien ”Roser og Torne” om de socialdemokratiske statsministre. Du kan læse mere om hver enkelt udsendelsesrække herunder.

God fornøjelse!

Fagbevægelsen i en tech-tid

'Oprør for Fremtiden' sådan hedder en ny bog fra to toneangivende SF'ere, der i deres analyse opstiller en række af de teknologiske gevinster og udfordringer, som vil ramme danskerne. Men hvordan undgår vi at synge maskinstormerens klagesang og hvordan finder vi de langsigtede løsninger? Pio-podcast undersøger hvordan vi bedst ruster os til fremtidens arbejdsmarked i selskab med LO's næstformand Nanna Højlund, SF politiker og medforfatter til 'Oprør for Fremtiden' Peter Westermann, formand for HK Kim Simonsen samt grundlægger af Hilfr Nicolai Søndergård Kjær.