Podcasts til din mobil

Lyt gratis,

På iPhone: Apple Podcasts

På Android: Podcast Addict

Søg efter Netavisen Pio i app'en og lyt med glæde.

 

Vi producerer podcasts, som du kan hente ned fra din computer eller smartphone og høre, lige når du vil. I vores udsendelser

I ”Fagligt” og ”Politisk” kan du møde toneangivende politikere, eksperter og debattører, som hver uge tager nye samfundsaktuelle emner op til debat.

Hvis du er mere til en god historie, så lyt med på serien ”Roser og Torne” om de socialdemokratiske statsministre. Du kan læse mere om hver enkelt udsendelsesrække herunder.

God fornøjelse!

Faglige Stemmer #14: Lavtlønspulje og værdig tilbagetrækning

Til næste år skal der forhandles overenskomster på det offentlige område. I den forbindelse ønsker Enhedslisten at afsætte en lavtlønspulje på fem milliarder kroner. Ifølge partiets politiske leder, Pernille Skipper, skal den direkte målrettes lønstigninger i omsorgsfagene.

Det faglige panel sætter fokus på forslaget og diskuterer blandt andet, hvordan det potentielt kan stride mod den danske model.

Derudover tager vi en snak om ‘værdig tilbagetrækning’, som har været det helt store tema, efter Socialdemokratiet præsenterede forslaget om differentieret pension tilbage i januar sidste år.

Faglige Stemmer er Netavisen Pio's megafon for landets kloge hænder, hvor der bliver talt lige ud af posen om tidens aktuelle emner, set fra et fagforeningsperspektiv.

Dennis Kristensen (Tidl. formand for FOA), Julie Brendstrup (Receptionist og tillidsrepræsentant i 3F) og Thomas Skriver Jensen (Formand for Dansk Metal Ungdom)

Vært: Sarah Scheer, journalist på Netavisen Pio.