Podcasts til din mobil

Lyt gratis,

På iPhone: Apple Podcasts

På Android: Podcast Addict

Søg efter Netavisen Pio i app'en og lyt med glæde.

 

Vi producerer podcasts, som du kan hente ned fra din computer eller smartphone og høre, lige når du vil. I vores udsendelser

I ”Fagligt” og ”Politisk” kan du møde toneangivende politikere, eksperter og debattører, som hver uge tager nye samfundsaktuelle emner op til debat.

Hvis du er mere til en god historie, så lyt med på serien ”Roser og Torne” om de socialdemokratiske statsministre. Du kan læse mere om hver enkelt udsendelsesrække herunder.

God fornøjelse!

Faglige Stemmer #15: Corona-tillæg og efterslæb i Arbejdstilsynet

Med hjælpepakken til dansk økonomi kom en håndsrækning til de ledige. Men en tre måneders neutral dagpengeperiode er ikke nok, hvis man spørger store dele af fagbevægelsen. HK ønsker en forlængelse af perioden, og 3F vil følge det svenske eksempel og forhøje satsen med et coronatillæg.
Panelet sætter fokus på kravene og giver deres syn på sagen.

Derudover diskuteres Arbejdstilsynets markante fravær på de danske arbejdspladser som en konsekvens af en politisk underprioritering i fase 2 af genåbningen.

Faglige Stemmer er Netavisen Pios megafon for landets kloge hænder, hvor der bliver talt lige ud af posen om tidens aktuelle emner set fra et fagforeningsperspektiv.

Medvirkende:
Danny Sjøberg (Tømrer og 3F’er), Thomas Skriver Jensen (Formand for Dansk Metal Ungdom) og Camilla Pedersen (Tillidsrepræsentant i FOA SOSU)
Vært: Sarah Scheer, journalist på Pio.