Podcasts til din mobil

Lyt gratis,

På iPhone: Apple Podcasts

På Android: Podcast Addict

Søg efter Netavisen Pio i app'en og lyt med glæde.

 

Vi producerer podcasts, som du kan hente ned fra din computer eller smartphone og høre, lige når du vil. I vores udsendelser

I ”Fagligt” og ”Politisk” kan du møde toneangivende politikere, eksperter og debattører, som hver uge tager nye samfundsaktuelle emner op til debat.

Hvis du er mere til en god historie, så lyt med på serien ”Roser og Torne” om de socialdemokratiske statsministre. Du kan læse mere om hver enkelt udsendelsesrække herunder.

God fornøjelse!

Faglige Stemmer #4: Partiindblanding i OK20 og SU på kandidaten

Faglige Stemmer er Netavisen Pios megafon for landets kloge hænder, der fri for Christiansborg-spin og -retorik, taler lige ud af posen om tidens aktuelle emner set fra et fagforeningsperspektiv.

I dette afsnit af Faglige Stemmer går bølgerne højt i panelet, som består af en sekretær fra BUPL, formanden for Dansk Metal Ungdom og en sygeplejerske. Kan politiske partier invitere til konference om overenskomstforhandlinger? Og skal SU'en på kandidatuddannelser omlægges til lån? Dét vendes i dagens afsnit, hvor de faglige stemmer især slipper deres debatlystne væsner løs.

I studiet: Mette Skovhus, Thomas Skriver Jensen og Frederikke Sørensen.

Vært: Sarah Scheer, journalist på Pio.