Podcasts til din mobil

Lyt gratis,

På iPhone: Apple Podcasts

På Android: Podcast Addict

Søg efter Netavisen Pio i app'en og lyt med glæde.

 

Vi producerer podcasts, som du kan hente ned fra din computer eller smartphone og høre, lige når du vil. I vores udsendelser

I ”Fagligt” og ”Politisk” kan du møde toneangivende politikere, eksperter og debattører, som hver uge tager nye samfundsaktuelle emner op til debat.

Hvis du er mere til en god historie, så lyt med på serien ”Roser og Torne” om de socialdemokratiske statsministre. Du kan læse mere om hver enkelt udsendelsesrække herunder.

God fornøjelse!

Faglige Stemmer #7: Stilladskrig og fagforeningshad hos LA

I denne udgave af Faglige Stemmer stiller Sarah og panelet blandt andet skarpt på stilladsarbejderdemonstrationen ved byggepladsen i Lundtoftegade, som i begyndelsen af december resulterede i et væltet stillads og hærværk på biler. Udover selve affæren har Liberal Alliances reaktion på demonstrationen også været opsigtsvækkende.

Og så skal panelet også en tur om den kommende finanslov for 2020 - hvor ligger dens styrker, og hvor ligger dens svagheder?

Faglige Stemmer er Netavisen Pios megafon for landets kloge hænder, hvor der bliver talt lige ud af posen om tidens aktuelle emner set fra et fagforeningsperspektiv.

I studiet: Dennis Kristensen (Tidl. formand for FOA), Julie Brendstrup (Receptionist og tillidsrepræsentant i 3F ) og Mads Nikolaj Simonsen (Formand for 3F Ungdom Hovedstaden)

Vært: Sarah Scheer, journalist på Pio.