Podcasts til din mobil

Lyt gratis,

På iPhone: Apple Podcasts

På Android: Podcast Addict

Søg efter Netavisen Pio i app'en og lyt med glæde.

 

Vi producerer podcasts, som du kan hente ned fra din computer eller smartphone og høre, lige når du vil. I vores udsendelser

I ”Fagligt” og ”Politisk” kan du møde toneangivende politikere, eksperter og debattører, som hver uge tager nye samfundsaktuelle emner op til debat.

Hvis du er mere til en god historie, så lyt med på serien ”Roser og Torne” om de socialdemokratiske statsministre. Du kan læse mere om hver enkelt udsendelsesrække herunder.

God fornøjelse!

Faglige Stemmer #8: Au pair-undskyldninger og arbejdspolitik i pressen

I dette afsnit af Faglige Stemmer står arbejdsmarkedspolitikken øverst på dagsordenen. Sarah og panelet ser tilbage på et år, der sluttede med en heftigt debatteret sag om en au pair-ordning, der løb af sporet.

De vender også blikket mod mediernes udlægning af arbejdsmarkedet. Er visse medier for hurtige til at tage arbejdsgivernes parti?

Statsminister Mette Frederiksens første nytårstale, som havde børns vilkår som omdrejningspunkt, skal også vendes. Hun er nemlig blevet kritiseret for at glemme arbejdsmarkedspolitikken.

Faglige Stemmer er Netavisen Pios megafon for landets kloge hænder, hvor der bliver talt lige ud af posen om tidens aktuelle emner set fra et fagforeningsperspektiv.

I studiet: Nicolai Bentsen (Scenetekniker og fællestillidsrepræsentant i 3F), Camilla Pedersen (Tillidsrepræsentant i FOA SOSU) og Morten Søndergaard (Næstformand i 3F København).

Vært: Sarah Scheer, journalist på Pio.