Podcasts til din mobil

Lyt gratis,

På iPhone: Apple Podcasts

På Android: Podcast Addict

Søg efter Netavisen Pio i app'en og lyt med glæde.

 

Vi producerer podcasts, som du kan hente ned fra din computer eller smartphone og høre, lige når du vil. I vores udsendelser

I ”Fagligt” og ”Politisk” kan du møde toneangivende politikere, eksperter og debattører, som hver uge tager nye samfundsaktuelle emner op til debat.

Hvis du er mere til en god historie, så lyt med på serien ”Roser og Torne” om de socialdemokratiske statsministre. Du kan læse mere om hver enkelt udsendelsesrække herunder.

God fornøjelse!

Faglige Stemmer #9: OK20-strategi: Lukkede krav eller åben debat?

I dette afsnit af Faglige Stemmer vender panelet blikket mod den grønne omstilling, som kommer til at have indflydelse på arbejdsmarkedet. Hvilken rolle skal fagbevægelsen egentlig spille i klimakampen? Og hvor meget skal fagbevægelsen blande sig i debatten?

Panelet vender også blikket mod de kommende OK20-forhandlinger, og her går bølgerne højt - især når der diskuteres, hvor åbne kort fagbevægelserne skal spille med i forhold til deres krav. Skader lukkede krav forhandlingerne, eller er det en fordel at være holde dem tæt til kroppen?

Faglige Stemmer er Netavisen Pios megafon for landets kloge hænder, hvor der bliver talt lige ud af posen om tidens aktuelle emner set fra et fagforeningsperspektiv.

I studiet: Helga Mathiassen (Næstformand i Snedkere og Tømrernes Brancheklub i 3F), Thomas Skriver Jensen (Formand for Dansk Metal Ungdom) og Mads Nikolaj Simonsen (Formand for 3F Ungdom Hovedstaden)

Vært: Sarah Scheer, journalist på Pio.