Podcasts til din mobil

Lyt gratis,

På iPhone: Apple Podcasts

På Android: Podcast Addict

Søg efter Netavisen Pio i app'en og lyt med glæde.

 

Vi producerer podcasts, som du kan hente ned fra din computer eller smartphone og høre, lige når du vil. I vores udsendelser

I ”Fagligt” og ”Politisk” kan du møde toneangivende politikere, eksperter og debattører, som hver uge tager nye samfundsaktuelle emner op til debat.

Hvis du er mere til en god historie, så lyt med på serien ”Roser og Torne” om de socialdemokratiske statsministre. Du kan læse mere om hver enkelt udsendelsesrække herunder.

God fornøjelse!

Faglige Stemmer #6: Asbest dræber og lærlinge chikaneres

Asbest er en dræber - også selv om det kræftfremkaldende byggemateriale har været forbudt siden midten af 80’erne.

I denne udgave af Faglige Stemmer diskuterer panelet, hvordan håndværkere i byggeriet kan få sagt fra et arbejdsmiljø, hvor man risikerer at indånde det livsfarlig stof.

Panelet tager også temperaturen på den hårde tone og den chikane, som møder mange lærlinge ude på praktikpladserne. En ny undersøgelse viser nemlig, at sexchikane er hverdag for mange elever i køkkener og på hoteller.

Faglige Stemmer er Netavisen Pios megafon for landets kloge hænder, hvor der bliver talt lige ud af posen om tidens aktuelle emner set fra et fagforeningsperspektiv.

I studiet: Morten Søndergaard (Næstformand i 3F København) Helga Mathiassen (Næstformand i Snedkere og Tømrernes Brancheklub i 3F) og Niels Braaby (Næstformand i Blik- og Rørarbejderforbundet)

Vært: Sarah Scheer, journalist på Pio.