Fejrer rigsretssag mod Støjberg med kage: “Humor det har de da”

Randers mod Racisme spiser rigsretskage ved Udrejsecenter Kærshovedgård tirsdag kl. 11. Kagen er bagt, og der er også kager til asylsøgere, som bor på centret
“Randers mod Racisme siger 'ja tak' til en rigsret, fordi Støjbergs ulovligheder havde store menneskelige konsekvenser. Tvangsadskillelsen medførte PTSD, søvnproblemer, depression og selvmordstanker for flere af ofrene. Støjberg kunne lovligt have adskilt par med tvangsgifte barnebrude. Det var, fordi Støjberg indførte en praksis, hvor parrenes situation ikke blev undersøgt, at det var ulovligt.”

Tvangsadskillelsen medførte PTSD, søvnproblemer, depression og selvmordstanker for flere af ofrene

Sådan lyder det - i en pressemeddelelse sendt til Netavisen Pio tirsdag formiddag - fra byrådsmedlem i Randers, Frida Valbjørn Christensen (EL), som sammen med medlemmerne af Randers mod Racisme tirsdag kl. 11 arrangerer en kageaktion på Parkeringspladsen ved Udrejsecenter Kærshovedgård ved Ikast.

Kageaktionen finder altså sted to timer før, at et flertal i Folketinget stemmer for at stille tidligere udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg (V) for en rigsret.

Tvangsadskillelsen var ikke et forsvar for de unges kvinders frihed, den var et angreb på deres frihed

“Vi vil aflevere portionsindpakkede kager til repræsentanter for de 280 asylansøgere på Kærshovedgård. Tvangsadskillelsen var ikke et forsvar for de unges kvinders frihed, den var et angreb på deres frihed,” lyder det videre fra Frida Valbjørn Christensen.

Den var et angreb på deres frihed

Randers mod Racisme oplyser, at der - ud over en mundfuld Othellolagkage - vil være gode muligheder for at filme, tage billeder og få interviews.

Inger Støjberg: "Humor det har de da"

Om kageaktionen skriver Inger Støjberg selv på Facebook:

“Meget kan man sige om de der støtter de kriminelle udviste udlændinge på Kærshovedgård, men humor det har de da.”


placeholder

Tim Tørnqvist Jensen er journaliststuderende på Roskilde Universitet og tidligere student på Netavisen Pio.


placeholder

Kommentarer

En kage og en rigsret der afgør om imamen eller Mette Frederiksen fremover skal bestemme i Danmark. Om halvtreds år kommer fortrydelsen, når konsekvenserne af rigsretten går op for “danskerne” på den lange bane. At det danske demokrati havde sin højborg imellem Tamil-sagen og Støjbergsagen. Med mindre Nye Borgerlige får 50,1 procent af stemmerne ved et kommende folketingsvalg. En mulighed der bliver en begmand til alle de røde partier og deres sociale sindelag. Det borgerlige midterdanmark der har betalt store summer til muslimer, socialt dårligt stillede og folkepensionister kommer til at skifte politisk standpunkt. Ingen gider være til grin for egne penge! Det som rigsretssagen dybest set handler om. Nogle få asylpar lægger landets folketing ned. Bager en kage! Og skider de danske skatteydere et langt stykke. Kage! For de har humor.
Titusinder af danskere har her under coronaen lidt 10 gange værre end asylansøgerne i deres korte tid i Danmark. Minkavlere, døende på sygehuse, pårørende, folk der er gået konkurs, arbejdsløse. Alle er uskyldigt ramte. Som formodentligt også asylansøgere. Alligevel bages der nu kager, der gør grin med alle der har lidt her under coronaen. Og ingen skal i den anledning i rigsretten. Hvem betaler kagerne? Formodentlig de selv samme danskere. Minkavlere der ikke har fået penge endnu. Konkursramte, der alligevel skal betale skat. Efterladte, der ikke engang fik lov at deltage i coronaaflidtes begravelse.
Nej, kun asylansøgere der overtræder dansk lovgivning, er de lidende.
Det fejres nu med en kage! Muslimernes sejr over danske græsgange. Over danske byer. Over danske partier.
Hvem betaler for asylansøgernes eventuelle liv i Danmark.
Alle der er i arbejde.
Hvem fik mere lyst til at gå på arbejde og betale bundskat, mellemskat, topskat og kommuneskat. 25 procent i moms. Alt sammen til en fælles kasse der byder asylansøgere velkommen eller ej. Aldrig har så mange danskere mistet lysten til at gå på arbejde og betale skat, som tirsdag den 2. februar hvor de hørte på alle folketingsmedlemmerne der sendte Inger Støjberg i rigsretten.
Det handler om loven, siger manden der har skiftet parti 4 gange. Hvilken lov? Hvilken af de fire partiers love.
Nogle danner ligefrem partier der generer indvandrere.
Danskere betaler skat. Der er love. Men asylansøgere kommer med deres egne love.
Står politik over jura, spørger radikale. Ja, selvfølgelig. Politik bestemmer lovene.
Vi danskere laver lovene. Betaler hvad de koster. Og politikerne laver om på lovene når de bliver for dyre, eller danskerne finder dem upassende.
At asylansøgere kommer her, medbringende egne love og bruger international lov til at udvaske, udviske de danske, er det rigsretssagen handler om.
En løftet pegefinger og en næse kan bringes i brug, når kager bliver for provokerende og udfordrende.
Men husk altid at skatteyderne betaler. For politikeres fejl og asylansøgeres behov.
Lighed for loven, taler Rosa Lund om. Det kræver at politiet er lige så meget til stede i indvandrerkvarterer, som folketingsmedlemmerne leger politibetjente over for hinanden. Hvis folketingsmedlemmerne kom lidt oftere ude i virkeligheden og hjalp et totalt underbemandet politi, var der måske op til 10 procent lighed for loven.
Skatteyderne betaler. Her afgøres politik.
Tamilsagen kostede 35 millioner. Rigsretssagen imod Inger Støjberg kommer til at koste hen ved 100 millioner. Ved indgangen til 2021 var Danmarks statsgæld på 536 milliarder kroner. Det er en stigning på 115 milliarder fra 2019. Stigningen skyldes primært coronakrisen. Danskerne har således lidt 1000 gange værre end få asylansøgere der blev adskilt som barneægtepar.
Hvem skal i rigsretten for danskernes lidelser under coronaen. Skal hele regeringen for en rigsretssag. Der er sket masser af fejl. Erkendte som ikke erkendte.
Dobbeltmoralens kage med glasur, chokolade, og fløde, samt lag på lag af spiselige skattekroner.
Imamernes kage! Sejrskagen over de danske skattekroner. Deres mission lykkedes. Gøgeunger der besatte det rige naive nord. Nu mangler de kun Finland.

"Kære" Aksel Jensen...
Sjældent har jeg læst noget så direkte imbecilt og håbløst... Og så I så store mængder!

Hvordan kan du nogensinde forsvare skrigeskinkens handlinger??

Hun handlede - bevidst - ulovligt, udelukkende for at fremstå barsk, så hun kunne stjæle DF og NB vælgere tilbage til Venstre. Altså for egen vindings skyld, og uden at spilde een empatisk tanke på de par, det - helt ulovligt - endte med at gå ud over?!

Det er direkte sygt, at så mange danskere vægrer sig ved at forstå, hvad det her egentligt handlede om!

Og det var aldrig barnebrude, der var det interessante, for det var i forvejen forbudt, og derfor muligt at håndtere på helt legalt vis, blot ved at kigge INDIVIDUELT på hver enkelt af de ganske få sager, men det gad hun da ikke! Det ville ikke se "stærkt" nok ud. Det ville signalere svaghed, og det ønskede den rødhårede rappenskralde ikke!

Derfor blæste hun højt og flot på al eksisterende lovgivning, og storløj om det adskillige gange bagefter!

Og det er DÉT, OG KUN DÉT, der er essensen af rigsretssagen imod hende!

Alle er imod barnebrude i Danmark, men vi er samtidigt også for, at landets lovgivere overholder landets love!!!!

Så spar du dit Glistrup'ske muhammedanerhad, og få indstillet din hjerne på, at "med lov skal land bygges", så længe vi har demokrati, og ikke lever i een af de bananrepublikker, du beskylder alle for at leve i! 🤯🤯🤯

Da Støjberg fejrede sine stramninger fandt jeg det usmageligt. At andre nu også laver kage-event fordi selvsamme Støjberg skal for rigsretten - synes jeg faktisk er at gå over stregen - selv om jeg et vis stykke af vejen godt forstår kage-folkets fristelse til at gøre, som de har gjort idag: Hun skal have lov til at smage sin egen metodik.
Jeg har fra dag et været uenig med Støjberg og hele hendes værdigrundlag - og især hendes opfattelse af andre mennesker, som er grundlæggende primnitiv og uværdig for det danske samfund.
Nu skal hun i rigsretten - og mit håb er, at hun bliver dømt for sin ulovlige handlemåde, som hun gjorde helt åbenlyst.

Da Støjberg fejrede sine stramninger fandt jeg det usmageligt. At andre nu også laver kage-event fordi selvsamme Støjberg skal for rigsretten - synes jeg faktisk er at gå over stregen - selv om jeg et vis stykke af vejen godt forstår kage-folkets fristelse til at gøre, som de har gjort idag: Hun skal have lov til at smage sin egen metodik.
Jeg har fra dag et været uenig med Støjberg og hele hendes værdigrundlag - og især hendes opfattelse af andre mennesker, som er grundlæggende primnitiv og uværdig for det danske samfund.
Nu skal hun i rigsretten - og mit håb er, at hun bliver dømt for sin ulovlige handlemåde, som hun gjorde helt åbenlyst.

Som jeg læser artiklen, så ville asylansøgerne IKKE have haft PTSD og alle andre sygdomme, hvis adskillesen var sket lovligt.
Det kan jeg godt undre mig over, og det er da godt iagttaget af asylansøgerne, at de vidste at adskillesen var ulovlig, og derfor blev stressede.

@hans Jensen
Du HAR forstået, at parrene IKKE skulle have været adskilt, hvis loven var blevet overholdt, ikke? 🤔
Ergo var, der ikke opstået en situation, der havde udløst PTSD-tilstand, vel??
Er det meget svært at overskue.?? 😱🤯

Annonce