Henrik Sass dykker i personligt stemmetal

Den socialdemokratiske gruppeformand genvalgt på det ottende og sidste S-mandat i Sjællands Storkreds
Den socialdemokratiske gruppeformand, Henrik Sass Larsen, er genvalgt til Folketinget, men på det ottende og sidste S-mandat i Sjællands Storkreds.

Ved valget i 2015 fik Sass Larsen over 7.000 personlige stemmer, men denne gang må han nøjes med at få 4.017 personlige stemmer.

Det giver stof til eftertanke hos S-gruppeformanden. På sin Facebook-profil skriver han således, at tilbagegangen i det personlige stemmetal giver ham anledning til ”at analysere og tænke over den udvikling.” Sass føjer til, at det vil han tage sig ”tid til at tænke over de næste par måneder” i samarbejde med sin kreds:

 

 

Angrebet af Kristian Jensen

Undervejs i valgkampen blev Sass Larsen angrebet for ikke at føre valgkamp af finansminister Kristian Jensen (V) og af Ekstra Bladet. Henrik Sass Larsen betegnede angrebet som "mageløst sludder" på sin Facebook-profil:

 

 

Ramt af depression

24. februar meldte Henrik Sass Larsen ud – via et stort interview i Politiken – at han i efteråret 2018 blev ramt af en depression. Få timer senere bakkede Mette Frederiksen sin gruppeformand op via et opslag på sin Facebook-profil:  

”Henrik står i dag frem og fortæller om den depression, der ramte ham i efteråret. Jeg håber, du vil læse interviewet. Helst det hele. Med alle nuancer og mellemregninger.

Nogle gange glemmer vi måske, at politikere også bare er mennesker

Nogle gange glemmer vi måske, at politikere også bare er mennesker. Ingen kan klare alt. Og livet kan være hårdt. Nogen gange for hårdt. Sådan er det også, selvom man er en offentlig person. Og dermed altid i mediernes søgelys.”

 

Jan Kjærgaard er redaktør på Netavisen Pio.


Kommentarer fra Facebook

Kommentarer

Ingen i Dansk Politik skal behandles som Sass Larsen er blevet af Ekstrabladet!
Nyheder behøver ikke gøre undt på dem som gør en indsats for demokratiet i Danmark