“Hun taler om noget, hun ikke ved noget om”

Nye Borgerliges Mette Thiesen får offentlig røffel af formanden, Pernille Vermund
Foto: Folketinget/Steen Brogaard og Folketinget/Steen Brogaard - Fotografik: Emma Inge Hansen
Pernille Vermund (NB), partiformand, Mette Thiesen (NB), medlem af Folketinget
Nye Borgerliges formand Pernille Vermund giver nu medlem af partiets folketingsgruppe, Mette Thiesen, en ordentlig, offentlig røffel.

Onlinemediet Frihedsbrevet har sat en fælde op for Mette Thiesen, og hun har i den forbindelse givet udtryk for, at hendes formand - altså Pernille Vermund - har modtaget, men hemmeligholdt giverne bag valgkampbidrag, der er større end 22.200 kroner. Selv om det er en omgåelse af reglerne:

Det har vi også oplevet med Pernille

“Det har vi også oplevet med Pernille, der er nogle, der vil give større beløb, men fortsat være anonyme. Så får du et andet kontonummer at overføre til,” forklarer Mette Thiesen til Frihedsbrevet, der lod en erhvervskendis spille en pengestærk, der måske godt kunne finde på at donere et beløb til Thiesens valgkamp. Og så lod Mette Thiesen munden løbe.

Vermund: Det har Thiesen ikke forstand på

Thiesen giver altså udtryk for, at Pernille Vermund har modtaget bidrag fra enkeltsponsorer i 50.000 kroners-klassen, men uden at bidragene offentliggøres.

Men ifølge en meget vred Pernille Vermund, så har Thiesen udtalt sig om noget, hun absolut ikke har forstand på:

“Hun taler om noget, hun ikke ved noget om, og taler decideret usandt,” siger Pernille Vermund om Mette Thiesen til B.T.

Fredag havde Pernille Vermund endnu ikke fået talt personligt med Thiesen om sagen. Faktisk var Vermund så vred på Thiesen, at hun ville vente et par dage med at tale med Thiesen om sagen.

Om Vermund nu har fået talt med store bogstaver over for Mette Thiesen vides pt. ikke.

Opdateres

 

Jan Kjærgaard er journalist på Netavisen Pio.


placeholder

Kommentarer

Når en fremtræden Nye Borgerlig som Mette Thiesen udtaler sig som hun gør, så er det fordi det er sådan det er. Mette Thiesen er ikke hvem som helst i det parti.

Endnu et borgerligt parti synker ned i sumpen. De er noget bedre og mere ordentlig, mere anstændig end dig. Ik.

Fint når der er "uenighed/slagsmål" i toppen af nye borgerlige, det kan måske betyde at opbakningen til dette usympatiske parti bliver mindre, og godt for det.

Annonce