Jobopslag: Netavisen Pio søger akademisk praktikant

Har du en skarp pen? Brænder du for politik? Og kan du se den gode historie og kreative formidlingsmetode? Så bliv en del af et lille medie med holdninger.
Netavisen Pio sætter spot på den politiske udvikling og forsøger at stille de spørgsmål, som de øvrige medier overser. Vi har hjertet til venstre og giver et lønmodtagerperspektiv på dagens nyheder.

Vi søger derfor en akademisk praktikant til efterårsmestret 2021 eller så tidligt som muligt. Som praktikant indgår du i det daglige redaktionelle arbejde på avisen.

Du skal være kreativ, selvstændigt tænkende, udviklingsorienteret og frem for alt have energien til at gøre en forskel gennem et lille medie med store ambitioner.

På Netavisen Pio er der stor mulighed for at præge arbejdsopgaverne og at sætte en selvstændig dagsorden. Vi lever af de gode ideer og tager vores praktikanter alvorligt.

Dine arbejdsopgaver kan blandt andet omfatte at:

 • Skrive artikler, nyhedsbreve, mm.

 • Lave research, indhente information og varetage driftsopgaver

 • Redigere debatindlæg og give faglig sparring

 • Arrangere events og debatmøder

 • Lave opslag på sociale medier

Vi giver plads til gode ideer. Hvis du har lyst til - og talent for - en opgave, så vil vi gerne bruge dig til det. Brænder du for podcast- og videoproduktion, så er det der, du skal give den gas. Er det dig, der udvikler vores debatunivers eller vores hjemmeside, så er der frie rammer.

Vi forventer, at du:

 • Udviser en stor grad af selvstændighed og vilje til at tage ansvar
   
 • Er kreativ, idérig og arbejder selvstændigt med dine opgaver
   
 • Kan se dig selv bidrage til et medie med Netavisen Pios værdigrundlag

Praktikperioden vil være fra juli eller august 2021 og have en 4-5 måneders varighed med op til 37 timers arbejde om ugen. Den nærmere arbejdstid aftaler vi sammen, også når det gælder behov for eks. mindre arbejde i forbindelse med eksamensperiode.

Praktikken skal være led i en videregående uddannelse samt være meritgivende. Såfremt dit studie er struktureret anderledes, og du gerne vil gennemføre praktikken i en anden periode, er du også velkommen til at søge.

Du vil modtage et mindre honorar i forbindelse med praktikperioden.

Vil du vide mere?

Så er du velkommen til at kontakte chefredaktør Niels Jespersen på niels@piopio.dk eller 21805205.

Ansøgningsfristen er 1. april 2021. Men da vi ønsker pladsen besat hurtigst muligt, vil vi modtage ansøgninger og afholde samtaler løbende.


placeholder

Annonce