Jysk socialdemokrat genopstiller ikke til Folketinget

“Alting får en ende - også et arbejde, jeg holder rigtig meget af,” lyder det fra Troels Ravn.
Foto: Wikimedia Commons
Troels Ravn genopstiller ikke ved det kommende folketings. Men på trods af at den socialdemokratiske skatteordfører nærmer sig pensionsalderen, så har han dog ikke tænkt sig at blive pensionist. Endnu.
Socialdemokratiets skatteordfører, Troels Ravn, genopstiller ikke ved det kommende folketingsvalg.

“Alting får en ende - også et arbejde, jeg holder rigtig meget af,” skriver Troels Ravn på Facebook.

"Jeg har besluttet ikke at stille op til Folketinget, når den nuværende valgperiode udløber."

Den 60-årige Troels Ravn har siddet i Folketinget i tre omgange. Han var første gang medlem af Folketinget fra 2005 til 2007, hvor han ikke blev genvalgt, og så igen fra 2011 til 2015.

Efter så igen ikke at være blevet genvalgt i 2015 afløste Troels Ravn Bjarne Corydon, da den tidligere finansminister stoppede kort efter folketingsvalget i 2015 for at blive global direktør for The McKinsey Center for Government (MCG).

Ved folketingsvalget i 2019 blev Troels Ravn genvalgt.

En svær beslutning

Ifølge Troels Ravn har det været en svær beslutning, som har krævet svære overvejelser.

“Det kan på mange måder også være fristende at tage endnu et valg og måske endnu en periode som medlem af Folketinget,” skriver Troels Ravn som er valgt i Sydjylland Storkreds.

Her fik han ved det seneste valg 7.135 personlige stemmer.

Jeg har været endog særdeles stolt

“Et arbejde, som jeg er glad for - jeg har været endog særdeles stolt over, at være socialdemokratisk tillidsmand og repræsentere Billund- og Vejen Kommuner - og hele Sydjylland, på Christiansborg.

"For mig har den største motivation i mit politiske arbejde været at binde Christiansborg sammen med min valgkreds, være i øjenhøjde med mennesker og arbejde ud fra devisen; at politik er et holdspil.”

Skal finde meningsfuld beskæftigelse

Troels Ravn, som er uddannet folkeskolelærer og tidligere har været skoleinspektør ved Gesten Skole i Vejen Kommune, har dog ikke tænkt sig at på pension efter det kommende folketingsvalg.

“Jeg skal ikke i fremtiden være pensionist - jeg er privilegeret af ikke at være slidt hverken fysisk eller psykisk, og jeg skal nok finde meningsfuld beskæftigelse,” skriver han.

placeholder

Troels Ravn har tidligere været medlem af byrådet i Vejen Kommune og privat er han gift med Gitte og har tre børn.

Der skal senest være folketingsvalg i 2023.

 

Kim Kristensen er redaktør på Netavisen Pio.


placeholder

Annonce