K-profil og borgerlig kommentator i hård infight

De Konservatives finansordfører i twitter-slagsmål med den borgerlige kommentator Jarl Cordua.
Foto: Folketinget/Steen Brogaard
Rasmus Jarlov (K)
De Konservatives finansordfører Rasmus Jarlov og den erklæret borgerlige politiske kommentator, Jarl Cordua, er røget i hård infight.

Anledningen er et tweet fra Rasmus Jarlov, hvor han harcelerer over borgerlige meningsdannere, der tager statsminister Mette Frederiksen (S) i forsvar i mink-sagen:

“Listen over borgerlige apologeter for MF”s lovbrud vokser. Socialdemokraterne elsker det,” skriver Rasmus Jarlov i et tweet. Vi skylder her at oplyse, at “apologeter” betyder undskyldere.

Socialdemokraterne elsker det

Den borgerlige politiske kommentator, Jarl Cordua, føler sig truffet. Cordua har nemlig også været ude med riven efter de blå i mink-forløbet. Akkurat som en række andre blå kommentatorer og meningsdannere.

Kommentatorer og debattører som Frank Korsholm og Rune Toftegaard Selsing finder det, de betegner som en blå kampagne usaglig, når de foreløbige afhøringer i Mink-kommissionen entydigt peger på, at Mette Frederiksen taler sandt, når hun siger, at hun ikke var bekendt med den manglende lovhjemmel til at aflive samtlige mink i Danmark.

Jarl Cordua har i netmediet Altinget tidligere på måneden været ude med riven efter de blå:

“De borgerlige partier har dog - forjaget og uklogt - for længst placeret skylden og har endog stemt for et borgerforslag om rigsret. Endda længe før, at minkkommissionen, der fortsat arbejder med at få afklaret, hvad der skete, da regeringen sidste år i november traf beslutning om at beordre minkavlerne til at aflive deres dyr, er nået til en konklusion,” skrev Cordua således i netmediet Altinget.

Vil ikke sættes i bås

Tilbage til Twitter-krigen, hvor Jarl Cordua ikke vil sættes i bås som kommentator. Jeg er ikke, skriver han på Twitter, en Rasmus Jarlov, der alene optaget af stammekrig:

Rasmus Jarlov er en meget endimensionel politiker, der er optaget af stammekrig og udskamning

“Altid fritænker. Rasmus Jarlov er en meget endimensionel politiker, der er optaget af stammekrig og udskamning af alle, der prøver at tænke og vurdere selv. Mit ideal som borgerlig er netop at stå op imod den slags og altid tænke selv. Det er et løfte.”

Den melding falder - mildt sagt -ikke i god jord hos konservative Jarlov:

Du bliver altid aggressiv, når du bliver sagt imod eller kritiseret

“I betragtning af at du direkte lever af at skrive grimt om specifikke politikere, er det utroligt, at du ikke har fået lidt tykkere hud gennem årene. Du bliver altid aggressiv, når du bliver sagt imod eller kritiseret,” skriver Jarlov i twitter-debattrådene.

“Sikke noget”

Cordua skyder tilbage - uden at højne debatniveauet:

“Uha! Jeg skriver "grimt om visse politikere". Sikke noget.”

Uha! Jeg skriver "grimt om visse politikere

Tidligere justitsminister Søren Pind (V) blander sig i den ophedede debat. Han har et gammelt horn i siden på Jarlov, som lige skal luftes.

Rasmus Jarlov bliver afledt, og ryger nu videre i en hård infight med Søren Pind og andre om finere franske principper.

Vi sparer læserne for detaljerne. Men resultatet er, at Jarlov nu koncentrerer sig fuldt ud om at angribe Pind & Co., og han glemmer helt den oprindelige twitter-krig med Cordua.

Jan Kjærgaard er journalist på Netavisen Pio.


placeholder

Kommentarer

Rasmus Jarlov, Vermunds gode ven, har altid været krads og ærkenational-konservativ. Troede dog han vedkendte sig retsstatens principper så som uskyldig til det modsatte er bevist. Jo mere der fortælles og oplyses om Minksagen i G-kommissionen, jo mindre er der at komme efter, og det er jo sørgeligt for Jarlov,, når man har ageret bøddel uden dom, hvilket ikke just er klædeligt. Og Jarl Cordua skal han ikke klantre.

Helle, det vil ikke overraske mig hvis du er 'Helle Bager Nielsen' fra socialdemokratiets partikontor?
Der her gir' den som influencer.

Tag lige og sig mig, hvor du får det vås fra, igen igen, nej jeg er ikke den pågældende dame, kender hende ej heller. Jeg er mig selv , med værdier og politisk ståsted som min familie gennem generationer har haft
Tror du har en fobi mht. Socialdemokratiet, så hvorfor du læser piopio er mig en gåde. Og det du omtaler, som er moderne i dag kender jeg ikke til. Mit lange liv har givet viden og værdier, tror du jeg gider bruge mit liv på at lege troll her. Troede faktisk debat mere stil over dig omend vi har modsat observans politisk hbw.

Helle, hvorfor jeg læser piopio? For at orientere mig bredt modsat flere af piopio's læsere og kommentatorer der kun
kritiserer den blå presse for at lyve. Kun på den måde mener jeg at jeg selv kan danne mig et indtryk af hvad der er 'sandt'. Desværre er der ikke mange 'røde' nyhedsmedier.

Netop, vi mangler nogle flere STORE røde medier, som modvægt til den massive borgerlige presse, der kun giver et partisk billede af virkeligheden.
Det er et stort demokratisk problem.

Det virker ej sådan. Jeg læser Berlingske, Jyllandsposten, Børsen, Politiken, Information, Altinget og mit lokalblad. Herudover følger jeg løbende debatter i folketinget. Ellers kan man ikke vurderer nuancerne.

De blå partier er blevet til en hadefabrik og de evner ikke at udvikle politik, men smadrer deres egne partier med indbyrdes fnidder og så har de fået en hærskare af politisk uvidende, hadefulde, mennesker, til at ytre sig hadefuldt på facebook om anderledes anderledes tænkende end dem selv. jeg har aldrig været så bekymret for politikernes ytringer som nu. Somme tider tror man, at det er en flock rocker, som går til angreb på modstanderne, fordi de mener, de har ret til magten,

@ Kurt Jensen: Har vi lidt svært ved at diskutere på et intelligent niveau?
Jeg forstår ikke din bemærkning, da den ikke forholder sig til essensen af debatten.
Mvh.
Morten Lind

Morten, hvem er 'vi'?

Morten og mig

NÅ SURT, ER DU NU DER IGEN???
DU SKULLE STOPPE MED DINE FANTASIER OM FREMMEDE PERSONER!!!
DU ER FULDSTÆNDIG LIGESOM DE 2 BLÅ SLADDERBLADE (EB) (BT)
DE LAVER EN FJER OM TIL MANGE HØNS
OG SÅ HEDDER DU MR 0

Der er IKKE begået noget grundlovsbrud, eller anden lovbrud. Og havde Ellemann stået ved sit ord, da det blev opdaget 8.11, at der manglede hjemmel, kontaktede MF folketingets formand som det første og dernæst Jakob Ellemann som lovede at bakke op, så burde alt have været på plads hvis Ellemann havde stået ved sit ord. Det gjorde han ikke det pjok. Han vendte 180 gr. ved første vindpust. Derfor gik der lidt mere tid, alt mens de blå støbte kugler og lavede ravage og ballade ,konspirationsteorier af værste skuffe, og det har de gjort siden og det har kostet kassen. Oppositionen er skatteyderne et dyrt bekendtskab. Erstatning som kunne have været 10-15 milliarder fik de i V højnet til 19 milliarder. Det betaler sig for minkbranchens formand at støtte Troels Lund.

Helle, ingen lovbrud. Skal man være en fanatisk rød fanebærer for at komme til sådan en konklusion?

Skal man være en fanatisk borgerlig for at påstå et lovbrud, INDEN en uvildig instans har undersøgt sagen ???

Påstanden om "ingen lovbrud" kræver ikke en nærmere undersøgelse, det konkluderes allerede af din partikammerat.

Ivan, stop dig selv. De borgerlige har ALLEREDE stemt for en rigsretssag. Dvs. de HAR bestemt sig for at der er noget strafbart. Det må vel være svar nok på dit spørgsmål. Går ud fra at vi ikke skal bruge hele week.enden på barnlige påstande om for eller imod. Modsat de borgerlige og deres medier, så er jeg indstillet på at lade kommissionen arbejde i fred og ro.

hans Jensen, sådan tænker andre fornuftige mennesker også, for hvad har vi eller et retsvæsen til?? Aldrig har vi haft så mange dommere og politibetjente , som vi har nu, på Christiansborg, Selvbestaltede altså , som går i en blodrus efter andre politikere med en anden politik Jeg er rystet Jeg er så rystet over nogle politikeres optræden i Sandvad hvor man bruger gadens parlament metoder, bistået af blå politikere, Den primitive, politiske udvikling ,bekymre mig

Hans, jeg tror, der er noget du totalt misforstår. Jeg ved ikke, hvem det er, der påstår et lovbrud. Du udleder noget, som du tror står nævnt i teksten. Hvad de borlige gør eller har gjort vedkommer ikke mig.

Næ ,det må stå for din egen regning Ivan, jeg forholder mig til beviserne. Jeg tror bare ikke vores nuværende statsminister er så dum, at konspirationsteorierne er korrekte....og derfor bliver det stor ståhej for noget, som er tragisk for et erhverv, men nødvendigt for folkesundheden. Så Jarlov`s blodrus er unødvendig. Frankrig har lige direkte forbudt mink, det har vi desværre ikke herhjemme endnu.

Helle, ingen lovbrud fra statsministerens side, siger du! Herved må mink-kommissionen allerede på nuværende tidspunkt se sig overhalet indenom.
- Men, samtidig nævner du også, at det drejer sig om den tro, man har til statsministeren. Lad os derfor afvente og se hvilket resultat mink-kommissionen kommer til.

Hvor vidt mink i det hele taget skal forbydes i Danmark, vil jeg ikke umiddelbart afgøre. Drejer det sig om smittefare, så ved vi fx fra de nordiske lande – Sverige og Finland mv. – at der er frembragt anvendelige vacciner. Drejer det sig i stedet om dyrevelfærd, er det en hel anden sag, som ikke har ligget til grund for hidtidige aflivninger, så vidt jeg har kendskab til minksagen.

I Frankrig har man forbudt, at der holdes mink fremover. Har det noget med dyrevelfærd at gøre, er der noget, der ikke hænger helt sammen – Man vil nemlig stadig tillade tyrefægtning trods de lidelser dyrene påføres, inden det sidste spyd jages i nakken på tyrene, og disse slæbes ud af manegen. Det siges at være en kulturarv, som borgerne fortsat skal fornøje sig med.

Tak Helle, for dine indlæg, der som regel 1:1 udtrykker min egen holdning.
Selv læser jeg også så meget avis jeg kan komme i nærheden af, og det bliver man da heldigvis kun klogere af.

En parentes: husk lige at det kun er de østlige mink - dem uden for risikozonerne - der ikke var hjemmel til. Det er IKKE alle mink, der ikke var hjemmel til.
Og Jarlov - ja, han skal nok hjælpe med at få Konservative ned i meningsmålingerne.

August, det er ikke forkert det du skriver, men det er lettere
at forstå, hvis man skriver Zone 3, og disse mink er ikke aflivet
ulovligt, de er lovligt aflivet af deres ejer, og skal sendes på
auktion som som det er normalt kendt. Men avlsdyrene ville normalt
ikke skulle aflives i zone 3. Kun i zone 1 og 2.

Jarlov er sikkert en god Konservativ, men en klartseende politikker bliver han aldrig.
Han virker lidt hjernevasket og fanatisk.

Takket være Socialdemokratiet og Statsminister Mette Frederiksen's enestående indsats i corona krisen tjener Danmark milliarder selv efter omfattende lockdown's. Hele 81.000 flere er i arbejde i dag end der var før corona ramte Danmark. BNP ser ud til at stige til nye højder på trods af krisen. Det er ganske enkelt fænomenalt og ikke bare i verdensklasse, men lagt ud over.

Grunden til dette skal særligt findes i den danske skattefinansierede velfærdsstat. Den konstruktion har ført Danmark sikkert igennem en hver krise der er opstået og vil gøre det ved en hver tænkelig krise der måtte opstår ud i fremtiden. Den er sin egen vægt værd i det pureste guld.

Resten af verden må være dybt forundret hvad den danske model er i stand til. Et forebillede for verdenssamfundet. Hverken mere eller mindre. Det må selv det blå svindler hold fatte. For så tunge i hovedet kan de trods alt ikke være.

Den 4. november kom så det famøse pressemøde, hvor statsministeren meldte ud, at alle mink i Danmark, også avlsdyr, skulle aflives. Meldingen kom som bekendt ud, uden at der var lovhjemmel for det, og på daværende tidspunkt var der ikke konstateret smitte af Covid-19 i mink øst for Lillebælt.

Men der var splid i ministerierne om, hvordan den manglende hjemmel skulle italesættes i offentligheden.

Stod det til Barbara Bertelsen, skulle fødevareministeren Mogens Jensen (S) tage et større ansvar for, at der ikke var hjemmel for at gennemføre en nedslagtning af alle mink i Danmark.

- Hvornår kommunikerer I (og lægger jer ned og ruller jer, som vi vendte;-), lød det i en sms fra Bertelsen til Henrik Studsgaard den 9. november 2020, og kort efter:

- Hører hele tiden linjer fra jeres folk/SR (særlig rådgiver, red.), der prøver at komme uden om selv at tage ansvaret på sig. Jeres ministers eneste chance for at vende denne er imidlertid at tage den oprigtigt og helhjertet på sig, skrev Barbara Bertelsen og fortsatte:

- Enhver rest af hidtidige transparente forsøg på at kaste den videre på andre – herunder regeringen bredt og dermed stm (statsministeren, red.) – kommer jo til at ramme ham selv endnu hårdere, skrev hun.

Slagsmål på sociale medier er blevet hverdag!

I ministerier.
I folketinget.
I medier.

Og nu er det blevet et politisk vinder-gen at blæse de politiske modstanderes slagsmål med sms’-er, Twitter-kvidringer, og alt muligt andet shit-storm i den digitale klima-krise, op til de afgørende parametre i en daglig valgkamp.

Det startede med med Inger Støjbergs rigsretssag og slutter ikke før om føje år, når statsminister Mette Frederiksen får afsagt sin dom i rigsretten!

Manglende sygeplejersker, nedlukning af 250 sengepladser på københavnske hospitaler, en coronakrise der snart påny løber af sporet, jordemødre der løber skrigende bort!

Dansk politik handler om Støjberg og slettede sms’er.

Alt imens genvælges eller nyvælges ærlige og redelige politikere ude i kommuner og regioner, hvor man forsøger at redde stumperne af fiaskoerne på Christiansborg!

Et ærligt bredt samarbejde reddede en række socialdemokratiske borgmestre. Og tak for det!

Det samme skete også for en række Venstre-borgmester!

I lokalpolitik spiller sociale medier en mindre rolle!

Der er gud ske lov for langt til spindoktor og journalistbyerne!

Skive kommune er et godt eksempel! Landets eneste radikale avis formåede ikke at redde den sidste radikale byrådsmedlem! Københavner-pressen var den stærkeste!

Og bliver sikkert oftere inviteret til de radikale fester, hvor man som på TV2 news kan se at sejerrusens klem og kram nok snart igen går endnu en radikal kvinde til hovedet i ædruens fornuft!

Infight in real time face to face bliver til infight på Facebook og Twitter-slagsmål overalt i det politiske liv.

Det er her vi lever og dør!

Spørg blot en Frank, en Morten, en Kristian, en …..

Og døden kommer hurtigere end man tror!

Alle er parat til at dømme alle andre ude!

Væk med lortet!

Og du er juridisk professor ved hvilket universitet? Siden du kan fælde dom i en sag, som ikke er færdigbehandlet. Der er intet, jeg gentager INTET der tyder på, at Mette Frederiksen vidste noget om den manglende hjemmel. Tværtimod.

Jack, et godt råd. Lad være med at kommentere Aksels vrøvlede skriverier. Det er der ingen andre der gider.

Hvilket klarsyn!

Blå bloks frådende angreb skyldes en ting og en ting alene.

De ved at Mette Frederiksen bliver pure frikendt.

De vidste det i foråret. Derfor skabte de drama, og stemte for det useriøse borgerforslag om en rigsretssag uden nogen former for dokumentation for lovbrud.

De ved det endnu mere nu, hvor de kan se i afhøring efter afhøring, at Mette Frederiksen ikke har gjort noget galt. Derfor finder de på ting og går op i latterligheder, mens de glemmer:

* At det ikke hidtil har været kutyme at journalisere sms'er. Ingen af deres egne ministre gjorde det. Nu er det en katastrofe at det ikke skete her, midt i en krise af historiske proportioner.

* At sms'er hidtil har været at regne for det samme som telefonsamtaler, der derfor ikke skulle overleveres andet end i helt særlige tilfælde, hvor de både var journaliserede og vurderet til at være sagsbehandlende. Under kommissionens arbejde er langt størstedelen, faktisk alle bortset fra et par enkelte som kommissionen altså HAR fået udleveret, ikke sagsbehandlende, men derimod internt koordinerende. De skulle faktisk ikke overleveres under normal praksis.

* At Søren Pind har forklaret at han slettede alle sms'er hver 14. dag. Oftere end Mette Frederiksen. Lars Løkke slettede et års kommunikation med Søren Pind, hvor Pind orienterede Løkke om ulovligheder undervejs i Støjbergs ministerium.

* At embedsmænd og ministre i Støjbergsagen, i Troels Lund Poulsens skattelækagesag og i flere andre sager har slettet ikke bare sms'er, men titusindvis af mails. En embedsmand alene slettede intet mindre end 40.000 mails, som der så ikke kunne udleveres i Støjbergsagen. Ingen brokkede sig, for det var praksis at gøre.

* At Jarlovs egen regering og parti var med til at lyve overfor folketinget i utallige sager, herunder Støjbergsagen, hvor man tilmed løj overfor Folketingets Ombudsmand og holdt oplysninger tilbage der.

* At Jarlovs egen regering og parti lukkede en kommission til undersøgelse af Fogh og Irakkrigens grundlag, fordi man godt var klar over at der var beviser for at Fogh havde løjet os ind i den krig og man derfor var ansvarlig for ikke bare danske soldaters død og i at vildlede folketinget og befolkningen, men også medskyldige i mordene på 1 million civile irakere.

Alt dette polemik og oppustet skuespil fra blå blok handler om at de vil sværte andre til med deres eget skidt, mens de ligger i mudderpølen og besudler sig selv. Hverken mere eller mindre.

De er og bliver møgbeskidte.

Møgbeskidte. Hmmmm

Fogh narrede os i krig.

Inger Støjberg narrede parrene til at lade sig adskille.

Mette Frederiksen narrede minkavlerne til selv at aflive deres dyr.

Fogh ville af et godt hjerte redde os fra terrorister.

Inger Støjberg ville af et godt hjerte redde Danmark fra ukontrolleret indvandring.

Mette Frederiksen ville af et godt hjerte redde os fra en pandemi.

Hvem vælger vi som den næste leder? Og hvad lader vi lederen narre os fra?

En klimakrise! Mangel på sygeplejersker og jordemødre! Galoperende energipriser! Tyskere og svenskere der flygter til Danmark!

Ja, hvad bliver det næste som en smart minister redder os fra, og som vi bagefter afliver med folkestemningen!

For vi danskere er retskafne folk, der ikke lader os narre! Og slet ikke af politikere!

Selv om det oftest måske er til vort eget bedste!

Valg hvert fjerde år er blevet til en fejlfindings øvelse, fordi politikerne ikke er dygtige nok til blot:

At skaffe læger i yderdistrikterne og Stor-København.
At skaffe jordemødre til Storkøbenhavn.
At skaffe sygeplejersker nok her under fjerde bølge af pandemien.
At skaffe arbejdskraft til diverse sektorer.
At få ryddet op efter store forureninger.
At skaffe vind og solenergi tilstrækkeligt hurtigt med folkelig opbakning.
At skaffe billige boliger overalt i Danmark.

Osv.,osv.osv.

Politikere er blevet levebrødspolitikere, der mere tænker fire år frem til de skal genvælges, end tænke 10 år frem, hvor alt det ovenstående gerne for længst skulle være løst!

Kommunalpolitikere genvælges igen og igen! Fordi de læser og løser problemerne!

Ellers er det ud af vagten!

Landspolitikere overlever indtil et problem er løst!

Indvandringsspørgsmålet løste Inger Støjberg! Derfor farvel DF og velkommen Mette Frederiksen!

Inger Støjberg betalte prisen for at finde balancen som 80% af danskerne lever med.

Da socialdemokraterne endelig fandt svinehunden frem lod de den gå ud over Inger!

Mette Frederiksen og Fogh fandt aldrig balancen i deres politiske Waterloo!

Derfor stoppede Fogh!

Og derfor kæmper Mette Frederiksen for sin post.

Mette Frederiksen er ikke en nødvendighed for en stram indvandringspolitik.

Den vil føres af enhver socialdemokratisk leder de næste 100 år. Ja selv en radikal!

De næste politiske parametre bliver sundhed og sygeplejersker! Her har Mette Frederiksen og de røde partier allerede tabt! Løbet er kørt!

Det ved de borgerlige godt! Men har ikke selv løsningen! Den som Lars Løkke fumlede med med overskredne budgetter på storsygehuse, nedlæggelse af regioner, og presset fra de konservative om privatsygehuse!

Men Mette har fejlet! Det bliver temaet for næste valgkamp!

Ligesom Arne og Inger gav Socialdemokratiet og venstrefløjen regeringsflertallet!

Kun Enhedslisten interesserer sig for klimaet indtil energipriserne og flaskehalse smadrer fattige folks eksistensgrundlag overalt i Europa inden 2030.

Barnebrude og slettede sms’er, der kan alle være med!

Og det er vi så!

Hvordan den genvalgte socialdemokratiske borgmester i Holstebro fik fru Frederiksen til at grave minken i Nr. Felding op og kørt til destruktion overalt i landet. Ja, det er der ingen der taler om.

Manden sidder af gode grunde solidt på borgmesterposten i Holstebro!

Slette-Mette fik fjernet alle spor i Holstebro kommune! Takket være en fornuftig borgmester. En second opinion!

Som kunne have reddet minkskandalen hvis topstyringen ikke for længst var blevet normen i det nye socialdemokratiske demokrati.

Mettekratiet!

Rigsretten forsøger at føre demokratiet tilbage til folket! Finde balancen!

Den som Inger Støjberg nu betaler prisen for!

75% af danskerne støtter i dag en stram udlændingepolitik og integrationspolitik!

Fogh gik panisk i krig, Inger adskilte i panik nogle indvandrerpar, Mette slettede i panik et helt erhverv og 11 millioner mink!

Næste valg afgør om Mette fandt balancen! Ellers står døren i rigsretten efter Inger allerede åben!

At fejle er en kunst!

“Man har et standpunkt til man tager et nyt! “ Jens Otto Krag 1967.

Siden fik vi de sociale medier og de glemmer ikke. Om man så sletter nok så meget! Det ligger derude! Overalt!

Fejlfindingen er over os.

Krag forstod at stoppe mens legen var god! Efter at han havde narret danskerne i EF i 1972.

Fogh narrede os i krig.

Inger Støjberg narrede parrene til at lade sig adskille.

Mette Frederiksen narrede minkavlerne til selv at aflive deres dyr.

Fogh ville af et godt hjerte redde os fra terrorister.

Inger Støjberg ville af et godt hjerte redde Danmark fra ukontrolleret indvandring.

Mette Frederiksen ville af et godt hjerte redde os fra en pandemi.

Hvem vælger vi som den næste leder? Og hvad lader vi lederen narre os fra?

En klimakrise! Mangel på sygeplejersker og jordemødre! Galoperende energipriser! Tyskere og svenskere der flygter til Danmark!

Ja, hvad bliver det næste som en smart minister redder os fra, og som vi bagefter afliver med folkestemningen!

For vi danskere er retskafne folk, der ikke lader os narre! Og slet ikke af politikere!

Selv om det oftest måske er til vort eget bedste!

Valg hvert fjerde år er blevet til en fejlfindings øvelse, fordi politikerne ikke er dygtige nok til blot:

At skaffe læger i yderdistrikterne og Stor-København.
At skaffe jordemødre til Storkøbenhavn.
At skaffe sygeplejersker nok her under fjerde bølge af pandemien.
At skaffe arbejdskraft til diverse sektorer.
At få ryddet op efter store forureninger.
At skaffe vind og solenergi tilstrækkeligt hurtigt med folkelig opbakning.
At skaffe billige boliger overalt i Danmark.

Osv.,osv.osv.

Politikere er blevet levebrødspolitikere, der mere tænker fire år frem til de skal genvælges, end tænke 10 år frem, hvor alt det ovenstående gerne for længst skulle være løst!

Kommunalpolitikere genvælges igen og igen! Fordi de læser og løser problemerne!

Ellers er det ud af vagten!

Landspolitikere overlever indtil et problem er løst!

Indvandringsspørgsmålet løste Inger Støjberg! Derfor farvel DF og velkommen Mette Frederiksen!

Inger Støjberg betalte prisen for at finde balancen som 80% af danskerne lever med.

Da socialdemokraterne endelig fandt svinehunden frem lod de den gå ud over Inger!

Mette Frederiksen og Fogh fandt aldrig balancen i deres politiske Waterloo!

Derfor stoppede Fogh!

Og derfor kæmper Mette Frederiksen for sin post.

Mette Frederiksen er ikke en nødvendighed for en stram indvandringspolitik.

Den vil føres af enhver socialdemokratisk leder de næste 100 år. Ja selv en radikal!

De næste politiske parametre bliver sundhed og sygeplejersker! Her har Mette Frederiksen og de røde partier allerede tabt! Løbet er kørt!

Det ved de borgerlige godt! Men har ikke selv løsningen! Den som Lars Løkke fumlede med med overskredne budgetter på storsygehuse, nedlæggelse af regioner, og presset fra de konservative om privatsygehuse!

Men Mette har fejlet! Det bliver temaet for næste valgkamp!

Ligesom Arne og Inger gav Socialdemokratiet og venstrefløjen regeringsflertallet!

Kun Enhedslisten interesserer sig for klimaet indtil energipriserne og flaskehalse smadrer fattige folks eksistensgrundlag overalt i Europa inden 2030.

Barnebrude og slettede sms’er, der kan alle være med!

Og det er vi så!

Hvordan den genvalgte socialdemokratiske borgmester i Holstebro fik fru Frederiksen til at grave minken i Nr. Felding op og kørt til destruktion overalt i landet. Ja, det er der ingen der taler om.

Manden sidder af gode grunde solidt på borgmesterposten i Holstebro!

Slette-Mette fik fjernet alle spor i Holstebro kommune! Takket være en fornuftig borgmester. En second opinion!

Som kunne have reddet minkskandalen hvis topstyringen ikke for længst var blevet normen i det nye socialdemokratiske demokrati.

Mettekratiet!

Rigsretten forsøger at føre demokratiet tilbage til folket! Finde balancen!

Den som Inger Støjberg nu betaler prisen for!

75% af danskerne støtter i dag en stram udlændingepolitik og integrationspolitik!

Fogh gik panisk i krig, Inger adskilte i panik nogle indvandrerpar, Mette slettede i panik et helt erhverv og 11 millioner mink!

Næste valg afgør om Mette fandt balancen! Ellers står døren i rigsretten efter Inger allerede åben!

At fejle er en kunst!

“Man har et standpunkt til man tager et nyt! “ Jens Otto Krag 1967.

Siden fik vi de sociale medier og de glemmer ikke. Om man så sletter nok så meget! Det ligger derude! Overalt!

Fejlfindingen er over os.

Krag forstod at stoppe mens legen var god! Efter at han havde narret danskerne i EF i 1972.

Kommentar:

Når politikerer i Folketingssalen stemmer for ét Borgerforslag om en Rigsretsag mod Statsminister Mette Frederiksen uden dokumenteret indhold, er der noget rav ruskende galt med de politikeres retsikkerhed...

Alle anstændige borgerer fremkommer jo ikke med påstande i Mink-Sagen før Granskningskommissionen har afhørt det sidste vidne og her efter fremlagt deres rapport, så kan debatten påbegynde om det ene eller andet på saglig vis...

God Weekend,
Erling DRews...

Med få undtagelser har demokrati ALTID ført til de rigeste løber med det meste af samfundskagen gennem udnyttelse af de ressource svageste. Så hvad er det egentlig værd?

Ved godt de nordiske lande har skabt rimelige lige vilkår. Men det er en undtagelse i verden. Og det vare ikke ved, hvis det blå svindler hold frit kan bestemme.

Og de borgerlige er med de kapitalistiske mediers hjælp godt i gang med at ødelægge vort homogene samfund. Det trygge Danmark vi har haft i 100 år er på vej til samme splittelse vi ser i USA m. fl. Det starter med politikkernes hadefulde verbale angreb, og efterhånden breder det sig til befolkningen. Hvad der sker når ord ikke længere er nok, kan vi imødese med bange anelser.

Annonce