Kom til valgfest for Hillary

Vær med til at følge det amerikanske præsidentvalg den 8. november, når Socialdemokratiet inviterer til landets største valgfest i Store Vega i København
Er du vild med Hillary, almindeligt fascineret af amerikansk politik eller kan du bare godt lide at være længe oppe på en hverdag, så har Socialdemokratiet alle tiders tilbud til dig.

Du kan være med til at følge og fejre Hillary Clinton og Demokraternes valgsejr den 8. november, når Socialdemokratiet arrangerer landets største Demokratiske valgfest i Store Vega i København. Og for Pios læsere er der et særligt tilbud.

Valgfesten løber fra klokken 20.00 til kl. 8.00, når vi sandsynligvis kender det endelige valgresultat. (Socialdemokratiet kan dog ikke garantere, at en gentagelse af situationen som ved valget i 2000 ikke gentager sig).

I løbet af natten vil der være taler fra blandt andre Socialdemokratiets formand Mette Frederiksen, udenrigsminister Kristian Jensen (Venstre) samt forfatter og fotograf Jacob Holdt, ligesom også den amerikanske ambassadør (og reality-show stjerne) Rufus Gifford kigger forbi og giver en tale.

Musik og fis
Komikeren Omar Marzouk leverer et særshow til aftenen om amerikansk politik, og der vil være livemusik fra Tamra Rosanes og Hallelujah Special (som spiller country og bluegrass. som man gør det i Tennessee og Kentucky) og The Billy Surfs (der spiller retro-rock) samt DJ natten igennem.

Sideløbende vil der være dækning af valget hele natten, valgresultaterne forventes at rulle ind fra omkring kl. 02.00, hvorefter vi ser frem til forhåbentligt at se Hillary Clinton, når den nyvalgte præsident giver en sejrstale omkring kl. 07.00 onsdag morgen.

I løbet af natten vil der være mulighed for at købe forskelligt til ganen og maven, ligesom der vil være mulighed for morgenmad til de morgenfriske.

Socialdemokraterne forventer omkring 1000 deltagere i en sand dansk-amerikansk blanding.

Som Pio-læser kan de første købe billetter med 75 kroner rabat ved at bruge koden AMFBNOV8.

Køb din billet nu på www.billetten.dk.

Du kan læse mere om arrangementet på Facebook.

David Troels Garby-Holm er konstitueret chefredaktør på Netavisen Pio.


Kommentarer fra Facebook