Kommentator: De borgerlige partier forsøger at smadre Løkke

Borgerlige partier på stribe i hårdt angreb på Lars Løkkes parti: “Han er så god til at tale med to tunger og dermed at snyde og bedrage og snøre danskerne”
Foto: Claus Peuckert, Thrane Media
Lars Løkke Rasmussen
Borgerlige partier på stribe kaster sig onsdag ud i voldsomt angreb på Moderaterne og i særdeleshed personen Lars Løkke Rasmussen.

Lars Løkke Rasmussen er kun interesseret i en eneste ting, nemlig at fremme sin egen karriere, siger Nye Borgerliges formand, Pernille Vermund, til Berlingske.

Og som om det ikke var nok får Løkke lige denne svada med på vejen:

“(...) han er så god til at tale med to tunger og dermed snyde og bedrage og snøre danskerne.”

en stemme på Moderaterne 'er en stemme på Mette Frederiksen som statsminister'

Venstres politiske ordfører, Sophie Løhde, advarer i samme avis vælgerne mod at stemme på Lars Løkkes parti, fordi der er stor risiko for at en stemme på Moderaterne “er en stemme på Mette Frederiksen som statsminister”.

Tonen fra Liberal Alliance og Dansk Folkeparti er lige så hård og uforsonlig over for Lars Løkke og Moderaterne.

Klassisk optakt til en valgkamp

Men hvorfor kommer disse blå angreb på Lars Løkke som perler på en snor netop nu? Det har Netavisen Pio spurgt politisk kommentator, Benny Damsgaard, om:

“Det er en klassisk optakt til en valgkamp, hvor du har et lille parti som kan ende med at komme til at spille en afgørende faktor. Man har to veje at gå: Enten kan man forsøge at ødelægge Moderaterne, eller også kan man forsøge og tale dem op.”

“Indtil videre har de borgerlige partier jo ignoreret Moderaterne. Men nu har man så besluttet sig for at forsøge at ødelægge dem.”

Man kunne have valgt  at knuselske Moderaterne - omfavne partiet. Der kan jo blive brug for mandaterne?

“Hvis Moderaterne kommer ind i Folketinget, så opstår der en uforudsigelig situation ikke mindst for de borgerlige. De borgerlige kan komme til at sidde på et flertal - sammen med Moderaterne - som man har svært at bruge til det store, fordi man ikke kan finde sig til rette.”

Meget tyder på, at Løkke går efter statsministerposten

Benny Damsgaard mener, at de borgerlige nu går efter at skubbe Lars Løkke og Moderaterne ud over kanten allerede tidligt i valgkampen:

“Meget tyder på at Løkke går - han siger det ikke selv - efter statsministerposten. Det er helt uholdbart for de borgerlige.”

“Hvis Løkke kommer i en situation, hvor han konsekvent ligger under spærregrænsen det næste stykke tid, så vil interessen for ham dale lidt. Og det har en tendens til at blive en selvforstærkende effekt.”

Man vil forsøge at smadre Moderaterne inden der for alvor kommer gang i valgkampen

“Ideen i den blå lejr er tage toppen af Lars Løkkes projekt. Eventuelt skubbe det ud over kanten. Og så er det nu, der skal ageres. Det er simpelt hen det, man gør. Man vil forsøge at smadre Moderaterne inden der for alvor kommer gang i valgkampen.”

Borgerlige partier: Stol ikke på ham

Men risikerer de blå partier ikke at tale Moderaterne op?

“Jo, den risiko er der. Men omvendt er de borgerlige partiers primære budskab i dag til borgerlige vælgerne, at de skal stemme på et andet parti end Moderaterne, fordi risikoen - set ud fra deres synsvinkel - er for stor.”

De Konservative er ikke med i angrebet…

“Det er udtryk for, at De Konservative har tænkt sig at fortsætte den lidt mere pæne stil, hvor man holder fingrene fra den type angreb.” 

“Det er for langt væk fra Pape Poulsens linje og stil. Og i den store sammenhæng er det ligegyldigt om De Konservative bidrager, for der er så mange andre blå til at angribe Løkke og Moderaterne.”

“Men grundlæggende mener De Konservative det samme som de øvrige borgerlige partier.”

“Med Løkke bliver det meget, meget, meget lyseblåt"

De borgerlige partier går efter et rent blåt flertal. Og ønsker, ifølge Benny Damsgaard, at Moderaterne forsvinder som dug for solen fra det politiske landskab:

“De borgerlige partier går efter rent blåt flertal. Både Pape og Ellemann har slået syv kors for sig i forhold til en regering hen over midten. Og det kommer det jo til at ende med i en eller anden forstand, hvis Moderaterne kommer til at sidde med de afgørende mandater.” 

så skal Lars Løkke forsvinde

“Med Lars Løkke bliver det meget, meget, meget lyseblåt. Skal Lars Løkke med om bord, så betyder det jo, at Inger Støjbergs Danmarksdemokraterne, Nye Borgerlige og Dansk Folkeparti sættes uden for indflydelse. Det er jo Løkkes krav.”

“Man skal se Danmarks Demokraternes, Nye Borgerliges og Dansk Folkepartis angreb på Løkke i dét lys. Skal de tre partier have indflydelse, have noget ud af deres mandater, så skal Lars Løkke forsvinde.”

Jan Kjærgaard er journalist på Netavisen Pio.


Flere artikler om emnet

Kommentarer

Måske burde jeg komme Løkke til hjælp, når han nu på den måde bliver angrebet af de andre i blå blok. Men jeg har en dørmåtte, der skal rystes, så jeg når det nok ikke.

den var go'

Selvfølgelig gør de det. De kan simpelthen ikke finde ud af andet hos Det Blå Svindlerhold end at svine alt til, som ikke er enige med dem. Som en flok tidligere Herlufsholm elite elever, som har lært mobning, fornedrelse og intimidering er vejen frem til magten og kontrol over sine medmennesker. Var der nogen, som tænker Simon Spies her? Det vil ikke overraske mig.

Det er de samme metode Det Blå Svindlerhold udøver mod den siddende Statsminister Mette Frederiksen og Socialdemokratiet. En elitær mobning og tilsvining af værste skuffe uden hold i virkeligheden. Kun grådig magt begær for en hver pris.

Tænk at DanmarksDemokraternes vælgere vil lægge stemme til sådan en elitær og nedværdigende handlinger mod deres medmennesker?

Tænk Jer nu godt om, før i sætter Jeres kryds ved et kommende folketingsvalg. Er det nu det rette? Og er det virkelig den slags mennesker og deres elitære mobbe metoder, som skal regere Danmark med alle de alvorlige konsekvenser det vil få for særligt dem med de små indkomster?

@ Jeppe,

Lad dem endelig blive ved med deres ævl og kævl ovre på den blå fløj. Jo mere de kives og strides jo mere vil vælgerne miste tilliden til dem. Det bliver en herlig valgkamp, deres barnlige skænderier giver mig håb.

Nej de blå evner ikke at forstå hvad de blå indeholder. Løkke bliver nok også mobbet , AV fra LA har sendt en reklame ud ,at vi ikke skal stemme på MF fordi hun er lovbryder , intet om deres egen politik, men kun svinen til af andre politisk tænkende, Putin og han stab kan ikke gøre det .

Det Blå Svindlerhold
Det Blå Svindlerhold

så Bent Menck Andersen, enten har du ikke kunnet påvirke Jeppe Lindholm eller også er har uden for pædagogisk rækkevidde, jeg hælder mest til det sidste

så derfor:

og

Det RØDE Svindlerhold

Morten Bødskov og nødløgnen.

"Mette F om Bødskov: Nødløgn er 'mange år siden'
Statsministeren har ingen betænkeligheder ved, at Morten Bødskov er ny forsvarsminister, selvom han tidligere er blevet væltet"
Husk det S'ere når Inger Støjberg kommer i folketinget!

https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/mette-f-om-boedskov...
---
"S-minister køber pragtvilla til 11,4 millioner

Erhvervsminister Simon Kollerup (S) har - ligesom statsminister Mette Frederiksen - købt stort hus i velhaver-kvarteret Hareskovby. Pris: 11,4 millioner kroner"

RØD udenpå BLÅ indeni

https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/s-minister-koeber-p...
---
Kurskrejleren Kollerup: Tjener millioner på lånefinte
https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/kurskrejleren-kolle...
---
Lykketofts lærling i pinlig bolig-fidus
Nordjysk S-stemmesluger får skattefrit tilskud på 30.000 kroner plus gratis Folketings-lejlighed - men bor i københavnsk ejerlejlighed med kæreste og børn
https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/lykketofts-laerling...

Erkender boligfusk: Kollerup betaler 30.000 tilbage
Sagen sår tvivl om min moral, udtaler den socialdemokratiske stemmesluger efter samtaler med Folketingets formand Mogens Lykketoft
https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/erkender-boligfusk-...

---
"Prehn har ikke slået en prut; han har lavet stort
Det var en »hjerneprut«, sagde fødevareminister Rasmus Prehn, da han endnu en gang blev taget i at fuske med et restaurationsbilag"

RØD udenpå BLÅ indeni

https://jyllands-posten.dk/debat/leder/ECE14273829/prehn-har-ikke-slaaet...
.
.
.

Helle V. Nielsen så er det din tur!
.

Det var nu mere en "nar" som kalder sig Kurt Jensen, jeg gik efter, men han er en person uden for pædagogisk rækkevidde, men sådan er det jo med medlemmer af Nye Borgelig eller lignende partier.

Bent, hvis jeg er medlem af Nye Borgelig eller lignende partier så ved du noget jeg ikke ved

Skyd nu lidt på Jeppe Lindholm, eller må dine partikammerater godt 'sværte' dem der ikke lige bifalder alt hvad Mette F og Barbara B gør og siger?
.
.

🫶

Stem ikke på Løkke, da han er mistænkelig rød.

Du skal selvfølgelig stemme på Socialdemokratiet og verdens bedste Mette.

Løkke er ikke rød, men han vil kapre stemmer til sit projekt hvorefter han vil vende sig hen til de blå, Han er som en kattekilling nu , men snart hvæsser han kløerne , så han snyder dem han plejer, Min stemme går ikke til ham

Løkke / Moderaterne kommer forhåbentligt ikke i folketinget ved næste valg

Løkke er en folkeforfører retorisk, en snu ræv, med egne ambitioner om at blive statsminister igen ved sit projekt. Han stiller sig til rådighed, lyder det og han har tilbudt at blive forhandlingsleder. Han sværter Mette F selv om han sidste ord til hende lød, Du bliver en fortrinlig statsminister, og det blev hun og er hun, den bedste siden Stauning. Han vil ikke pege på nogen, så han graver sin egen grav, men fint de blå angriber, der er rigtig hyggeligt derovre. De er rene, selv om de har været dømt i rigsretten, kan blive ministre uden politik m.m. man er jo målløs over hvad der foregår. Den ene er værre end den anden.
Den eneste politiker, der bevarer roen og overblikket p.t er Mette F og Mai Villadsen. De andre panikker mere eller mindre i deres magtsyge.

Løkke den hellige vil være statsminister for enhver pris hvorfor bliver han ikke modsagt når han sidder og siger at sundhedsvæsnet sander til det gør alt inden for vældfærden takket være 17 år med løkkes parti godt hjulpet af Pias parti fik de lidt på de fremmede fik regeringen lov til at føre Danmark til et minimal stat som var Hjortens og Fogh hede drøm så i kan takke jer selv for at det sander til plejepersonalet skulle rende bagen ud af bukserne så i kunne få skattelettelser til dem der havde nok i forvejen.

Helle, du mangler lige at skrive at han er en ægte levebrødspolitiker, der gerne bruger andres penge på sig selv uden blusel. Men har er en fin mand - går med silkeunderbenklæder
.

Det kunne jeg aldrig få lyst til at undersøge. Han er for mig en politiker som har haft sin tid, og efterlader sig intet godt min optik. Jo før han er fortid des bedre.

Helle, så ripper jeg gerne op i den gamle 'sag':

"Han vil ikke svare på, hvorfor man skal bruge bl.a. 28 skjorter, 21 slips, 9 jakkesæt, 9 par bukser, 8 boksershorts og 17 par sokker til en photo-shoot."
https://www.bt.dk/politik/venstre-derfor-betalte-vi-loekkes-underbukser

Noget tyder på at Lars Løkke ikke kan styre sin egen økonomi - kan han så styre Danmarks?
.

Annonce