Liberal Alliances Ungdomsformand: Ja, jeg går ind for pædofili

Formanden for Liberal Alliances Ungdom, Stefan Roy Frederiksen, svarer i en intern debat hos ungdomspartiet ”ja” til spørgsmålet ”går du ind for pædofili”. ”Det er taget ud af en kontekst”, siger Stefan Roy Frederiksen.

Annonce

Formanden for Liberal Alliances Ungdom, Stefan Roy Frederiksen, går efter eget udsagn ind for pædofili. Det viser billeder fra en intern gruppe for Liberal Alliances Ungdom, som Netavisen Pio er i besiddelse af.

I debatgruppen svarer formanden for regeringspartiets ungdomsafdeling på spørgsmålet ”går du ind for pædofili” med ”ja”. Ungdomsformanden understreger, at han ”ikke har ret til at bestemme over andre, der indgår en frivillig aftale.”

Ungdomsformand: Det er taget ud af kontekst
Formanden for Liberal Alliances Ungdom mener dog ikke, at man kan tolke hans udsagn som, at han bakker op om pædofili. ”Jeg synes ikke, pædofili er okay. Det gør ingen i LAU eller LA. Det er taget ud af kontekst fra en intern gruppe”, skriver ungdomsformanden på sms til Netavisen Pio. ”Det blev sat på en spids, og emnet var en sænkelse af den seksuelle lavalder fra 15 til 14 år”, tilføjer han.

Stefan Roy svarer samtidig, at han mener, at det er forkert, hvis en 40-årig har et seksuelt forhold til en 13-årig, og han siger, at hans udsagn er ”taget ud af kontekst”.

Liberal Alliances presseafdeling meddeler, at de er bekendt med sagen, men siger, at det er "taget ud af kontekst", og at de for øvrigt henviser til Stefan Roy.

lau-paedofili

 

Ifølge Landsorganisationen mod Seksuelle Overgreb har ofre for pædofile overgreb en øget risiko for blandt andet tilbagevendene depressioner, borderline, personlighedsforstyrrelse og for at forsøge at begå selvmord.

Mads Havskov Hansen er cand.jur. og debattør.


Kommentarer fra Facebook