Liberal politiker pjækkede fra byrådsmødet – du gætter aldrig hvad han i stedet skulle

En politiker fra Syddjurs kommune havde mere travlt med at arrangere gangbang med prostituerede end at tage til byrådsmøde.
Mens kollegerne på rådhuset i Ebeltoft den 25. oktober havde travlt med at diskutere revision af kommuneplan, fjernvarme og en driftsaftale med et boligselskab, manglede et af byrådets medlemmer, Per Ziedler.

Per Ziedler, der er formand for kommunens familieudvalg, var på det tidspunkt byrådsmedlemmerne passede deres hverv, nemlig travlt optaget med at fragte prostituerede til et gangbang-event i Ammitsbøl Forsamlingshus nær Vejle. Det skriver Aarhus Stiftstidende.

Den dag kom ikke færre end 16 forskellige mænd forbi, indtil Per Zeidler efter fem timer lukkede og slukkede og kørte pigerne fra stedet. Det samme gjorde han onsdag den 8. november, hvor avisen konfronterede ham foran forsamlingshuset.

Avisen er desuden kommet i besiddelse af annoncer fra hjemmesiden annoncelight.dk – der efter eget udsagn er ”Danmarks største annonceside med daglige opdaterede escort-, massage- og sexannoncer” – hvor man kan se hvilke services, de to piger tilbød. For 2.400 kroner kunne man få tre timer inklusiv analsex og sex uden kondom.

Opdateret: Per Ziedler blev fredag den 9. november anholdt og sigtet for rufferi, skriver Aarhus Stiftstidende.

Efterforskes for rufferi
Østjyllands Politi efterforsker nu sagen. Viser det sig, at Per Zeidler er arrangør af gangbang-events og har økonomisk mellemværende med såvel kunder som kvinder, så risikerer han en sag om rufferi. Det kan give op til fire års fængsel.

Konfronteret med avisens billedmateriale har politikeren ingen kommentarer.

”Jeg har ingen kommentarer til jer, I skriver jo alligevel det, I vil,” siger han til Aarhus Stiftstidende.

Politikeren, der indtil for en måned siden var medlem af Liberal Alliance, og tidligere har siddet i byrådet for Venstre, har været aktiv i kommunalpolitik i 16 år, først i Rønde og siden i Syddjurs kommune. Han fik 434 personlige stemmer ved det seneste kommunalvalg. Han er desuden 4. suppleant til folketinget.

Han genopstiller denne gang til byrådet på sin egen liste, som hedder Social Liberal Borgerliste, efter at han blev smidt ud af Liberal Alliance som følge af en sag om en ubetalt mekanikerregning.

Per Ziedler er 50 år gammel, uddannet tømrer, gift og har to voksne børn.

Per Ziedlers valgplakater. Foto fra Facebook.

Borgmester: Træk dig
Afsløringerne fik onsdag aften Syddjurs’ borgmester Claus Wistoft (V) til at udsende en pressemeddelelse, hvor han opfordrer Per Ziedler

”Jeg er utrolig skuffet over, at Per Zeidler vælger at være fraværende fra byrådet for at deltage i den slags aktiviteter. Det er for tidligt at sige, om der er tale om kriminelle handlinger, det må politiet afgøre. Det er dog min opfattelse, at hans handlinger er uværdige for et byrådsmedlem og en udvalgsformand. Jeg vil derfor opfordre Per Zeidler til at anmode om lov til at trække sig fra byrådet og som udvalgsformand,” siger han.

Som byrådsmedlem og udvalgsformand hæver Per Ziedler årligt 350.000 kroner i vederlag.

Per Ziedler er tavs om sagen på Facebook, men tidligere på måneden kunne man læse det her opslag, som - også set i lyset af afsløringerne - er temmelig upassende.

Opdateret kl. 13.00. Per Zeidler har slettet hans Facebook-profil.

 

David Troels Garby-Holm er redaktør på Netavisen Pio.


Kommentarer fra Facebook