Løkke igen på krigsstien: Skyder med spredehagl mod Mette F.

“En eller anden må snart råbe STOP,” skriver Lars Løkke, der ikke mener, at der bliver råd til Arne-pension på den anden side af corona.
Siden coronakrisens start har tidligere statsminister Lars Løkke (V) brugt sin faste ugentlige klumme i B.T. til at skyde løs på regeringen og Mette Frederiksens (S) håndtering af krisen.

Og denne uge er ingen undtagelse. Løkkes indlæg i B.T onsdag stikker i mange retninger, og der bliver skudt med spredehagl mod både det ene og det andet.

En eller anden må snart råbe STOP

Ifølge Løkke er statsminister Mette Frederiksen (S) “egenrådig”. Offentligheden mangler indblik i smittespredning. Genåbningen batter ikke nok. Vurderinger baseres på embedsmænds mavefornemmelser. Der er - i Løkkes øjne - skabt en stemning af, at man ikke må stille spørgsmålstegn ved linjen.

Endelig kritiserer Løkke, at statsministeren fejlagtigt holder fast i valgløftet om pension til Arne. Det bliver der ikke råd til “på den anden side” af corona, mener Løkke.

“En eller anden må snart råbe STOP,” skriver Løkke med versaler. Ud fra indlægget fornemmer man, at den person er den tidligere V-formand selv.

placeholder

 

Et valg mellem Anker og Schlüter 

Derfra hvor Løkke står, er der et valg der skal træffes. Valget er mellem “at stimulere og vækste den private sektor” på den ene side, og det han kalder “en stilstands politik”.

Man burde lukke hurtigere op og følge en mere svensk strategi, mener Lars Løkke

For Løkke er det valget mellem Poul Schlüter og Anker Jørgensen. Hvem vælger regeringen som det historiske forbillede, spørger Løkke.

I tidligere indlæg har Løkke kaldt Mettes corona-kurs for “overforsigtig”, “forkert” og “socialdemokratisk”. Man burde lukke hurtigere op og følge en mere svensk strategi, mener Lars Løkke.

placeholder

Løkkes enegang er ikke støttet af V-toppen

Ifølge topfigurer i Venstre er Lars Løkke dog ikke sendt ud som en fortrop for formand Jakob Ellemann-Jensen (V). Snarere tværtimod.

“Det har han ikke, for det kræver et mandat i Venstres folketingsgruppe. Nu må man ikke referere fra gruppemøder, men jeg kan sige, at der har været en entydig opbakning til Jakob Ellemanns stil,” lyder det fra Venstres gruppenæstformand Kristian Lauritzen, der afviser, at Løkke i sine indlæg taler på vegne af Venstre.  

Det har han ikke, for det kræver et mandat i Venstres folketingsgruppe

Enegangen kan “måske virke forvirrende” for vælgerne, og for hans efterfølger Ellemann er det “helt sikkert ikke optimalt”, lød det i sidste uge i et nyhedsbrev fra V-politikeren Preben Bang.

Kommentator: Løkke udstiller Ellemann

Flere kommentatorer giver Preben Bang ret i hans analyse.

Lars Løkkes kradse kritik “udstiller” Jakob Ellemann-Jensens “fedtspil”, vurderer politiske kommentator og radiovært Jarl Cordua.

Eksformand Lars Løkke Rasmussen skygger for Jakob Ellemann-Jensen, skriver Berlingskes mangeårige politiske kommentator, Thomas Larsen.
 

Løkke: Jeg har ikke valgt at takke af

Selv mener Lars Løkke ikke, at han bør afstå fra at være “den frie debattør”, selvom mange er af den opfattelse, at han skygger for hans efterfølger.

Hvis nogen vil sætte mig på plads, så må de jo sætte mig på plads

I et interview i DR podcasten “Genstart” den 17. april, husker Lars Løkke lytterne på, at han ikke frivilligt stoppede som oppositionens leder og formand for Venstre.

“Det er jo ikke sådan, at jeg meget offensivt har valgt at sige, at nu vil jeg ikke længere være formand for Venstre, jeg synes min tid er gået. Tak for kaffe. Nu giver jeg depechen (stafetten, red.) videre. Sådan var det ikke helt, at det foregik i efteråret,” sagde Løkke og tilføjede: 

“Hvis nogen vil sætte mig på plads, så må de jo sætte mig på plads.”

Sarah Scheer er podcast-redaktør på Netavisen Pio.


placeholder

Kommentarer

Hej FUP! Sagde du løgn, tænk at det skulle komme fra dig. Du er lige så fuld af løgn og FUP som en ko er fuld af lo--. Og så er du en KÆMPE TØSEDRENG der ikke tør vise hvem du er. DRENGERØV det er du sku.

Så fik vi da en indrømmelse fra Thomas.
Nu kan han ikke længere holde styr på, hvilket navn han bruger til at udspy sin galde under.
Og som prikken over i'et har han også svært ved at stave de forskellige navne rigtigt.
Mon ikke han i grunden er en skabs-socialist, der ikke tør komme ud af skabet, men i stedet skider i egen rede.

Så nu skriver Narsissisten igen

Det havde kostet mere, hvis Lars Lykke havde været statsminister. Ikke penge måske, men menneskeliv.

Vi kan i høj grad takke METTE FREDERIKSEN og den siddende regering for at DANMARK ikke kom til at ligne et stort KAPEL med overfyldte kister. TAK Mette Frederiksen for den handlekraft du har udvist.
Hvor havde vi været med Lars Lykke og hans lige ved roret ?

Thomas, du har jo ikke engang styr på dine egne argumenter - din historieløse nulbon.

Avid Nielsen,Svend,og Thomas,er den samme og er Narsissist som kun ser sig selv og skriver om sig selv, og manipulere med alle ander og det meste er løgen og det ender tit med at der er så mange løgne at han ikke selv kan holde rede på hvad han har sagt og til hvem og hvornår og som nu i hvilket navn han har sagt det..
Og jeg har oversat ordet Narsissist (narre sig selv til sidst)

Tror der er MANGE der gerne vil UNDVÆRE "4oo milliarder" fremfor at være DØD.

Død? Tusinder af kræftpatienter, demente, psykisk syge og folk udstødt af arbejdsmarkedet vil dø pga ekstreme og overdrevne coronapolitikker. Regeringen burde holdes ansvarlig for hvert eneste af disse dødsfald.

Vi er kommet betydeligt bedre igennem denne krise end forventet og det er i høj grad Mette Frederiksens fortjeneste.

Sverige står til større nedgang i BNP (Helge Danielsen, cheføkonom fra Nordea vurdere at Sverige vil opleve op til 4 gange større nedgang i BNP end Danmark) og en markant højere arbejdsløshed (er steget til 9%) som følge af deres manglende krisehåndtering. Udover at de forventer ca. 20.000 døde i landet, inden det hele er ovre, så har de allerede nu 3 gange så mange døde per capita som Danmark og det er altså i et land med 5 gange så lav en befolkningstæthed.

Fakta er at Løkke er villig til at ofre tusindvis af danske liv for ussel mammon. Og nej, vi har ikke overdødelighed i Danmark som konsekvens af vores fremragende regerings beslutninger.

https://www.nytimes.com/interactive/2020/04/21/world/coronavirus-missing...

https://nyheder.tv2.dk/udland/2020-04-30-svenske-forskere-estimerer-op-m...

Vi skal være glade for at vi har haft Mette Frederiksen til at håndtere tingene i stedet for Løkke. Vi så hvor inkompetent han håndterede Finanskrisen, det er rystende at se at han direkte argumenterer for at tusindvis af danskere skal dø, for et misforstået og forfejlet forsøg på at "stimulere" væksten i landet.

Går han mon forrest og giver sit eget liv? Næppe!

Lars Løkke gør det formidabelt godt? Han evner som få at skabe forvirring og utryghed omkring Venstre og det skal man næppe beklage - omend mange Venstremedlemmer/vælgere mere end beklager hans adfærd.

Løkke har ret i, at han bestemt ikke gik af som partileder på frivillighedens alter - og den slags skaber altid en vis bitterhed.

Lars Løkke vil gerne være i rampelyset - tæt på magtens korridor - problemet er, at rampelyset fungerer i form af BT som beredvilligt lægger papir/tryksværte samt digital plads til ham.

Til gengæld kniber med at komme ind i magtens korridor. Alle døre synes at være hermetisk lukkede.

Engang brugte partiet Venstre et morsomt slogan: "Venstre ved man, hvor man har"... mens det er straks mere vanskeligt at finde ud af, hvor man har Lars Løkke. Han er tidl. statsminister, tidl.partiformand formand og officielt MF'er i denne valgperiode - men han synes derimod ikke at besidde det talent, som f.eks. den konservative Hans Engel, som måtte trække sig fra alle poster, da han mødte et autoværn i bedugget tilstand.

Engel havde i det mindste forstået at skifte spor og give den i rollen som politisk kommentator. Løkke har valgt at give den i rollen som sabotør mod sit eget parti.

Det handler ikke om ytringsfrihed - med om retten til at holde mund. Det kan han ikke - så lad ham endelig fortsætte: Det gavner hele den røde fløj og skader hele den borgerlige lejr.

Hans forskellige angreb på Mette Frederiksen og regeringens håndtering af Corona-krisen er patetisk - og hvis Løkke var den store statsmand, som han ønsker at være, så ville det være på sin plads, at han fortalte en undrende offentlighed, hvad han ville have gjort, hvis han stadig havde siddet på statsministerposten, da Coronaen væltede ind over landet.

Jo, Venstre ved man, hvor man har..... de er sat udenfor døren af danskerne. De har valgt Mette F. til at lede - og det gør hun og resten af regeringen egentlig ganske udmærket trods corona-krise og alt det andet som følger i kølvandet.

Der var det gode ved Lars Løkke Rasmussen, at samarbejdet med Dansk Folkeparti var på plads og i orden. En ting er at opinionstallene for DF for tiden har gjort dette samarbejde mindre betydningsfuldt, en anden ting er, at vi står med et Venstre, hvor Inger Støjberg godt nok formelt har en fremskudt post, men vi ved reelt ikke, hvad dette betyder. Jacob Ellemann-Jensen har ikke udtrykt sig på en måde, så at vi kan vide, hvordan hans indstilling til en stram udlændingepolitik reelt er. Han ligner ikke en udlændingestrammer. Snarere er han en centrum-liberal politiker, for hvem alt skal overlades til borgerne/indbyggerne med så lidt indblanding fra stat og kommunernes side som mulig, altså en liberal slapper og pladshund in spe. Lars Løkke Rasmussens rolle i dag minder om Erhard Jakobsens, hvor der til sidst heller ingen var, der hørte efter – gud være lovet. Selve den tanke at afstå fra at MENE, og i stedet analysere, sådan som Hans Engell i dag giver sig af med, viser, at Lars Løkke Rasmussen har et afvænningsproblem fra magtens narkotikum. Realiteterne er, at han er ude af spillet, og at det er uden betydning, hvad han ytrer, hvad magtspillet angår. Det forhold, at han i det daglige fysisk er tæt på magten, og at han sikkert bliver genvalgt – hvad hans vælgere så vil med det – stiller ham i en skæv belysning. Og som ikke er et gode, hverken for os vælgere eller ham selv.

Han vil tilbage, danne eget parti, stille op som statsminister mod Mette F. Tror han som en fugl Fønix kan genopstå. Det er en død sild af en drøm. Så stop selv.

Alle har ytringsfrihed også llr, men jeg vil nu hellere have god st. Bededagsferie end god langfredag, påsken er slut. Mon ikke det er tid at stoppe, når man er på det niveau 😁

Løkke er efterhånden er sølle stakkel. :-)

Lars Løkke har ingen problemer han har sit på det tørre, med pension og diverse bestyrelsesposter.

Og ham Narsissisten vil aldrig nogle sinden indrømme at han har sagt eller gjordt noget forkert og der kommer heller ikke nogle undskyldniger..Men det siger sig selv for han har aldrig gjort noget forkert..Det er alle os ander der lyver og manipulere osv...

Løkke gik da selv-- ud af bagdøren på landsmødet, slut for ham, selvvalgt, han turde ikke stille op mod Kristian Jensen, som modigt mødte pressen bagefter og tage et kampvalg. Nu undergraver han både sit gamle parti, dets formand og dets politik. Tror han virkelig nuværende regering er så ubegavede at de ikke selv kan håndtere situationen. Hvis der kom et valg nu, ville blå blok ligge underdrejet på 70 mandater, mod 109, så jeg tror LLR skal være fuldt tilfreds med den måde regeringen håndtere det på.
Løkke er så bange for sit eftermæle, at han skriver bog om sig selv.Hvorfor er det kun på Færøerne han tilbydes en lille bestyrelsespost, ikke herhjemme. Helle Thorning får tilbudt det ene efter det andet.

Måske er den "skinbarlige sandhed" at der DESVÆRRE aldrig kan komme en SOCIALISTISK SOCIALT og MEDMENNESKELIGT tænkene Statsminister nogen steder. Fordi "blå magt" som et verdensomspændene KOMPLOT
gennemsyrer alle samfund med deres "blå kassetænkning". Det er nøjagtig det der er galt i DANMARK. Vi har verdens bedste statsminister. Men,DESVÆRRE kan hun jo slet ikke få lov til at udfolde hendes ideer og ideologier. Hun er konstant underlagt "blå magts tyrani". "Blå magt" med deres GRISKHED der skyder frem alle steder. Hvordan skal det kunne lade sig gøre at være SOCIALT indstillet under den slags kræfter ? Lars Lykke og alle hans lige venter kun på en eneste CHANCE til at vælte regeringen. Det er det de arbejder på. Hver eneste dag igennem de sidste tre måneder er REGERINGEN og METTE FREDERIKSEN blevet PRESSET af "blå magt". Er enhver SOCIALDEMOKRATISK Statsminister bare en "kransekagefigur" i virkeligheden ? Fordi de aldrig nogensinde vil kunne FÅ den indflydelse på noget som helst når det kommer til stykket. Der vil altid være "BLÅ SKYGGER" hængende over deres hoveder. Mette Frederiksen bliver i øjeblikket PRESSET til det yderste for at ÅBNE hele landet OP.....Især ser det "Blå kompagni " gerne at GRÆNSEN også åbnes.Hurtigst muligt. Så de velbjergede igen kan rejse ud, og sole sig med deres "badedyr", på en eller anden strand kolde drink og aperitif til maden. For derefter at kunne HENTE NY SMITTE HJEM til Danmark og den danske ARBEJDER.For det er jo den ÆGTE danske ARBEJDER det meste går ud over.Det er den "lille mand" med det jævne job, der er nødsaget til at gå på arbejde.Uanset om smittetrykket stiger og vedkommende måske endda er i risikogruppen.Han har ikke råd til andet.Og kan blive fyret så nemt som ingenting. "Den lille mand" må gå på arbejde og risikere at DØ af det.Når han smittes med de velbjergedes SMITTE. GRÆNSEN skal ikke åbnes. Ikke før CORONA forhåbentlig snart har "lagt sig".Corona skal nedbremses.Og ALLE skal være med til at nedbremse den.Sådan er det. At være SOCIALDEMOKRATISK Statsminister er et UTAKNEMMELIGT job. Og det må være totalt FRUSTRERENDE at være Mette Frederiksen der har gode intentioner som hun hele tiden ikke kan få lov til at realisere.Fordi der konstant står en "Blå Hær" parat til at udstikke vejen. Det kan kun virke dræbende på alle intentioner,ideologier og menneskesyn. "BLÅ MAGT" skal ikke til fadet igen.Det vil være en KATASTROFE for samfundets svageste borgere. De vil komme til at betale en høj pris. For uden tvivl, vil det blive DEM og kun DEM ,der skal betale ind til benet for CORONAKRISEN.

At "ÅBNE " Danmark helt op, er reelt set,som når en "underdanig hund" bøjer sig for en større hund.Eller reelt set lig med UNDERTRYKKELSE af landets sande ARBEJDERE og allersvageste grupper. For det er DISSE der kommer til at betale for "åbningen" med hud og hår. Uanset hvor SOCIALDEMOKRATISK nogen så end må være,så vil INGEN have nogen INDFLYDELSE på hvad pengenes MAGTMÆND KRÆVER. KONTANTERNES TRIUM.
I et syn ser man hvor langt ARBEJDEREN,og de allerfattigste er nået.....siden stavnsbåndet. Der hænger stadigvæk en "pisk over hovederne" på dem alle. Kan noget ændre på det ? Måske.....men det kræver SAMMENHOLD af format.Hvad der desværre IKKE er.

Forstår slet ikke snakken om at "åbne " ...FOR DET MESTE ER DA ALLEREDE "ÅBNET". Så hvad brokker alle de blå partier sig så over. Trafik allevegne.Åbne butikker. Myldretid og tempo som det plejer. Og inden længe fuld fart på COVID 19 smitten igen.

LLR har Asger Aamund ved sin side, Aamund vil gerne ha' et nyt Liberal Alliance, med LLR i spidsen... to alen ud af et dårligt stykke...
LLR har sammen med Ander Fogh ødelagt al anstændighed i dansk politik...fyret 10.000 skattefolk, så udlændinge har kunne lænse den danske statskasse... Aldrig mere venstre i regering !!!

Lars L. er en bitter mand. V er i krise. S. løhde er i panik og Elleman forsøger at blive voksen. Dernæst, M. Frederiksen og hold, godt gået vi er mange som støtter Jer. Det gør ondt for alle ja, men I har valgt den rigtige vej. Hold fast. I har vist stor lederskab og modigt tager ansvaret.

Annonce