Mette F.: “Jeg sætter meget-meget stor pris på Morten”

Statsministeren takker Østergaard for “at vi har kunnet have en fortrolig samtale og et fortroligt samarbejde”
Foto: Statsministeriet
Statsminister Mette Frederiksen (S)
Statsminister Mette Frederiksen takker for det årelange og tætte samarbejde hun har haft med De Radikales nu tidligere partileder, Morten Østergaard.

“Først og fremmest vil jeg gerne have lov til at takke Morten for et rigtig godt samarbejde. Vi har været kollegaer her på Christiansborg igennem rigtig mange år. Jeg kan roligt sige: I med- og i modgang. Vi var tætte kollegaer, da vi sad i regering sammen som ministre. Vi har været partileder-kollegaer igennem ganske mange år,” sagde Mette Frederiksen - uden at kommentere de dramatiske begivenheder, der onsdag førte til Morten Østergaards fald som partileder.

Mette Frederiksen understreger, at hun sætter meget stor pris på Morten Østergaard:

Jeg sætter meget-meget stor pris på Morten Østergaard og vores samarbejde

“Jeg sætter meget-meget stor pris på Morten Østergaard og vores samarbejde. Hvis jeg skal fremhæve en ting i dag, så er det, at man har kunnet have en fortrolig samtale og et fortroligt samarbejde. Det er meget-meget vigtigt i politik,” siger Mette Frederiksen.

Statsministeren ser nu frem til at samarbejde med De Radikales nye politiske leder, Sofie Carsten Nielsen:

“Så vil jeg selvfølgelig sige Sofie Carsten Nielsen tillykke med valget som ny politisk leder hos Det Radikale Venstre. Jeg glæder mig til samarbejdet, og håber selvfølgelig, at det bliver lige så godt som det samarbejde, jeg har haft med Morten Østergaard.”

Mette Frederiksen har i kølvandet på de dramatiske begivenheder hos De Radikale været i personlig kontakt med både Morten Østergaard og Sofie Carsten Nielsen:

selvfølgelig har jeg været i kontakt med både Morten Østergaard og også med Sofie

“Det må aldrig blive sådan, at man skal offentliggøre de personlige og private beskeder og samtaler, man har med andre mennesker. Men selvfølgelig har jeg været i kontakt med både Morten Østergaard og også med Sofie.”

 

Jan Kjærgaard er redaktør på Netavisen Pio.


Kommentarer fra Facebook

Kommentarer

Se også næste afsnit fra borgen "KVINDERNE OVERTAGER CHRISTIANSBORG "
Og næste "MÆND ER SKRAMT FRA VID OG SANS "

Og jeg spørg bare hvorvidt gav Lotte Rod.
Morten Østergård en chansse
feks kunne hun fra start af da hun gik ud i offenligheden have sagt til Morten Østergård, fortæl selv offenligheden at det var dig, ellers gør jeg det.
Og hun kunne have gjordt det sammen med Sofie Carsten Nielsen
Og ingen skal være i tvil om at med den historie der var med Jeppe kofode i mende er der jo ingen der umidelbart går ud i offenligheden og slagter sig selv
Og den viden burde en så højt pladsseret politiker som Sofie Carsten Nielsen nok kunne forudse
Jeg syntes at det er skrammende at det nu er sådan at alle mænd der for 10-20-30 år siden har gjordt noget der i dag kaldes sexssime, men for 10 år eller mere siden var normalt skal gå og ryste i bukserne af skræk for hvor meget det kan ødelægge for ens fremtid, hvis en eller kvinde har en sådan historie om en hånd på et lår
Og ja voldtægt og ligenede skal bare frem,men en hånd på et lår for 10 år eller mere siden ???
Og ja vi skal af med sexssimen,men det kan hurtigt blive hævn hvis vi skal hive alle mænd frem der for 10-20-30 år siden har gjordt noget med en berøringe, så se nu fremad og glem fortiden eller skal det være en hetz mod mænd, for så må jeg nok sige at jeg ikke mere tør være i nærheden af kvinder

Annonce