Mette Frederiksen: "Nu er jeg klar"

Socialdemokratiets formand deltager i valgkampen fra fredag morgen
Foto: Socialdemokratiet
Socialdemokratiets formand, Mette Frederiksen, er blevet rask og deltager derfor i valgkampen fra fredag morgen.

Mette Frederiksen blev i weekenden ramt af en madforgiftning, der var så alvorlig, at hun røg en tur på Herlev Hospital. Siden har Mette Frederiksen kæmpet for at komme sig.

Ved valgets udskrivelse tirsdag måtte Mette Frederiksen melde afbud til partilederrunderne hos DR og TV 2, hvor Socialdemokratiets næstformand, Nicolai Wammen så i stedet repræsenterede partiet..

"Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle opleve valgudskrivelsen fra en hospitalsseng. Men sådan blev det. Et slemt maveonde ramte mig i weekenden og betød blandt andet, at jeg ikke kunne deltage i de første partilederrunder. Ikke engang en romkugle kunne jeg klemme ned. Det har taget lidt tid at komme til hægterne. Men nu er jeg klar," udtaler Mette Frederiksen ifølge en pressemeddelelse fra Socialdemokratiet.

Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle opleve valgudskrivelsen fra en hospitalsseng

"Jeg glæder mig helt utrolig meget til at komme i gang," siger Mette Frederiksen.

S-formanden understreger, at Socialdemokratiet går til valg på fem mærkesager:

"Velfærden først. Et meget stærkere lederskab, når det gælder klimaet. Mindre ulighed og et stop for centralisering. En fortsat stram udlændingepolitik. Og en ny ret til tidlig folkepension for de mest nedslidte."

S-formanden starter valgkampen op fredag kl. 12 med et vælgermøde på Aalborg Katedralskole. Derefter står den på roseuddeling og gadekampagne  på  Nytorv i Aalborg.

Jan Kjærgaard er redaktør på Netavisen Pio.


placeholder

Annonce