Middelalderligt syn på homoseksuelle

Dansk Folkepartis kritiserer jævnligt islamisternes middelalderlige syn på homoseksualitet – til trods for at de selv deler disse ekstreme synspunkter.
Når Dansk Folkeparti kritiserer disse fundamentalistiske synspunkter, er det tankevækkende, at partiets egne folk har haft talrige og voldsomme udfald mod homoseksuelle.

Det er næppe gået ubemærket hen, at Dansk Folkeparti ynder at kritisere religionen islam. Ét af de forhold, som fundamentalistiske muslimer ofte får skudt i skoene, er deres fanatiske modstand mod homoseksualitet. Denne og andre fundamentalistiske overbevisninger ynder Dansk Folkeparti at håne som ’middelalderlig’.

Dansk Folkeparti kritiserer blandt andet islamisternes homofobi i partiets arbejdsprogram, hvor der står følgende:

Dansk Folkeparti er dog opmærksom på, at homoseksuelle i de sidste årtier er kommet under pres fra intolerante islamiske grupper i samfundet. Den udvikling skal bekæmpes, blandt andet gennem registrering af såkaldte hate crimes og oplysning i uddannelsessystemet”.

Partiets tidligere leder, Pia Kjærsgaard, tog helt tilbage i 2003 de homoseksuelles parti og beklagede sig over det muslimske broderskabs modstand mod homoseksuelle på Nørrebro. I sit ugebrev fra den 24. november 2003 advarede hun imod, at Nørrebro var ved at udvikle sig til en bydel uden frisind og tolerance som følge af muslimernes indtog:

Én af Dansk Folkepartis pressemedarbejdere, Helene MacCormac, skrev endda i en intern mail, at såkaldt ’ekstremistiske homoseksuelle’ skulle have nogle ’tærsk’.

Hvis man i dag på Nørrebrogade er så dum at stå af linje 16 uden at have den rette politiske eller seksuelle eller religiøse orientering med i bagagen, er man selv ude om det. (..) Forrige sommer gik det ud over et optog, der kalder sig Gay Pride. Det er bøsser og lesbiskes festlige manifestation. Det er lidt vildt - men det er ganske harmløst. Det synes det muslimske broderskab derude ikke - så de homoseksuelle måtte løbe spidsrod”.

Ligeledes tordnede hendes partifælle Birthe Skaarup den 20. oktober 2011 mod salafisterne, som heller ikke tolererer homoseksualitet, og meldte sig dermed ind i kampen for demokrati og imod sharia, homofobi og kvindeundertrykkelse:

Men salafisterne er ikke kun drømmere. De handler. I Danmark vil de oprette såkaldte sharia-zoner i ghettoerne, hvor islam skal være den eneste lov. Det vil eksempelvis medføre alkoholforbud og forbud mod homoseksualitet (..) Vi skal sende et utvetydigt signal om, at vi ikke tolererer kvindeundertrykkelse, angreb på homoseksuelle og indgreb i den enkeltes frihed, sådan som både Hizb-ut-Tahrir og salafisterne ønsker”.

Denne kritik af islamisternes syn på homoseksualitet kan man kun bakke op om.

Så kære Dansk Folkeparti: Er jeres evige prædiken om tolerance og frisind i virkeligheden ikke blot spil for galleriet?

Men når Dansk Folkeparti kritiserer disse fundamentalistiske synspunkter, er det tankevækkende, at partiets egne folk har haft talrige og voldsomme udfald mod homoseksuelle.

I gårsdagens folketingsdebat om homoseksuelles mulighed for adoption sammenlignede Dansk Folkepartis familieordfører, Mette Hjermind Dencker, homoseksualitet med ægteskab med dyr, da hun markant spurgte "hvad bliver det næste? At man kan gifte sig med dyr?".

Selvsamme folketingsmedlem skrev tidligere i år, at homoseksuelles livsform er unaturlig:

Findes der mennesker, hvis livsfælle er af samme køn? Findes der folk, der lever alene med deres børn? Findes der børn, der aldrig har mødt deres far, fordi de er skabt ved insemination? Findes der børn, der lever sammen med flere voksne? Svaret på alle spørgsmål er JA! Det findes i dagens Danmark. Er det naturligt? NEJ! Uanset hvor anerkendt, udbredt og normalt det bliver, vil det aldrig være naturligt at leve på en måde, der strider mod naturens orden”.

Alle de intolerante dansk folkepartister er ligeså middelalderlige som islamisterne, salafisterne og Hizb-ut-Tahrir.

Hendes partikammerat, Søren Krarup, mente udtalte den 25. april 2007, at de homoseksuelle er handicappede: ”Homoseksuelle er handikappede, fordi de ikke kan opfylde betingelserne for et ægteskab og skabe en familie. Derfor kan de heller ikke forlange at blive ligestillet på det område”.

Én af Dansk Folkepartis pressemedarbejdere, Helene MacCormac, skrev endda i en intern mail, at såkaldt ’ekstremistiske homoseksuelle’ skulle have nogle ’tærsk’:

”DF skal ikke blive et indhold af bøssernes egen form for hatecrime i paraden. Jeg tror heller ikke det er en god ide, hvis vi i stilhed trækker os fra paraden. Melder vi fra, skal det have mediernes bevågenhed, og de ekstremistiske homoseksuelles fraktionsgrupper skal have nogle tærsk (Jeg håber de ikke kan lide den slags!)”

Så kære Dansk Folkeparti: Er jeres evige prædiken om tolerance og frisind i virkeligheden ikke blot spil for galleriet? Er i overhovedet er et hak bedre selv, når I kritiserer fundamentalistiske muslimer for deres modstand mod homoseksualitet. Alle de intolerante dansk folkepartister er ligeså middelalderlige som islamisterne, salafisterne og Hizb-ut-Tahrir.

Public affairs- og pressekonsulent hos Dansk Ungdoms Fællesråd (DUF).

Tidligere student på Netavisen Pio


placeholder

Annonce