Podcasts til din mobil

Lyt gratis,

På iPhone: Apple Podcasts

På Android: Podcast Addict

Søg efter Netavisen Pio i app'en og lyt med glæde.

 

Vi producerer podcasts, som du kan hente ned fra din computer eller smartphone og høre, lige når du vil. I vores udsendelser

I ”Fagligt” og ”Politisk” kan du møde toneangivende politikere, eksperter og debattører, som hver uge tager nye samfundsaktuelle emner op til debat.

Hvis du er mere til en god historie, så lyt med på serien ”Roser og Torne” om de socialdemokratiske statsministre. Du kan læse mere om hver enkelt udsendelsesrække herunder.

God fornøjelse!

Midtvejsvalg i USA: Bliver der sat stopklods for Trump?

Den 6. november er der midtvejsvalg i USA og det får uden tvivl enorm stor betydning for USA's fremtid. Men hvad står der egentlig på spil både for Præsident Trump og for Demokraterne?

Hvor er de vigtigste slag, hvad er de største navne som er i spil og hvad skaber størst spænding. Hvem er de nye spændende kandidater? Og måske det allervigtigste spørgsmål: Hvor meget fylder midtvejsvalget og hvad betyder det i forhold præsidentvalget i 2020?

Det bliver alt sammen diskuteret i selskab med USA-eksperterne David Trads, Mette Nøhr Claushøj og David Troels Garby-Holm.