Podcasts til din mobil

Lyt gratis,

På iPhone: Apple Podcasts

På Android: Podcast Addict

Søg efter Netavisen Pio i app'en og lyt med glæde.

 

Vi producerer podcasts, som du kan hente ned fra din computer eller smartphone og høre, lige når du vil. I vores udsendelser

I ”Fagligt” og ”Politisk” kan du møde toneangivende politikere, eksperter og debattører, som hver uge tager nye samfundsaktuelle emner op til debat.

Hvis du er mere til en god historie, så lyt med på serien ”Roser og Torne” om de socialdemokratiske statsministre. Du kan læse mere om hver enkelt udsendelsesrække herunder.

God fornøjelse!

Mogens & Holger Bider til Benet #3: Et år med klimagejst og Radikale bekymringer

Netavisen Pio har to af dansk politiks mest erfarne herrer, Holger K. Nielsen og Mogens Lykketoft, i studiet. Menuen byder som altid på aktuelle politiske emner og rig mulighed for at bide til benet.

I dagens podcast ser Mogens og Holger tilbage på året der gik med det nye regeringsflertal. Hvilke op- og nedture har regeringen haft? Hvilken karakter skal regeringen have, og hvilke udfordringer kan den se frem til? Hvor stærkt står den røde blok.

Til slut uddeler Mogens & Holger Grævlingeprisen til en person, som har bidt til benet og udmærket sig ved at sige det, der skulle siges.

Vært: Jens Jonatan Steen