Podcasts til din mobil

Lyt gratis,

På iPhone: Apple Podcasts

På Android: Podcast Addict

Søg efter Netavisen Pio i app'en og lyt med glæde.

 

Vi producerer podcasts, som du kan hente ned fra din computer eller smartphone og høre, lige når du vil. I vores udsendelser

I ”Fagligt” og ”Politisk” kan du møde toneangivende politikere, eksperter og debattører, som hver uge tager nye samfundsaktuelle emner op til debat.

Hvis du er mere til en god historie, så lyt med på serien ”Roser og Torne” om de socialdemokratiske statsministre. Du kan læse mere om hver enkelt udsendelsesrække herunder.

God fornøjelse!

Mogens & Holger Bider til Benet #5: Kinesisk virus i Jyllands-Posten

Netavisen Pio har to af dansk politiks mest erfarne herrer, Holger K. Nielsen og Mogens Lykketoft, i studiet. Menuen byder som altid på aktuelle politiske emner og rig mulighed for at bide til benet.

I dette afsnit trækkes der på Mogens Lykketofts dybdegående kendskab til Kina. Jyllands-Posten satiretegning af det kinesiske flag med stjerner muteret til coronavirussymboler bliver udgangspunkt for en snak om ytringsfrihed, internationalt samarbejde og mulige konsekvenser ved forholdet mellem Danmark og Kina.

Til slut uddeler Mogens og Holger Grævlingeprisen til en person, som har bidt til benet og udmærket sig ved at sige det, der skulle siges.

Vært: Jens Jonatan Steen

Kommentarer

Det er da godt nok sært, at man i et potcast, der jo ikke foregår direkte, ikke formår at udstyre Mogens med en mikrofon!!!

Forbrugeroplysing til alle. Det er spild af tid, at påbegynde den her podcast. Man kan praktisk talt ikke høre et ord af, hvad Mogens Lykketoft siger. Måske skulle ham, der står for optagelserne, gå i lære hos hende, der har faglige stemmer. Der er lyden altid god, mens her er den næsten altid forholdsvis dårlig. I den her udsendelse er den så helt hen i skoven.