Annonce

Morten Østergaard: Tre kvinder har følt sig krænket af mig

Flere kvinder har følt sig udsat for uønsket seksuel kontakt fra min side i festligt lag, skriver Morten Østergaard på Facebook.
Lotte Rod er ikke den eneste kvinde, som har oplevet uønsket nærkontakt med den nu tidligere radikale leder Morten Østergaard.

"Jeg er for flere år siden i fortrolighed af ansatte chefer blevet gjort opmærksom på tre kvinder, som har følt sig udsat for uønsket seksuel kontakt fra min side i festligt lag. Og som har ønsket, at jeg skulle vide det," skriver Morten Østergaard i et opslag på Facebook.

Morten Østergaard skriver, at han havde håbet, at sagerne ville forsvinde af sig selv:

"Jeg troede naivt, at det ikke var nødvendigt at gå bodsgang offentligt for dem. At jeg faktisk kunne trække mig selv ud og undgå total udstillelse. Men det går ikke. Og det vil faktisk heller ikke være fair overfor de, som undrer sig."

“Jeg har fejlet”

Morten Østergaard skriver, at han har fejlet, og at han ikke har haft mulighed for at undskylde personligt over for de pågældende kvinder.

"Jeg har fejlet på så mange planer."

"Jeg undskylder til de pågældende, hvilket jeg aldrig har haft lejlighed til."

Han skriver videre, at:

"Jeg har festet på en måde, som ikke tilkommer nogen med ansvar. Og slet ikke nogen, der hævder at lede med afsæt i værdier. Faktisk slet ikke nogen."

placeholder

Morten Østergaard trådte onsdag aften tilbage som radikal leder, som følge af håndteringen af sagen om partikollegaen Lotte Rod, som for knap ti år siden blev sexkrænket af Morten Østergaard.

David Troels Garby-Holm er redaktør og souschef på Netavisen Pio.


Flere artikler om emnet

Kommentarer

Det er noget rod i de radikales top. Men jeg forstår ikke hvordan næstformanden kan være uvidende om der er en personalesag på hendes formand i sekretariatet, det lyder godt nok underligt. Det er jo ikke, fordi de radikale er kendt for ikke at lække oplysninger, tværtom husk det sorte tårn. Det er trist for dem, men kvinderne i den radikale gruppe, skal jo også passe på de udsagn de kommer med. Synes man skal kæmpe for anden kultur og så se fremad og komme videre. At grave fortiden op , på folk der ikke kan forsvare sig, eller folk der har fået deres straf, hænge dem ud på avisernes forsider, hvad gavner det. Er det hævn man ønsker, er det politisk magt, jeg har siden jeg var 16 arbejdet med mænd på mange felter, og altid kunnet sige fra, hvis min grænse blev overskredet, det blev til venskaber gennem mange år. og det har været både i den offentlige i 40 år og private sektor som helt ung

Hånden i skridtet, hvem bliver ikke våd af Mortens hundeøjne?