Netavisen Pio søger skarp politisk journalist

Netavisen Pio søger journalistisk medarbejder, der brænder for at dække den politiske udvikling i Danmark.
Netavisen Pio er et hastigt voksende netmedie, som har fokus på den politiske udvikling, et arbejdsmarked under pres og hvad der foregår bag de store overskrifter. Vi forsøger at sætte spørgsmålstegn ved de etablerede sandheder og huske de udfordringer, som andre medier glemmer.

Vi søger en stærk journalistisk all-rounder til at udvikle og højne den journalistiske kvalitet på Netavisen Pio. Du skal således kunne lide at lave lynhurtige aktualitetshistorier, jonglere med datasæt i Excel eller grave et spadestik dybere ned i den politiske substans.

Uddannelsesmæssigt kan du således være journalist, statskundskaber eller noget helt tredje. Det vigtigste for os er blot, at du brænder for at fortælle og formidle gode historier.

Netavisen Pio har over de seneste uger stillet skarpt på arbejdsgivere, der glemmer at slå stillingerne op, selvom de råber højt om manglen på arbejdskraft, privatskoler, der svigter deres sociale ansvar og meget mere aktuelt stof, med afsæt på Christiansborg.

Netavisen Pio har bevist, at vi kan og vil sætte dagsordenen – ligesom vi gør klar til den kommende valgkamp, hvor vi glæder til at gå i dybden med store spørgsmål, gå bagom de aktuelle diskussioner og give plads og tid til at researche på de vigtigste historier.

Hvis du kommer med ombord på holdet, så bliver du en del af en lille redaktion, hvor der er kort fra tanke til handling og masser af plads til at arbejde med netop det, der optager dig.

Opgaver og profil

Dine primære opgaver vil være at:

  • at skrive artikler og levere dagligt journalistisk indhold
  • bidrage til udvikling af Netavisen Pios journalistiske linje og øvrige formater
  • bidrage med journalistisk sparring med den øvrige redaktion og klummeskribenter
  • bidrage til styrkelse af Netavisen Pios aktiviteter på hjemmeside, Facebook og Twitter

Det er en forudsætning for jobbet, at du:

  • har journalistisk erfaring og skriver både klart og hurtigt
  • kan arbejde selvstændigt og vedholdende med arbejdsopgaverne
  • har politisk forståelse og betydelig samfundsindsigt
  • er social kompetent og udadvendt  

Vi har brug for en ny journalist med vilje til at indgå på en lille redaktion, hvor den enkelte medarbejder har en kæmpe betydning for den daglige produktion.

Netavisen Pio er uafhængig af organisationer og partipolitiske interesser. Men vi er ikke en avis uden holdninger. Mediet tager afsæt i et demokratisk-socialistisk idégrundlag, og vores fokus ligger på arbejdsmarkedsudviklingen, fremtidens velfærdssamfund og kampen om ideerne på Christiansborg.

Hvis du vil vide mere

Kontakt chefredaktør Jens Jonatan Steen på 4177 4571.

Ansøgningsfristen er fredag den 29. oktober, men vi afholder samtaler løbende. Ønsket jobstart er hurtigst muligt. Send din ansøgning på mail: jjs@piopio.dk

Jens Jonatan Steen er chefredaktør på Netavisen Pio.


Kommentarer fra Facebook