Netavisen Pio søger skarp, solid og samfundsbevidst journalist

Netavisen Pio søger journalistisk medarbejder, der brænder for at dække den politiske udvikling i Danmark og stille skarpt på det oversete arbejdsmarked.
Netavisen Pio er et voksende netmedie, som sætter fokus på et arbejdsmarked under hårdt pres, og hvad der gemmer sig bag de store overskrifter om Christiansborg. Vi forsøger at udfordre de etablerede sandheder og huske de udfordringer, som andre glemmer.

Vi søger en solid journalistisk all-rounder til at udvikle og højne den journalistiske kvalitet på Netavisen Pio.

Du skal således kunne lave de lynhurtige aktualitets-historier, det personlige interview med tillidsrepræsentanten og grave et spadestik dybere ned i den politiske substans.

Uddannelsesmæssigt kan du være journalist, samfundsfaglig eller noget helt tredje. Det vigtigste for os er blot, at du brænder for at fortælle og formidle gode historier. Og du skal gerne have interesse for at formidle den gode historie på både skrift og som podcast.

Hvis du kommer ombord på holdet, så bliver du en del af en lille redaktion, hvor der er kort fra tanke til handling, hvor der altid er plads til netop det, som optager dig og hvor omverdenens interesse sommetider kan forekomme overvældende.

Opgaver og profil

Dine primære opgaver vil være at:

  • at skrive artikler og levere dagligt journalistisk indhold.
  • bidrage til udvikling af Netavisen Pios journalistiske linje og øvrige formater.
  • bidrage med journalistisk sparring med den øvrige redaktion og klummeskribenter.
  • bidrage til styrkelse af Netavisen Pios aktiviteter på hjemmeside, Facebook og Twitter.

Det er en forudsætning for jobbet, at du:

  • har journalistisk forståelse og skriver både klart og hurtigt.
  • kan arbejde selvstændigt og vedholdende med arbejdsopgaverne.
  • har politisk indsigt og betydelig samfundsforståelse.
  • har god forståelse for sociale medier og er med på de nyeste formidlingsformer.
  • er social kompetent og udadvendt.
  • har erfaring med eller interesse for produktion af podcast.  

Vi har brug for en ny journalistisk kollega med masser af gåpåmod og høj selvtillid til at indgå på en lille redaktion, hvor den enkelte medarbejder har en kæmpe betydning for den daglige produktion.

Netavisen Pio er uafhængig af organisationer og partipolitiske interesser. Men vi er ikke en avis uden holdninger. Mediet tager afsæt i et demokratisk-socialistisk idégrundlag, og vores fokus ligger på arbejdsmarkedsudviklingen, fremtidens velfærdssamfund og kampen om ideerne på Christiansborg.

Hvis du vil vide mere

Kontakt chefredaktør Jens Jonatan Steen på 4177 4571.

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder.

Ansøgningsfristen er fredag den 15. april, men vi afholder samtaler løbende. Ønsket jobstart 4. maj 2020 eller hurtigst muligt derefter. Send din ansøgning på mail: jjs@piopio.dk 

Jens Jonatan Steen er chefredaktør på Netavisen Pio.


placeholder

Annonce