Annonce

Ugens citat: Borgerlige på den forkerte side af historien

Ugens citat går til Henrik Sass Larsen, der svarer igen på højrefløjens kritik af DR's udsendelse 'Historien om Danmark'.
Netavisen Pio udvælger løbender citater, som på den ene eller anden måde fortæller noget om ugen der gik eller fortjener at blive fremhævet for enten det gode eller det dårlige. Citatet er derfor også kun udtryk for personens egen holdning.
I denne går Ugens citat til Socialdemokratiets gruppeformand Henrik Sass Larsen, der tager bladet fra munden i ugens helt store diskussion om, nemlig højrefløjens kritik af, at der var for meget fokus på Socialdemokratiet i 10. og sidste afsnit af DR-serien 'Historien om Danmark', hvor fokus var på blandt andet opbygningen af velfærdsstaten:
”Der hyles op om bias og ikke mindst over, at Socialdemokratiet får tildelt en hovedrolle i historien i sidste afsnit op til nutiden. Men hvem i alverden skulle man ellers omtale? De borgerlige? Jamen, I var IMOD velfærdssamfundet. Det blev gennemført på trods af jer. I alle væsentlige fremskridt står I stort set på den forkerte side af historien. ”

– Henrik Sass Larsen, på Facebook, 23. oktober 2017.


Flere artikler om emnet