Annonce

Venstre-profil ignorerede krav om mundbind

Trods påtale ønskede Eva Kjer Hansen ikke at efterleve kravet om mundbind, da hun søndag var på grillbar i Aabenraa
I søndags var der problemer med at overholde kravet om mundbind på restauranter og caféer, der trådte i kraft lørdag klokken 12:00, da folketingsmedlem og tidligere minister Eva Kjer Hansen (V) var forbi Havnegrillen i Aabenraa, hvor hun bor.

Det skriver JydskeVestkysten på forsiden i dag.

Både kunder og personale bad med det samme Eva Kjer Hansen om at tage mundbind på, hvilket hun ignorerede. I stedet betalte Eva Kjer Hansen for sin hotdog, fik sin hotdog og gik så ud igen.

Det skabte en noget anspændt stemning på Havnegrillen, fortæller ejer Christa Jürgensen til JydskeVestkysten.

Det var en noget arrogant opførsel

“Kunderne blev nærmest aggressive, fordi det var en politiker, der ikke fulgte reglerne. Jeg synes også, det var en noget arrogant opførsel, og det gør det ikke bedre, at det var en politiker,” siger Christa Jürgensen til avisen.

Walther Jürgensen var også på arbejde, og han kalder politikerens opførsel “uheldig”.

Eva Kjer Hansen, som ud over at være folketingsmedlem også stiller op som borgmesterkandidat i Kolding ved kommunalvalget i 2021, fortryder episoden i Havnegrillen og erkender, at hun skulle have reageret på en anden måde.

Der er tale om en ren forglemmelse fra min side

“Der er tale om en ren forglemmelse fra min side. Det er mit ansvar. Og det vil jeg gerne beklage. Jeg ville lige betale, men skulle selvfølgelig være gået udenfor, da de gjorde mig opmærksom på, at jeg skulle have mundbind på,” skriver hun i en mail til JydskeVestkysten.

Tim Tørnqvist Jensen er journaliststuderende på Roskilde Universitet og tidligere student på Netavisen Pio.


Flere artikler om emnet