Nazistiske Nordfront spreder anti-jødisk propaganda i Lyngby

Viceborgmester i Lyngby Simon Phil Sørensen (S) reagerede med afsky og væmmelse og satte kommunen i bevægelse
Foto: Privat
Nazi-propaganda fra gammelnazistiske Nordfront ved Sorgenfri ved Lyngby
Forleden kunne man på Kongevejen ved Sorgenfri ved Lyngby se en række kæmpe plakater med voldsomme anti-jødiske budskaber.

Plakaterne var opsat af den nazistiske organisation Nordfront, der også tidligere har spredt nazistisk propaganda i netop Lyngby-området.

På de store plakater kunne man blandt andet læse, at “Ifølge jødernes aller helligste tekst Talmud, må jøder have sex med børn , som er tre år gamle”.

Den socialdemokratiske viceborgmester i Lyngby-Taarbæk, Simon Phil Sørensen, var en af dem, der bemærkede  nazi-propagandaen. Hans reaktion var afsky og væmmelse:

Fy for helvede. Blev forsinket her til morgen. Nazisterne havde været på spil

“Fy for helvede. Blev forsinket her til morgen. Nazisterne havde været på spil. Ned skulle svineriet. Desværre er hele Kongevejen v Sorgenfri Slot klistret til med had mod jøder,” skrev Simon Phil Sørensen i opslag på Facebook og fortsatte:

“Jeg har skrevet til kommunen. Det skal ned nu! Ellers må vi alle ud og gøres vores efter arbejde! Sammen mod racisme.”

Senere samme aften kunne Phil Sørensen lettet meddele, at nu var de nazistiske plakater væk:

“De er væk, Stærkt . Tak. Kommer de op igen, kommer de ned.”

 

Spreder nazi-propaganda rundt i landet

Nordfront praler på sin hjemmeside af, at organisationen de seneste uger har spredt nazi-propaganda i Hundige, Nyborg, Ishøj, Horsens, Vejle, Randers, Haderslev, Hobro og Aarhus.

Den Nordiske Modstandsbevægelse, som Nordfront også kaldes, opererer også i Sverige, Norge og Finland. Nordfront betegner sig selv som nationalsocialistisk. Som en revolutionær kamporganisation.

"Det er en decideret nazistisk organisation," har Tina Wilchen Christensen udtalt til DR Nyheder. Hun er antropolog og forsker i højrenationalisme ved Aarhus Universitet.

"Det er nærmest nazisme af den gamle skole. Det ideelle samfund for dem ville være et såkaldt racerent Danmark eller Sverige eller Norge, hvor det ligesom under den gammeldags nazisme er en ren race, der er i landet. Kvinden skal være hjemme og have en masse børn for at udbrede racen."

Den Nordiske Modstandsbevægelse mener det onde kommer fra jøder og jødedommen. Man er både antisemtisk og holocaustbenægtere.

Jan Kjærgaard er redaktør på Netavisen Pio.


placeholder

Kommentarer

Det er faktisk sandt hvad Nordfront skriver på plakaten, selvom sandheden for det politisk korrekte Danmark nok er ubekvem, nu da den danske regering mod befolkningen klare ønske fortsat vil tillade grov mishandling af spædbørn

Det er SANDT at mindre grupper ultra-ortodokse jøder i USA og Israel har den tradition, at en Mohel (omskærer) med munden skal suge blodet væk fra såret. Flere spædbørn er derved blevet smittet med herbes hvoraf nogle desværre også er døde.

https://www.religion.dk/globalt-nyt/rabbinere-vil-beholde-livsfarligt-or...

Hvad angår sex med børn som er ældre end tre år er dette desværre nok også SANDT omend fortolkninger kan læses forskelligt. Fakta er dog at pædofili er tilladt i judaism.

https://answering-christianity.com/age3.htm

Det tog min 5 minutter at finde disse oplysninger -

Hvorfor kan journalist ikke gøre det samme, så vi straks kan konstatere om de oplysninger NordFront oplyser os er løgne eller fakta.

Dernæst kan vi så diskutere hvad formålet er. Om det er had eller oplysning?

Der kunne man jo også kontakte Nordfront for en kommentar eller blot citere fra deres hjemmeside hvor forklaringen findes på første side.

Nu fremstår artikel som endnu en Venstresnoget FakeNews artiklen hvor vitale oplysninger ikke fortælles og vinklingen tydeligvis er besluttet på forhånd så det passer med hvad det statsstøttede medier DR oplyser os

Det er det ikke journalisme men aktivisme.

Det er SÅ træls og jeg gider det ikke, for vi har alle adgang til internettet hvor vi kan finde de oplysniner der åbenlydt bliver holdt skjult.

Og når vi finder ud af de faktiske omstændigheder omkring histotien har artiklen, mediet OG journalisten jo efterfølgende mistet sin troværdighed.

Sådan tænker jeg altså.

www.nordfront.dk oplyser selv på deres hjemmeside, at opslagene bl.a. var et led i en ugelang nordisk oplysningskampagne om og imod omskæring af spædbørn.

Lige dette område er altså ikke specielt nazistisk især ikke når 86 % af danske indbyggere rent faktisk ønsker at forbyde omskæring (af børn under 18 år vel at mærke)

PS Behøver jeg at sige, at jeg ikke hader israel eller jøder, er nazist eller racist hvad det end betyder idag..

https://www.nordfront.dk/yom-kippur-aktionerne-fortsaetter-over-hele-nor...

https://nyheder.tv2.dk/samfund/2020-09-01-partier-kraever-forbud-mod-oms...

Du skriver du ikke hader Jøder, men du forsvarer Nordfronts svineri, og dit PS kan faktisk tolkes som at du er både nazist og / eller racist...
Du er ikke en skid bedre end Nordfront!

Det er tydeligvis meget svært at debattere med venstrefløjen, om snart sagt alle væsentlige emner

Men det kommer ikke som nogen overraskelse efter at havde "debatteret" med dem gennem 6 år på bla Dagbladet Information og sociale medier

Uanset hvor præcis og objektiv man prøver at være om emner der krænker deres følelser, trækkes nazi og racismekortet altid uden at forholde sig ee problemstillinger der rejses.

Den muslimske indvandrings konkvenser for vores land og samfund er feks helt umulig at få venstrefløjen til at forholde sig til og der trækkes racist og nazi kortet helt automatisk som afværgerereaktion.

Det var denne specielle venstrefløjs debatform mit PS hentydede til, men det var helt som forventet som en rød klud.

Nordfront erklærer sig selv som en nynazist organization, så det kan der er ikke være diskussion om.

Spørgsmålet i denne debat handler altså ikke om hvad Nordfront er for en størrelse, men om de budskaber de præsentere for offentligheden er sandfærdige og om de alment accepterede.

Det er de tydeligvis i dette tilfælde men det undlader man i artiklen fuldstændig at forholde sig til.

Det handler det alene om at sætte velkendte mærkater på afsenderen, uanset den faktiske sandhedsværdi og formål

Så er vi ovre i den rene aktivisme.

Det er ikke derfor vi abonnerer og læser statstøttede og statsfinanserede medier og heller ikke derfor samfundet støtter disse medier økonomisk.

Journalister er desværre ikke ansat for at informere den almene befolkning om sandheden, men for at skubbe den kulturelle elites upopulære og vanvittige synspunkter på resten af befolkningen. De er ligemeget om det er, at mænd er kvinder og kvinder er mænd, indvandringen eller om det er forbudt at kritisere jøder for mishandling af børn.

Disse landsskadelige propagandister misleder med vilje befolkningen, og bør derfor ikke anses som andet end, de løgnere de er.

Tak for at uddybe problemstillingen . Jeg håber at flere og flere bliver opmærksomme på, at især de statstøttede medier ikke er objektive, men på UN EU og deres ejeres forlangende promovere en globalistisk tankegan. Man kunne kalde det en New World Order

Annonce