Annonce

Frie Grønnes spindoktor stopper efter blotter-episode på Bornholm

Særlig rådgiver for Sikandar Siddique blottede sig gentagne gange foran politikere og journalister - har nu opsagt sin stilling
Frie Grønnes særlige rådgiver, Rune Langhoff, stopper efter - i stærkt beruset tilstand - at have blottet sig gentagne gange foran politikere og journalister forsamlet på værtshuset Hut Li Hut.

Episoden fandt - ifølge det nye netmedie Frihedsbrevet - sted  natten til fredag ude på den åbne gade foran Hut Li Hut, som ligger i Allinge på Bornholm. Episoden fandt altså sted midt under Folkemødet, som sluttede lørdag.

Rune Langhoff havde natten til fredag forladt sine kollegaer fra De Frie Grønne. Han gik alene hen til værtshuset Hut Li Hut, hvor der ved bordene foran værtshuset foruden en række journalister også sad politikere, blandt andet Enhedslistens retsordfører Rosa Lund og partileder Mai Villadsen. Også Kristendemokraternes formand, Isabella Arendt, var til stede.

Ingen af de tre politikere så dog direkte Rune Langhoff blotte sine kønsdele

Ingen af de tre politikere så dog direkte Rune Langhoff blotte sine kønsdele. Men en del andre tilstedeværende har over for Frihedsbrevet bekræftet blotter-episoderne.

Frihedsbrevet nævner, at Rune Langhoff også kaldte en journalist for luder. Frihedsbrevet nævner ikke navnet på denne journalist. Ifølge Netavisen Pio’s oplysninger er der tale om Ekstra Blads-journalisten Brian Weichardt.

Ifølge Netavisen Pio’s oplysninger kvitterede Weichardt den stærkt berusede Langhoffs optræden med at kaste Frie Grønnes særlige rådgiver “til jorden”. Forinden havde Rune Langhoff sat sig ovenpå Brian Weichardt i dennes stol - og forstyrret Brian Weichardt midt i en samtale med andre.

Efter det oplyste mente Brian Weichardt dagen derpå, at han havde opført sig så dårligt over for Rune Langhoff, at han stak denne en undskyldning.

Ekstra Bladet-journalist bekræfter

Brian Weichardt bekræfter over for Netavisen Pio, at han dagen derpå beklagede sin opførsel over for Rune Langhoff:

“Da jeg vågnede næste dag, skrev jeg til ham, at han havde gjort mig meget vred med sin opførsel. Men at jeg også var ked af, at jeg reagerede fysisk på det,” skriver Weichardt i en sms og fortsætter:

Den slags har jeg aldrig gjort før

“Den slags har jeg aldrig gjort før, så selvom jeg ikke - hverken den aften eller fremover - vil finde mig i så grænsesøgende en adfærd gennem så lang tid, så gik der intet skår af mig ved at beklage min egen reaktion. Nogen undskyldning gav jeg ham ikke.”

Brian Weichardt beklager desuden, at han ikke gjorde noget for at tale Rune Langhoff til fornuft - eller få nogen til at følge ham hjem:

“I den bedste af alle verdener havde jeg fundet en måde at tale ham til fornuft på. Eller fundet nogle af hans venner og bedt dem følge ham hjem i seng. Sådan blev det desværre ikke, og det skal jeg være den første til at beklage. Og så har jeg ikke mere at tilføje.” 

Sagde op hos Frie Grønne 

Rune Langhoff bekræfter over for Frihedsbrevet, at han torsdag aften var fuld, men ønsker derudover ikke at kommentere hans optræden nærmere:

Derfor takker jeg nej til interview

“Jeg kan ikke se, hvorfor jeg offentligt skal kommentere på, hvad jeg som privatperson foretager mig i min fritid. Derfor takker jeg nej til interview.”

Ifølge Netavisen Pio’s oplysninger opsagde Rune Langhoff sit job hos Frie Grønne kort før Frihedsbrevet offentliggjorde sin artikel mandag.

I et tweet betegner Frie Grønnes leder, Sikandar Siddique, blotter-episoden i Allinge som "Uacceptabel":

placeholder

 

Opdateret kl. 14.45

Jan Kjærgaard er journalist på Netavisen Pio.


Flere artikler om emnet

Kommentarer

Det var dog en mærkelig opførsel af denne spindoktor.
Frie grønne er i forvejen mærkelige, og Hr Sikandar virker også som om han er lidt uden for rækkevidde.
Hvor mon Rune Langhof kan få arbejde næste gang?

Det var meget varmt på Bolleøen.

Ikke blot i år.

Selv på TV2 kunne man på direkte tv slå et slag i luften for det mindre ædruelige.

Hvis ikke alle folketingsgrupperne og deres mediedarlings spindoktorerne skal ende i ren bogstavleg, må det såkaldte folkemøde henlægges til mere ædruelige egne.

Når katten er ude leger musen. Ikke blot på tastaturet!

Skærmen fyldes af alkoholiske historier.

Årets ædruelighedstest!

Medierne og politikernes fætter/kusine fest!

Hvem der er hvem bevidnes i paskontrollen?

Østersøens perle er blevet til et sølle politisk søle!

Grundfjeld, rundkirker og sandstrande!

Bornholm må tilbage på sporet!

Luk folkemødet jo før jo bedre.

Hvad husker du fra folkemødet 2021?

Der var positivt?

I kan jo bare tage en tur rundt på barerne i Studiestræde og ved Regnbuepladsen en Fredag eller Lørdag eller andre aftener

Der kan man skam ofte møde denne såkaldte spindoktor high og beruset og med trang til at vise hvem som helst sine ædlere dele

Det virker som om kan finde på hvad som helst når han er på det ene eller andet -og han er åbenbart ikke klog nok til ikke at sætte sig i en sådan tilstand når han befinder sig i det offentlige rum

Der burde have været nogle, som kunne have sørget for, at Rune Langhoff kom under ret behandling.- Om ikke andre, så politiet....

Rune Langhoff flyttede for nylig ind på Bollegård i Jylland ("Lange boller"?)
Det lyder utroligt, men det er faktisk sandt:
https://www.bt.dk/samfund/rune-langhoff-koeber-bollegaard

Annonce