Inger Støjberg - nu også bag betalingsmur

Inger Støjberg tilbyder læsere - for 25 kr. om måneden eller 250 om året - at komme med om bag rigsretssagen. Kristian Thulesen Dahl abonnerer allerede.
Venstres tidligere næstformand, løsgængeren Inger Støjberg, gør nu alvor af truslen/løftet om fremover at ville optræde "uden filter."

Inger Støjberg har således oprettet en hjemmeside, Inger.dk, hvor hun tilbyder læserne at komme “med bag om rigsretssagen!”

placeholder

“Meningen med den her side er, at du skal kunne komme helt tæt på dansk politik,” fortæller Inger Støjberg i en 55 sekunder lang video på hjemmesiden.

“Du skal kunne bag om, hvad jeg laver i Folketinget, men selvfølgelig her i første omgang få et godt indblik i, hvordan sådan en rigsretssag forløber.” 

Ifølge Inger Støjberg vil de interesserede kunne læse - og se - nyheder, videodagbøger fra hende selv, samt betragtninger om, hvordan hun ser dansk politik

“Kort sagt er det her en folkeklub, hvor du kan få et unikt indblik i dansk politik, men også komme med bag om, hvad der foregår i Rigsretten.”

Folkeklub

Prisen for medlemskabet bliver 25 kroner om måneden eller 250 kroner om året.

Men så får medlemmerne af folkeklubben også adgang til et “eksklusivt indhold”, som er andet - og mere - end Inger Støjbergs ugentlig nyhedsbrev og videodagbogen.

“Der vil også være mulighed for stille spørgsmål direkte til mig, når jeg jævnligt laver direkte video-træffetid,” skriver løsgængeren.

Støtte den politiske kamp for danske værdier

“Desuden er du også med til at støtte den politiske kamp for danske værdier og kampen imod det ækle fænomen, som barnebrude er. Jeg håber, at du vil være med i denne folkeklub, der elsker Danmark.”

Pengene vil gå til at producere indhold til hjemmesiden. Og der er selvfølgelig ingen binding på abonnementet, forsikrer Inger Støjberg.  

Inger.dk starter ud med netop digital træffetid tirsdag klokken 20.30 på hjemmesiden, hvor alle kan ringe til hende, og hun har allerede fået den første abonnement: Dansk Folkepartis formand, Kristian Thulesen Dahl.

placeholder

Sagen starter torsdag

Inger Støjberg foreslog tidligere på året forgæves, at det blev muligt for medierne at transmittere lyd og billede direkte fra Rigsrettens forhandlinger.

”Hvorfor skjule, hvad der foregår i Rigsretten?” skrev Inger Støjberg ved den lejlighed på Facebook.

Det skete med henvisning til, at forslaget ville give alle mulighed for at se retssagen - på samme måde som borgerne i dag kan følge debatter i folketingssalen.

”En rigsretssag er noget yderst sjældent, og den koster mange millioner skattekroner,” forklarede Inger Støjberg.

”Jeg har intet at skjule, så jeg synes ærligt talt, at alle, der ønsker at følge med, skal have muligheden.”

placeholder

Inger Støjberg er anklaget for brud på ministeransvarlighedsloven i sagen om adskillelse af asylpar.

Rigsretssagen mod den tidligere udlændinge- og integrationsminister begynder torsdag og vil bestå af 38 retsmøder frem til slutningen af november.

Kim Kristensen er redaktør på Netavisen Pio.


Flere artikler om emnet

Kommentarer

Ja-ja, bare lav det om til et populistisk debatteater.
Hun og hendes følgere har ingen respekt for det danske retssystem.

Til gengæld faldt respekten for det danske retssystem, da Rigsretten afviste direkte transmission via TV og radio fra retssagen. Folketingets flertal - herunder mit eget parti S - nedstemte et lovforslag om at tillade direkte transmission. Det er skammeligt så lidt tillid til og respekt for vælgerbefolkningens krav på og ret til at følge med i, hvordan en Rigsretssag forløber. Nu er vi overladt til diverse nyhedsmediers forudfattede meninger og deraf følgende vinklinger af sagen. Sagen mod Inger Støjberg er en politisk retssag besluttet af Folketinget. Derfor bør HELE vælgerbefolkningen også have mulighed for at følge Rigsretsagen direkte.

Annonce