S: Støjberg ikke værdig

Heller ikke Socialdemokratiet finder Inger Støjberg værdig til at sidde i Folketinget
Som forventet har den socialdemokratiske folketingsgruppe torsdag formiddag besluttet, at tidligere næstformand i Venstre, tidligere udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg, ikke er værdig til at sidde i Folketinget - efter at hun mandag blev idømt 60 dages fængsel af rigsretten for overtrædelse af ministeransvarlighedsloven.

Det oplyser politisk ordfører Jeppe Bruus (S).

Med den socialdemokratiske beslutning har alle partier på Christiansborg taget stilling til spørgsmålet om, om Inger Støjberg er værdig til at sidde i Folketinget.

To partier mener, at Inger Støjberg fortsat er værdig til at sidde i Folketinget, nemlig Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige. Alle andre partier og løsgængere mener at Inger Støjberg med dommen ikke længere er værdig til at sidde i Folketinget.

Mister både løn og eftervederlag

Ud over den historiske dom på 60 dages fængsel bliver Inger Støjberg ramt meget hårdt på pengepungen af, at hun nu bliver erklæret uværdig til at sidde i Folketinget.

Ud over den historiske dom på 60 dages fængsel bliver Inger Støjberg ramt meget hårdt på pengepungen

Allerede fra 1. januar vil hun miste sit folketingsvederlag.

Har man siddet i Folketinget i en periode, vil der normalt være et eftervederlag, hvis man for eksempel ikke bliver genvalgt. Men når man erklæres uværdig så bortfalder også eftervederlaget.

Det oplyser Folketingets Administration.

Efter planen vil Folketinget foretage den formelle afstemning om Inger Støjbergs værdighed tirsdag i næste uge. Inger Støjberg oplyser, at hun vil være til stede under afstemningen.

Par adskilt uden undtagelse

Støjberg har - ifølge rigsretten - brudt ministeransvarlighedsloven, fordi hun som udlændinge- og integrationsminister beordrede asylpar, hvor den ene var under 18 år, adskilt. Adskillelsen skulle, ifølge Støjberg, ske umiddelbart. Det vil sige uden forudgående individuel sagsbehandling og partshøring.

Adskillelsen skulle, ifølge Støjberg, ske umiddelbart

Hendes embedsmænd advarede hende mod at beordre en adskillelse af samtlige par, hvor den ene var mindreårig, fordi det ville være en overtrædelse af konventioner, som Danmark har tilsluttet sig. Men Støjberg ignorerede advarslerne, fremgår det af rigsrettens dom.

Jan Kjærgaard er journalist på Netavisen Pio.


Flere artikler om emnet

Kommentarer

Mest af alt udstiller denne sag Inger Støjbergs totale mangel på forståelse og indsigt i egne handlinger - For, hvordan kan det være muligt for en rationel person at tage så meget fejl, at selv en dom, hvor 25 ud af 26 erklære hende for skyldig - Uden hun selv kan forstå det?

Jeppe, når jeg læser dine indlæg kommer jeg til at tænke på Lord Nelson. Du ved ham der satte kikkerten for det blinde øje.

Kurt Jensen, din uvidenhed er grænseløs.!
Utroligt, at DU råber SÅ højt!

Jo jo måske vederlag og løn, men hun har fortsat noget fra sine år som minister, og ellers må hun jo tage et job som alle andre ledige. Hvad jeg ikke forstår, er Pia K stunt med øjenkontakt, IS kan jo ikke se 175 medlemmer i øjnene på en gang alligevel, hun stemmes ud, sådan er reglerne i sådanne situationer. Men DF må nok se sig om efter en anden formand end IS. Tror hun tager en lang god pause og skriver en bog, og åbner måske et bageri, hun er jo super til at bage. Eller cafe, der ville komme mange, hun har jo sine venner i det jyske.
At hun forsat ikke har beklaget overfor de mennesker hvis liv hun ødelagde med sin stædige holdning, kan så undre.

Og Mogens Jensen blev belønnet med en post som formand for Folketeatrets bestyrelse.

"hvis liv hun ødelagde" gjorde hun virkelig det, ødelagde deres liv???

Er det ikke snarere Bashar al-Assad der er skurken i denne fortælling?

Kurt Jensen, din uvidenhed er grænseløs.!
Utroligt, at DU råber SÅ højt!

Kurt Jensen! i stedet for at erklærer folk uvidende, så skulle du hellere deltage sagligt i debatten, det ville klæde dig, men det kan du måske ikke?

Helle, jeg plejer at være ret enig med dig, men at IS skulle have ødelagt nogle menneskers liv er noget sludder. Ingen tager skade af at være fra hinanden et stykke tid. Hverken voksne eller børn. Man kan savne, men blive ødelagt, nej. Der er millioner af mennesker som arbejder væk fra familien i uge eller månedsvis. Om det er frivilligt eller tvungen pga. økonomi er det samme.
Nogle af de adskilte kom til DK. med 1 måneds mellemrum, så de var jo vant til ikke at være sammen hver dag.

Helle, vil du ikke venligst gøre dig den ulejlighed at svare både mig og hans Jensen?
Det er for nemt at komme med sådanne kommentarer. Ja, jeg ved godt at andre gør også gør det, især Jeppe Lindholm, men jeg anser dig for mere seriøs.
På forhånd tak!

Kurt Jensen, din uvidenhed er grænseløs.!
Utroligt, at DU råber SÅ højt!

Mange politikere har udtalt sig om dommen over Inger Støjberg. Men ikke et ord fra den anstændige Søren Pape Povlsen. Han lukrerer på tavshed er guld.

Endnu et svindelnummer fra det blå svindlerhold.

Jeppe, hvordan kan Pape 'svindle' ved ikke at sige noget???

Kurt Jensen, din uvidenhed er grænseløs.!
Utroligt, at DU råber SÅ højt!

Jeppe, det er gruppeformanden og den politiske ordfører der udtaler sig på gruppens vegne ikke partilederen. Så skal denne spørges direkte.

Og mht ødelagte liv, når man brutalt skiller folk ad, som kommer til fremmed land, ingen kender, taler ikke sproget, så er det nok ikke fordi man hader hinanden, man er flygtet sammen. Og de havde krav på at blive hørt. Det blev de ikke 23 ud af 31 par blev adskilt i en periode, nogle kvinder forsøgte selvmord, andre fik depressioner og det var ikke i orden overhovedet. Dommen er hård. Men retfærdig, Inger var en vellidt person på borgen, men hendes fobi med muslimer, var forkert. Hun kaldte det barnebrude, det er mnpulation, og hun var ikke Vorherre, men skulle holde loven som hun kendte fra start af.

Må jeg i al stilfærdighed minde om Socialdemokratiets pres på Støjberg for netop at få adskilt parrene. S har jo "i alt væsentligt" overtaget DFs udlændingepolitik og menneskesyn - og snoet det yderligere til højre.

Ole, hvis du ser på partiernes udlændingepolitik, så er der jo et meget stort flertal for den stramme politik.
Et flertal som befolkningen stort set er enig i.
Så politikken følger bare danskernes holdninger, i hvert fald flertallets.

Et klart flertal både i befolkningen og i folketinget står bag den stramme udlændingepolitik, og det kommer ed stor sikkerhed ikke til at ændre sig i nogen overskuelig fremtid. Og tak for det.

En ubetinget fængselsdom, hvor overraskende eller urimelig man end måtte finde den, må vel nærmest pr. automatik føre til det udfald.

Støjberg kan takke sig selv og sin egen dumstædighed for, at det overhovedet kunne komme så vidt, for den sag kunne nemt have været lukket ned længe inden.

Det Danmark kan takke Inger Støjberg for er et forholdsvis simpelt regnestykke.

Uden Inger Støjbergs kransekagefigur og repræsentantskab for den stramme udlændingepolitik ville Danmark i dag have haft mindst 100.000 flere indvandrere.

Hvilken værdi eller udgift disse 100.000 mennesker ville have udgjort for Danmark kan økonomer regne på ud fra forskellige scenarier.

Hvis man spørger svenskerne er udgiftsniveauet nok noget større end de 100 millioner som rigsretssagen har kostet danskerne.

Hvis man forestiller sig at disse 100.000 mennesker i dag ville have været sygeplejersker, sosuer, læger, landbrugsmedhjælpere, industriarbejdere, ingeniører, computerfolk, osv. ville Venstre være et stolt parti thi manglen på arbejdsudbud i det offentlige og det private er de kommende års største problem.

Det bliver ikke sjovt at blive gammel i Danmark om 5-15 år. Med mindre du har en god og kort afstands relation til egne børn og børnebørn.

Sundhedssektoren er allerede i knæ!

I Sverige passede de nye indvandrere de gamle i Stockholm, men de manglende svenske fælles værdier skabte dødstal under coronaen, som den dag i dag fortsat nager svenskerne.

På den korte bane og på grund af frygten for at miste vores fælles værdier har Inger Støjberg ført en værdifuld kamp, der i dag udgør hovedværdien i Socialdemokratiet.

Om Socialdemokratiet ville have ønsket sig disse 100.000 ekstra indvandrere er et stort spørgsmål.

Den eneste der fortryder sin politik er Lars Løkke Rasmussen. Han havde gerne set de 100.000 ekstra hænder i dagens Danmark. Tænk hvis blot 100 af dem var jordemødre.

At skabe et fornyet arbejdsudbud bliver sikkert Lars Løkkes politik nummer et!

Jo større arbejdsudbud jo mindre løn jo flere opgaver kan blive udført i det offentlige og i det private.

I Sverige slås de med bandekrig, parallelsamfund og områder hvor politiet har mistet magten.

Det har Inger Støjberg forskånet os for. Al den stund at indvandrere kendte den officielle stramme indvandringspolitik i Danmark.

Svenskere vil gerne have rene hænder som en radikal eller en fra Enhedslisten.

Til gengæld har Sverige fået grupperinger på højrefløjen som er langt fra dansk værdipolitik!

Derfor er Inger Støjberg en værdig politiker der står for dansk snusfornuft, kløgt og en der kalder en skovl for en skovl og en spade for en spade.

Derfor lever vi forholdsvis velintegrerede i det danske samfund!

Vores største fejl er at vi lever efter janteloven! Den der holder gruppen forholdsvis ensartet og skaber den tillid imellem mennesker som er så typisk dansk!

Alle der stemmer Inger Støjberg uværdig til folketinget har glemt deres danske kompas og har ladet globaliseringen åbne grænserne ikke blot for viruser men at gud og hver mand har sin plads iblandt os!

Og intet kan være mere forkert!

At den danske grundlov anno 1848 ikke kunne forudse nutidens globalisering, pandemier og klimakrise er en hel anden sag!

Men det kan kun en radikal lade sig forblænde af!

Selv gode socialdemokrater er i dag Støjberg-strammere!

Kun Lars Løkke Rasmussen har på en Atlanterhavs-sejlads mistet sit danske kompas!

Lars Løkke er blevet verdensborger!

Træt af at lede dette lille lorteland, som ikke har nogen taknemmelighed over for velmenende statsministre.

Antiautoritære vælgere med mindre man er socialdemokrat!

Lars Løkke Rasmussen er således på sine gamle dage blevet tilhænger af internationale, arbejdernes frie bevægelighed og arbejdsgivernes ret til at ansætte de dygtigste!

Uanset hvilket land de kommer fra!

Lars Løkke regner ikke indvandrere for en udgift længere!

Derfor stemmer han Inger Støjberg uværdig!

Lars Løkke byggede storsyghuse! Men der er intet personale.

Intensivpladserne står gabende tomme!

Frygten har ramt danskerne!

Derfor bruger vi Inger Støjberg som syndebuk!

Uværdigt!

Her troede vi i alle årene at indvandrere var en milliardudgift?

Konservative Pape og Venstre Ellemann taler kun om arbejdsudbud, arbejdsudbud, arbejdsudbud…

Mantraet som bringer de radikale tilbage i den blå lejr!

Men først skal hovedfjenden erklæres uværdig.

De radikale overtog igen regeringsførelsen!

Socialdemokraterne blev igen taget med bukserne under hyklerigrænsen!

Følg hykleriet på tirsdag, hvor arbejdsudbuddet bliver det nye politiske mantra!

Farvel til en æra for dansk politik.

Og på den anden side Øresund undrer man sig. Tænk om man blot havde danske tilstande!

Det Danmark kan takke Inger Støjberg for er et forholdsvis simpelt regnestykke.

Uden Inger Støjbergs kransekagefigur og repræsentantskab for den stramme udlændingepolitik ville Danmark i dag have haft mindst 100.000 flere indvandrere.
- udokumenteret påstand. Der var bred politisk enighed om en stram udlændingepolitik, også uden smykkelov og kagefejring. Iøvrigt fuldstændig irrelevant ifht lovbrud

Hvilken værdi eller udgift disse 100.000 mennesker ville have udgjort for Danmark kan økonomer regne på ud fra forskellige scenarier.
- igen totalt irrelevant !

Hvis man spørger svenskerne er udgiftsniveauet nok noget større end de 100 millioner som rigsretssagen har kostet danskerne.
- og ?

Hvis man forestiller sig at disse 100.000 mennesker i dag ville have været sygeplejersker, sosuer, læger, landbrugsmedhjælpere, industriarbejdere, ingeniører, computerfolk, osv. ville Venstre være et stolt parti thi manglen på arbejdsudbud i det offentlige og det private er de kommende års største problem.
- hvad er relevansen ifht lovbrud og værdighed ?

Det bliver ikke sjovt at blive gammel i Danmark om 5-15 år. Med mindre du har en god og kort afstands relation til egne børn og børnebørn.
- den lader vi bare stå ubesvaret ….

Sundhedssektoren er allerede i knæ!
- og goddag mand økseskaft…. Sundhedssektoren havde selvfølgeligt været på toppen hvis IS havde holdt sig indenfor lovgivningens rammer.

I Sverige passede de nye indvandrere de gamle i Stockholm, men de manglende svenske fælles værdier skabte dødstal under coronaen, som den dag i dag fortsat nager svenskerne.
- pas !

På den korte bane og på grund af frygten for at miste vores fælles værdier har Inger Støjberg ført en værdifuld kamp, der i dag udgør hovedværdien i Socialdemokratiet.
- værdikamp er fint så lang tid man holder sig indenfor lovens rammer.

Om Socialdemokratiet ville have ønsket sig disse 100.000 ekstra indvandrere er et stort spørgsmål.
- udokumenteret påstand at der ville være 100.000 ekstra indvandrere, og fuldstændig irrelevant ifht ulovligt at adskille par

Den eneste der fortryder sin politik er Lars Løkke Rasmussen. Han havde gerne set de 100.000 ekstra hænder i dagens Danmark. Tænk hvis blot 100 af dem var jordemødre.
- ja tænk hvis …….

Jo større arbejdsudbud jo mindre løn jo flere opgaver kan blive udført i det offentlige og i det private.
- den fortjener ikke en kommentar

I Sverige slås de med bandekrig, parallelsamfund og områder hvor politiet har mistet magten.
- og når de har så store problemer i Sverige skal en dansk minister da selvfølgelig have lov til at bryde loven….

Det har Inger Støjberg forskånet os for. Al den stund at indvandrere kendte den officielle stramme indvandringspolitik i Danmark.
- tjah….men det er fuldstændig irrelevant ifht lovbrud/værdighed

Svenskere vil gerne have rene hænder som en radikal eller en fra Enhedslisten.
- her hopper min kæde af ?

Til gengæld har Sverige fået grupperinger på højrefløjen som er langt fra dansk værdipolitik!
- og det fortsætter …..

Derfor er Inger Støjberg en værdig politiker der står for dansk snusfornuft, kløgt og en der kalder en skovl for en skovl og en spade for en spade.
- NEJ. Hun er dømt til ubetinget fængsel for lovbrud og er af et overvældende flertal (-DF og -NB) dømt uværdig til at sidde repræsenteret i vort øverste demokratiske organ.

Derfor lever vi forholdsvis velintegrerede i det danske samfund!
- øhh…. Det havde vi nok også været uden IS`s lovbrud

Vores største fejl er at vi lever efter janteloven! Den der holder gruppen forholdsvis ensartet og skaber den tillid imellem mennesker som er så typisk dansk!
- Ja, tillid og at vi alle følger de samme regler er en grundlæggende sammenhængsfaktor. Hvad det har med jantelov at gøre må stå hen i det uvisse ….

Alle der stemmer Inger Støjberg uværdig til folketinget har glemt deres danske kompas og har ladet globaliseringen åbne grænserne ikke blot for viruser men at gud og hver mand har sin plads iblandt os!
- nu hopper kæden squ helt af ! Globalisering, virusser og gud i en skøn sammenblanding - og åbenbart noget som Inger Støjberg beskytter os alle mod …

——- og her stopper jeg. LLR vrøvlet herunder orker jeg ikke at kommentere på.

Og intet kan være mere forkert!

At den danske grundlov anno 1848 ikke kunne forudse nutidens globalisering, pandemier og klimakrise er en hel anden sag!

Men det kan kun en radikal lade sig forblænde af!

Selv gode socialdemokrater er i dag Støjberg-strammere!

Kun Lars Løkke Rasmussen har på en Atlanterhavs-sejlads mistet sit danske kompas!

Lars Løkke er blevet verdensborger!

Træt af at lede dette lille lorteland, som ikke har nogen taknemmelighed over for velmenende statsministre.

Antiautoritære vælgere med mindre man er socialdemokrat!

Lars Løkke Rasmussen er således på sine gamle dage blevet tilhænger af internationale, arbejdernes frie bevægelighed og arbejdsgivernes ret til at ansætte de dygtigste!

Uanset hvilket land de kommer fra!

Lars Løkke regner ikke indvandrere for en udgift længere!

Derfor stemmer han Inger Støjberg uværdig!

Lars Løkke byggede storsyghuse! Men der er intet personale.

Intensivpladserne står gabende tomme!

Frygten har ramt danskerne!

Derfor bruger vi Inger Støjberg som syndebuk!

Uværdigt!

Her troede vi i alle årene at indvandrere var en milliardudgift?

Konservative Pape og Venstre Ellemann taler kun om arbejdsudbud, arbejdsudbud, arbejdsudbud…

Mantraet som bringer de radikale tilbage i den blå lejr!

Men først skal hovedfjenden erklæres uværdig.

De radikale overtog igen regeringsførelsen!

Socialdemokraterne blev igen taget med bukserne under hyklerigrænsen!

Følg hykleriet på tirsdag, hvor arbejdsudbuddet bliver det nye politiske mantra!

Farvel til en æra for dansk politik.

Og på den anden side Øresund undrer man sig. Tænk om man blot havde danske tilstande!

STØJBERG burde have fået en gevaldig "næse". Og det var så det. Og nok.
Hvem bliver den næste der skal kastes for en rigsret ? Eller "stilles op ad en mur" for "sexisme/mee too" I det store "teater" som folketinget da bare er blevet.

Støjberg ikke værdig!
Ja så blev hun fjernet fra Dolketinget, men det vidste man jo,
fristes man til at sige.

Annonce