Annonce

S-profil modtager international zionist-pris

Folketingsmedlem får prisen for sin mangeårige indsats til støtte for det jødiske samfund i Danmark, kamp mod antisemitisme og forsvar af Israel.
For sin mangeårige indsats til støtte for det jødiske samfund i Danmark, kamp mod antisemitisme og forsvar af Israel, får det socialdemokratiske folketingsmedlem Lars Aslan Rasmussen en pris.

Det er Dansk Zionistforbund, der på vegne af World Zionist Organization, giver prisen med navn 'Jerusalem Prize" til den danske politiker.

"Jeg er meget glad og stolt over prisen. Det jødiske samfund og diskussionen om Israels ret til at eksistere, er noget som ligger mig meget på sinde og derfor er jeg selvfølgelig smadderglad for at nogen også lægger mærke til det arbejde," siger Lars Aslan Rasmussen til Netavisen Pio og fortsætter:

"Det betyder også særligt noget, at få denne her pris, fordi zionismen og Socialdemokratiet historisk har haft en tæt tilknytning til hinanden."

Lars Aslan Rasmussen modtager officielt prisen ved en reception lørdag den 19. marts hos den israelske ambassadør i Danmark, David Akov.

I fint selskab

43-årige Lars Aslan Rasmussen har siddet i folketinget siden 2016, hvor han kom ind som suppleant for Helle Thorning-Schmidt. Før det var han i ti år medlem af Københavns Borgerrepræsentation.

Det er ikke første gang, at han modtager en pris for sit politiske arbejde. I 2012 modtog han "Årets laks" af LGBT Danmark for sit arbejde for homoseksuelles rettigheder.

Lars Aslan Rasmussen er uddannet lærer og har arbejdet som speciallærer på en skole for børn med autisme.

Om prisen

Jerusalem Prize blev i 1990 for første gang givet til Jerusalems tidligere borgmester, Teddy Kollek, og er derefter givet til en række fremtrædende politikere, der på forskellig vis har støttet det jødiske folk og Israel, f.eks. har en tidligere præsident i Uruguay og den nuværende premierminister i Australien begge modtaget prisen.

Prisen skal ikke forveksles med den litterære Jerusalem Prize, der siden 1963 er blevet uddelt af Jerusalem International Book Forum til forfattere.

David Troels Garby-Holm er redaktør og souschef på Netavisen Pio.


Flere artikler om emnet

Kommentarer

Så vil jeg da bare sige tillykke til Lars.

Og alligevel bliver den zionistiske indfødsretsordfører ved med at give falsk indfødsret i Danmark til palæstinensere, der ønsker sharia og død over Israel.

Tænk, jeg får lige pludselig sådan en mærkelig følelse af deja-vu

Også jeg. Har Kurt-Peter været på ferie?

Enig!

Jeg mener ikke SD kan støtte et apartheid regime. Jeg er også skuffede over at den jødisk lobby kun forhindre forbudet mod omskæring af drenge selvom 80% er tilhænger af dette forbud. Det er jo et brud på menneskerettighederne. Jeg er også træt af alle de grupper der holder sig adskilt.

hvordan i alverden kan En Socialdemokrat som Lars Aslan der selv er opvokset på det multikulturelle Nørrebro med en far der er fra TYRKIET med kurdisk baggrund. . Stå på mål for Zionismen CITAT Fra Rapport fra Amnesty International
Ny rapport fra Amnesty International konkluderer, at staten Israel har skabt og opretholder et system af dominans og undertrykkelse af palæstinensere i Israel, de besatte palæstinensiske områder og mod fordrevne palæstinensiske flygtninge i andre lande. Dette system svarer til apartheid. Ifølge international ret er det en forbrydelse mod menneskeheden, som omverdenen skal holde staten Israel ansvarlig for at afvikle. Citat slut. YDERST PINLIGT FOR SOCIALDEMOKRATIET OG LARS ASLAN SE VEDLAGTE LINK TIL ARTIKEL PÅ AMNESTY:
https://amnesty.dk/staten-israel-udoever-apartheid-mod-palaestinensere/?...

HVORDAN VIL LARS ASLAN SOM MODTAGER Af ZIONIST PRISEN KUNNE LEVE OP TIL DE ANBEFALINGER SOM AMNESTY INTERNAK OPFORDRE DEN DANSKE REGERING AT IMPLEMENTERER I DERES UDENRIGS POLITIK OG SAMMENARBEJDE MED ISRALELS REGERING DER UDØVER APARTHEID IMOD SINE PALÆSTINISKE BORGERE ?!
HVORDAN VIL SOCIALDEMOKRATIET ??

Amnesty International Danmark opfordrer den danske regering til:  

CITAT
FRA LINK EFTER AMNESTYS OPFORDRING TIL DANMARK

I alle relevante bilaterale og multilaterale fora – og sammen med de øvrige EU-lande, bør Danmark påtale de mange menneskeretlige krænkelser overfor de israelske myndigheder og italesætte, at Israels politik overfor palæstinenserne svarer til apartheid.  
I forbindelse med Danmarks kandidatur til FN’s Sikkerhedsråd bør Danmark opfordre til, at Rådet sætter menneskerettighedskrænkelserne i Israel og de israelsk besatte områder på dagsordenen. Rådet bør arbejde for sanktioner og en våbenembargo mod Israel og sørge for at retsforfølge de ansvarlige for krænkelser.  
I enhver aftale, der indgås med Israel, at fastlægge et krav om, at menneskerettighederne til enhver tid skal overholdes. Den danske regering skal forpligtige sig til at overholde den strategiske ramme for Danmarks indsats i Palæstina (2021-25) om at Danmark vil føre en menneskeretlig tilgang i Palæstina baseret på principperne om ikke-diskrimination, deltagelse og inddragelse, åbenhed og ansvarlighed samt sondringen mellem rettighedshavere og ansvarshaver.   
I overensstemmelse med den strategiske ramme for Danmarks indsats i Palæstina og igennem den danske udviklingsbistand og støtte til humanitære organisationer, partnerskaber, civilsamfundet at forstærke fokus på at styrke modstandskraft hos palæstinensiske lokalsamfund gennem indsatser for at forbedre palæstinensernes levevilkår og beskytte deres rettigheder under den humanitære folkeret og internationale menneskeret. 

CITAT SLUT:

https://amnesty.dk/staten-israel-udoever-apartheid-mod-palaestinensere/?...

Det er netop på grund af den antisemitiske holdning, at jeg meldte mig ud af Amnesty International