Annonce

Ekstra Bladet sletter Inger Støjberg-påstand om Siddique

Den nu fodlænke-afsonende Inger Støjberg var i sidste uge indblandet i et større injurie-slagsmål med lederen af Frie Grønne.
Inger Støjberg, der netop nu afsoner sin rigsretsdom på 60 dages fængsel, har i al ubemærkethed været indblandet i et dramatisk injurieslagsmål med lederen af Frie Grønne, Sikandar Siddique.

I et opslag på Facebook - og i en klumme i Ekstra Bladet 23. marts - påstod Inger Støjberg, at Siddique på et tidspunkt har indrømmet at have haft “et forhold” til den yderligtgående islamistisk islamistisk organisation, som er forbudt i flere lande i Mellemøsten, Hizb ut-Tahrir. Og også at der eksisterer billeder ad Siddique deltage i en Hizb ut-Tahrir-demo: 

“Samme Sikandar Siddique har tidligere indrømmet, at han har haft 'et forhold' til den islamistiske bevægelse Hizb ut-Tahrir. Der eksisterer desuden billeder af Sikandar Siddique, mens han deltager i en Hizb ut-Tahrir-demonstration på Nørrebro i København,” skrev Inger Støjberg.

 

Men de oplysninger betegner Sikandar Siddique på Twitter som “Fake News”:

Utroligt med sådanne injurierende anklager

“Inger “fake news” Støjberg er på den igen. Nej, jeg har aldrig haft “et forhold” til Hizb ut-Tahrir. De hader mig ligesom meget som dig, Inger. Utroligt med sådanne injurierende anklager. Og så med fornem spalteplads hos EB,” skrev Siddique på Twitter.

placeholder

 

Støjberg reagerede ikke

Siden har Ekstra Bladet i al stilhed slettet den ene Siddique-påstand fra Støjberg-klummen.

Nu hedder det således blot i Støjberg-klummen, at “samme Sikandar Siddique har tidligere indrømmet, at han har haft 'et forhold' til den islamistiske bevægelse Hizb ut-Tahrir.” 

Påstanden om at der eksisterer billeder af Sikandar Siddique deltagende i en Hizb ut-Tahrir-demo har Ekstra Bladet fjernet. Uden at Ekstra Bladets læsere gøres opmærksom på, at Inger Støjberg-klummen er blevet rettet.

Netavisen Pio erfarer, at Ekstra Bladet - efter at have modtaget en klage fra Frie Grønne - gav Inger Støjberg 48 timer til at dokumentere blandt andet påstanden om eksistensen af billeder, hvor Sikandar Siddique deltager i en Hizb ut-Tahrir-demo.

Men Inger Støjberg reagerede ikke på Ekstra Bladets henvendelser. Og derfor besluttede Ekstra Bladet af egen drift at slette foto-påstanden i Inger Støjberg-klummen. Men uden at gøre læserne opmærksomme på, at der var foretaget en vigtig sletning i Støjberg-klummen.

Ekstra Bladet erkender fejl

Opinionsredaktør på Ekstra Bladet, Mads Kanstrup, erkender over for Netavisen Pio, at der er sket en fejl:

Tak for at gøre opmærksom på, at læserne ikke er oplyst om fjernelsen af den bemeldte påstand

“Tak for at gøre opmærksom på, at læserne ikke er oplyst om fjernelsen af den bemeldte påstand. Det skal de naturligvis være, og det er tilskrevet nu som følger: 

I ovenstående tekst fremførtes oprindeligt, at der findes et billede af Sikandar Siddique til en Hizb ut-Tahrir demonstration. Dette er ikke godtgjort, hvorfor påstanden siden er fjernet. (Red.)”

Ekstra Bladet har nu - med fem dages forsinkelse - forsynet Inger Støjberg-klummen med den lovende redaktionelle tilføjelse.

Inger Støjberg har fortsat ikke rettet foto-påstanden om Sikandar Siddique i sit Facebook-opslag.

placeholder

 

Jan Kjærgaard er journalist på Netavisen Pio.


Flere artikler om emnet

Kommentarer

Ja, det er jo ikke alt, der kommer på forsiden af ekstrabladet. Det er heller ikke alle aviser, der ansætter dømte og nu fængslede ex-politikere.

Hvad i alverden tænker Ekstrabladet også på . At ansætte en kvinde der lige har fået en rigsretsdom for at overhøre sine embedsmænds advarsler om at hun ved adskillelsen af asylansøgerer gjorde noget direkte kriminelt. Inger Støjberg var klar over lovovertrædelsen alligevel førte hun sin egen selvjustits og kriminelle handling ud i livet. Herved gjorde hun livet som flygtning for mange mennesker til en så dårlig erfaring og oplevelse at mange af de folk fik psykiske skader af hendes regeren som flygtninge dronning., Nu sidder hun så og kan hygge sig i ro og mag med at fylde Ebs læserere med løgn om Sikandar leder af de Frie Grønne. Og fra Nørrebro i København. Hendes påstande skriger imod himlen og hun prøver fra sin EB platform at svine Sikandar til og gøre ham til folketingets værste mørkemand som hun skriver på Facebook. Inger Støjberg er selv så fyldt med MØRKE at hun ikke kan se træerne for bare mørk underskov hvor hun mentalt færdes. AT hun kan sidde godt og hyggeligt hjemme i Hadsund . Gå ture med sin hund og handle ind i byen alt imeden hun afsoner sin dom med fodlænke er en skændsel. Ekstrabladet I er så populistiske at I hellere vil ansætte sådan en kvinde og gi hende et arbejde der giver mulighed for at søge afsoning med fodlænke. DK4 og EB sælger deres sjæl for Inger Støjberg og hendes mange støtter af Danskere. Føj for pokker. Der kommer nok flere spisfindige klummer fra Fru Støjbergs hånd i Huset i Hadsund hvor hun hygger sig medens hun afsoner med fodlænke. Det er simpelhen for nemt. OG Fru Støjberg du kommer sikkert stærkt igen om 58 dage når du er færdig med fodlænke. Du gør i hvertilfal alt for at gøre opmærksom på dig selv og alle de blomster du fik fra dine støtter i det ganske land. Men din hund Ludvig fik dig da tilbage og det er jo godt for Ludvig men ikke for resten af os der endnu kan tænke kritisk. Hvad i alverden bilder du dig egentlig ind at køre hetz på en mand som Sikandar fra Frie Grønne der prøver at føre en retfærdig politik på alle fronter. Du sku famne skamme dig FRU Støjberg !!

Nu ledes ekstrabladet vel også af en færdigafsonet kriminel. Men det betyder ikke altid, at deres mindset er ændret.

Helle du sætter kikkerten for det blinde øje og bevarer dit had til Inger