Vermund vil importere au pair-piger til hjemmeplejen

Nye Borgerlige vil løse manglen på SOSU’er med filippinske au pair-piger. De er arbejdsomme og er meget mindre kriminelle end andre udlændinge, siger Pernille Vermund.
Foto: Netavisen Pio/Jan Kjærgaard
Pernille Vermund (NB), partileder, Nye Borgerlige
Manglen på arbejdskraft i ældre- og sygeplejen kan løses ved at give filippinske au pair-piger  mulighed for at arbejde i ældre- og sygeplejen, når deres au pair-ophold slutter og deres opholdstilladelse udløber.

Sådan lyder et forslag fra Nye Borgerliges formand, Pernille Vermund.

Forslaget fremgår af et blog-indlæg på Nye Borgerliges hjemmeside.

Det er potentiel værdifuld arbejdskraft

“Hvert år udløber opholdstilladelsen for cirka 1.000 unge filippinske kvinder, der efter et au-pair ophold i Danmark må rejse hjem igen. Det er potentiel værdifuld arbejdskraft, som Danmark dermed går glip af, fordi loven forbyder dem at blive længere end i to år,” skriver Pernille Vermund blandt andet i sit blogindlæg.

Konkret vil Pernille Vermund åbne for en midlertidig opholdstilladelse på fem år til tidligere au pair-piger.

Hvis ordningen bliver en succes, vil Pernille Vermund også oprette danske plejeuddannelser i Filippinerne, som skal give filippinske kvinder adgang til at komme til Danmark og arbejde i forskellige dele af pleje-sektoren.

De giver meget sjældent problemer

Pernille Vermund mener, at forslaget vil være til stor gavn for både det danske samfund og for de filippinske kvinder.

“Filippinerne er efterspurgte som au-pairs, fordi deres kultur og levevis passer godt til det danske. De passer godt ind i samfundet, og de giver meget sjældent problemer,” skriver Pernille Vermund videre.

De vil umiddelbart kunne udfylde stillinger som ufaglærte

“De vil umiddelbart kunne udfylde stillinger som ufaglærte, og man vil i den offentlige sektor kunne skræddersy oplæring og uddannelse, således at de unge kvinder opnår bedre kompetencer inden for velfærdsfagene, som de også vil kunne bruge den dag, de vender tilbage til Filippinerne.”

Kommer fra “en kristen kultur”

Hvis ordningen viser sig at være en succes, er Pernille Vermund indstillet på at åbne for direkte import af kvindelig arbejdskraft fra Filippinerne.

“Det kan organiseres i samarbejde med den filippinske regering, hvor man fra dansk side kan tilbyde at betale for uddannelse og opkvalificering til de unge filippinere, så de forsvarligt kan varetage jobs i den danske velfærdssektor i nogle år, men også får kompetencer, de kan bruge i hjemlandet bagefter,” skriver Pernille Vermund.

Gode erfaringer med filippinere

Hun henviser til, at der generelt er “gode erfaringer” med filippinere, der opholder sig i Danmark.

“De er arbejdsomme og er meget mindre kriminelle end andre udlændinge. De kommer desuden fra en kristen kultur, som passer godt ind i det danske samfund,” siger hun.

Vi skal forskelsbehandle

Nye Borgerlige-formanden understreger, at ordningen ikke skal omfatte filippinske mænd.

“Der er ingen grund til at eksperimentere og lade mænd omfatte af ordningen. Vi ved, at udenlandske mænd generelt er mere kriminelle end kvinder,” skriver Pernille Vermund, som samtidig åbent erkender, at hendes forslag vil være diskriminerende.

“I udlændingepolitikken skal vi forskelsbehandle. Det er både godt og nødvendigt. En god udlændingepolitik lukker de mennesker ind, som vi har gode erfaringer med, og holder dem ude, som vi har dårlige erfaringer med,” lyder det fra formanden for Nye Borgerlige.

 

Fakta: Hvad er en au pair

En au pair er ifølge lovgivningen en udlænding, som “skal indtage en familiær stilling i en værtsfamilie, og som gennem opholdet hos værtsfamilien ønsker at forbedre sine sproglige og faglige kundskaber og at opnå et bedre kendskab til Danmark gennem øget kulturel indsigt.”

For at få opholdstilladelse som au pair skal man være mellem 18 og 29 år, uden børn og ikke tidligere have været gift.

En au pair må arbejde 3 til 5 timer om dagen i maksimalt 6 dage om ugen, dvs. mellem 18 til 30 timer om ugen. Man har ret til mindst halvanden fridag om ugen.

I Danmark var der i juni 2018 1.853 værtsfamilier. 85 procent af au pair’erne er fra Filippinerne.

Kilde: nyidanmark.dk

Henrik Rasch er journalist på Netavisen Pio.


Flere artikler om emnet

Kommentarer

Udmærket ide. Men det er ikke kun filippinsk arbejdskraft, som kan komme på tale. Det gælder stort set alle fra Sydøst Asien. Der er blandt andet allerede nu mange thailandske kvinder ansat i ældreplejen. Og de ældre er meget meget glade for de kvinder. Det thailandske kvinder har en andet tilgang til livet end danske kvinder og de er meget meget loyale og arbejdsomme, samt stærke og målrettede kvinder. Men når der skal skaffes arbejdskraft fra udlandet, så skal ansættelsen foregår efter danske overenskomster. Og hvis opholds- og arbejdstilladelsen som en start tildeles på 5 år skal de kvinder efterfølgende have mulighed for at søge permanent opholds- og arbejdstilladelse i Danmark. De skal ikke bare kunne skubbes ud igen efter forgodtbefindende.

Og når 1.000 vis af kvinder fra sydøst asien ansættes på det danske arbejdsmarkedet er behovet for arbejdskraft betydeligt mindre. Det gør det muligt for tidlig pension for danskere gennem en udvidet Arne-pension, samt ikke mindst at bevare eller udbygge efterlønnen. Endvidere vil der ikke længere være det samme behov for at øge alderen på folkepension, som det i dag er tilfældet. En folkepensionsalder på op til 69 år er mere end nok så.

Så alt i alt kan det være et interessant forslag under de rette omstændigheden. Og en ting er helt sikkert. Hvis Danmark skal kunne opretholde sin produktivitet vil der være behov for 50.000 indvandre årligt. Dels grundet de små årgange der er på vej ind på arbejdsmarkedet, dels de store årgange, som går på pension de kommende år, dels pga. efterspørgelsen på arbejdskraft de kommende år inden for stort set alle fag.

En betydelig øget indvandring med de rette kvalifikationer menneskeligt og fagligt vil kun være til stor fordel for Danmark og de mennesker, som inviteres inden for. Særligt enlige mødre fra Sydøst Asien vil kunne hjælpes til en betydelig bedre tilværelse for sig og deres børn og gamle forældre, som de ofte har en forsørgelsespligt over for.

Og i øvrigt. Thailændere er fremragende mennesker, som du kan stole på.

Det med Thailænderne ved du jo alt om. Er det ikke dem du udnytter på dine rejser og som arbejdsgiver. Hvordan er det nu det er Jeppe?

De er arbejdsomme og er meget mindre kriminelle end andre udlændinge, og de kræver ikke noget særligt i løn. Denne utroligt flade menneskeopfattelse af filippinere som bovlamme tyende kandidater er en rigtig lækkerbisken for virksomhedsejerne og andre dele af Pernilles bagland. (og så er alle andre udlændinge er åbenbart kriminelle?)
På den måde kan den rædsomme Pernille Vermund med sine perverse generaliseringer torpedere den danske model og årligt spare nogle 100 milliarder i den offentlige sektor ved at importere lydige arbejdsslaver til en gang social dumping og så bevillige sit eget bagland en tilsvarende skattelettelse. Hun er så ækel, at det tager arbejdet fra cirkusrevyen. Hun overtrumfer selv de mest vilde forsøg på en karikatur, man kunne komme op med til næste års cirkusrevy.

.
APROPOS KRIMINELLE, APROPOS MÆND, APROPOS NYE BORGELIGE
"Der er ingen grund til at eksperimentere og lade mænd omfatte af ordningen. Vi ved, at udenlandske mænd generelt er mere kriminelle end kvinder,” skriver Pernille Vermund.

... og fordi de filippinske piger "makker ret" (som undersåtter) hos herskabets magt hos "det fine riges bedre borgerskab", eller? (må stå i det uvisse).

Nye Borgelige som ellers elsker macho-mænd, og er "halvt" imod udenlandsk arbejdskraft i Danmark, men naturligvis ikke imod billig import af pige-slaver udefra. Og det er kun dem der ikke kan "bruges", der skal smides ud af landet.

Og mon dog ikke, der (også) er kriminelle mænd på Nye Borgeliges egen liste, af mænd der hader, at "staten holder øje med om de snyder", og dét at betale skat til fælleskassen bryder de sig ikke om. Jo jo, vi kan som gængse danskere kun gisne om det, og "prikke" lidt til det absurde "skattelyparti" i den såkaldte "borgelige fløj".

Sat lidt på spidsen, men...

Apropos (visse) mænd...
Meget komisk, apropos "kriminelle og mænd". I udnyttelse af Corona-pandemien, blev Pernilles Vermunds bidske skødehund macho-Boje sendt i FB-marken i hvervekampagne for at opsnuse; Corona-trodsige, ballademagere, Men in black (white), statshadere, sølvpapirshatte, mv. Og skattelypartiet Nye Borgelige er desværre et "parti" der dyrker macho-kultur og tiltrækker; macho-mænd, rigmænd, skatte-hadere, kriminelle, nynazister, hooligans/fodboldtosser, kvindehadere, mv.
Og tiltrækker højst sandsynligt netop også penge-kriminelle.

Imens Pernille Vermund bader sig i champagnebobler i Nordsjælland, så er det et absurd "parti" der bedrager og lokker "utilfredse hade-typer" med øl og bedrag, gramser på lår, og kvinder skal bare "holde deres kæft" hvis de føler sig krænkede. En ung knægt i bar overkrop på NB-valgplakat håbede på "optagelse" som synligt medlem. Og så er der da sikkert nogle ældre rigmænd og macho-redaktører, der savler over den opmærksomhedskrævende selfie-Pernille Vermund, der på selfie-foto ikke ville vise tænder. Og hvis tilbedere ikke kysser hendes fødder, spytter hun dem ud igen. Hun er vant til at få, hvad hun peger på, og hvis ikke, bliver hun adfærdstrodsig som en sur teenager, der smækker med døren. Ingen kompromiser.

(Ej undskyld, men ens hjerne er fyldt med satiretegninger over det parti og observationer).

I Nye Borgeliges "hvidvask-løgn" i bedrag om "frihed til folket" manipulere/udnytter NB gerne andre mennesker til at ville opnå "frihed, KUN til riges magt/pengemagt/dominans", så de kan få indført konservativ USA-liberalisme ego-ideologi med et mix af 1800-tallets magt/pengemagt til "det fine bedre borgerskab", der havde tjenestefolk og hvor grever og guldbaroner, den gang i gammel tid, havde danske bønder som slaver, der kunne udnyttes til udbytte til de rigeste, der gemte guldskatten kun til sig selv. Og når slave-undersåtterne blev nedslidte, syge, ubrugelige m.m. kunne de rådne op på fattiggården eller på riges almisser.
Jo jo... Nye Borgeliges drøm – de riges griske (penge)magt der skal tromle andre i dominans. Og hvis staten eller andre "undersåtter" ikke makker ret under de riges magtdominans, så hyres nogle riges advokat-venner på USA-manér, der skal tromle modstander ned.

Den STATSANSATTE Pernille Vermund og hendes medløbere i "protest-partiet", som hader STAT og SKAT, tilsviner gerne alt offentligt og andre statsansatte, så selv DRs journalister får jævnligt stikpille-svinere i tv af frk Vermund.

Måske er det på tide at de skadelige mennesker fra skattelypartiet Nye Borgelige flytter til deres elskede censur Trump-USA eller (russer-neutrale) Schweitz, og lader danskerne beholde deres danske værdier, danske kultur med velfærdssamfundsmodel. Eller... Pernille Vermund, Boje, Seier mfl. burde snart finde sig et arbejde i det private erhvervsliv, hvor de jo hører til, så vi danskere kan blive fri for deres griske penge-propganda-maskine, der truer vores DANSKE tryghed og frihed til alle.

Et "parti", hvor en rig bror og rig eksmand befinder sig i skattelyland som gerne sidder dernede i Schweitz og udtaler sig som selvfede macho-aktie-rigmænd med negativitet og svinere om danskerne, Danmark og med propganda på Cepos-Berlingske, om deres sure bitterhed og syn på deres "hjemland", de alligevel ikke gider være en del af, fordi de grisk og grådigt ikke lyster at bidrage til danske værdier såsom; frisind, velfærd, fællesskab (løfte i flok), uddannelse til alle, SU, og hjælp til andre mennesker, tryghed og frihed til ALLE, m.m.. De griske der kun tænker på deres egen lille snobbede grådige pengegriske næsetip, der elsker at udnytte andre i magtsyge/dominans, og ønsker at alle andre arbejdende danskere (undersåtter) skal have mindre frihed, færre rettigheder, dårligere vilkår, dårligere løn, og undertrykkes til at bo i husvogne som i USA. Working poor. Liberalisternes drøm.

Så når den manipulerende forkælede tøs Pernille Vermund, macho-Boje og skattelybrors bror Seier gerne vil benytte/udnytte (billige) filippinske aur-pair (tjeneste)piger, så bliver jeg sgu igen bekymrede.

[Sidebemærkning; Minder mig om, at det der vikarbureau-rengøringsfirma "De 5 Stjerner" (uden stillingsopslag), der pludselige manglede deres (rumænske) stuepiger, som de blå og snob-Berlingske brugte i hetz-kampagne imod københavnske kontanthjælpsmodtagere og jobcentret (dvs. det offentlige) der ikke bare lige vupti kunne levere flere hundrede billige rengøringsslaver. Ja, undskyld mig, men... Et firma som kalder deres ansatte (rumænske) deltidsansatte for "stuepiger" i deres nedladende betegnelse. Skal de rige hotelgæster så også have lov at gramse på lår og give "stuepigerne" et klaps i numsen, hmm, tænker man blot. De 5 Stjerner som i øvrigt lå i top 10, sammen med Lagkagehuset (med ejere i skattely), i modtagelse af hjælpepakker. Tja, hvis jeg var journalist eller arbejdede hos Erhvervsstyrelsen/Skat ville jeg grave nærmere i det rengøringsfirma (og andre brancher med dårligt ry). Og også deres deltidskontrakter, med ansatte fra korrupte lande der i hjemlande er vant til at arbejde sort. Feks også i Ukraine, ej at glemme.]
.....

Apropos kriminelle...
Hvis jeg skulle lede efter kriminelle og svindlere, så ville jeg sgu nok lede i 2 parallelsamfund (med deres egne regler, love og advokat-venner), både i rigmandsghettoen og i islamghettoen. Og jeg ville nok starte fra højre med tilhænger-listerne hos Nye Borgelige, LA, mv.
Islam-tilbedere i deres islam-samfund på dansk jord med macho-kultur, har deres helt egen religiøse fløj/blok med religiøs styring, der heller ej følger dansk lovgivning eller dansk kultur, fordi de har deres egne religiøse love og religiøse regler de er underlagt i islam-kontrol, både indefra og udefra.

Jo jo... Nye Borgelige-ideologi og Islam-religion har en del tilfælles...
De dyrker, hædrer og ære begge macho-kultur, og går ikke på kompromiser med deres overbevisning og egoisme, som ikke er til forhandling (demokrati). I adfærdstrodsighed "smækker de altid med døren" – kun deres "(religiøse)sandhed" gælder. Nogle af tilbederne tyr til optøjer, ballade, vold, terror, våben m.m.

Islam-tilbedere ser andre (kristne, jøder, vantro) som "andenrangsborgere" der skal bekæmpes, ifølge den diskriminerende racistiske koran, og hvor kvinder skal undertrykkes (ejes) og må ikke ærekrænke mænd/familien/klanerne. Islam-tilbedere der gerne udnytter de "kristnes" velfærdskasse, om "gud vil", der betaler muslimers religiøse liv på bedetæppet, tørklæde-kvinder og koran-børn i hjernevask koranskoler. "Allahs vilje" er ikke til forhandling i religiøs ego magtsygdom/dominans, som alle skal underkaste sig, fordi ellers bliver de udstødt i Allah-kontrol-samfundet. Allah-guden er eneste "sandhed" og mænd er højest i hierakiet i deres religiøse islam-macho-kultur (ak ak, vor herre bevares), og derved vil muslimske mænd naturligvis ikke give slip på deres macho-kultur i islam, der skal forsvares.
Og de selvfede griske rigeste egoer i det "borgelige liberale borgerskab" ser sig selv som "guder/gudinder" og ser andre som "undersåtter" der skal udnyttes/undertrykkes til afkast så billigt som muligt, og vil udrydde velfærden for folket. De riges magtsygdom/pengemagt/dominans vil gerne eje ALT og eje ALLE.

Både i rigmandsghettoen og islamghettoen findes flest;...
kriminelle, bedragere, svindlere, statshadere, skattesvindlere, manipulation, "taler med flere tunger", macho-kultur, bander, narko, klaner, "loge-brødre", udnyttelse af andre, interesse for jura til at forsvare deres svindel/religion/bedrag imod danskerne og dansk lovgivning. M.m.

De gængse anstændige DANSKERE røvrendes konstant af grådighedens egoister, og vores DANSKE fælles velfærdskasse er blevet taget som gidsel imellem egoisterne på fløjene der smadrer det danske land og vores velfærdssamfundsmodel, bid for bid for bid.

Både religiøse ego-islam-tilbedere og religiøse/ideologiske grådige ego-liberalisme-tilbedere burde sgu flytte ud af landet. Flytte ud af de nordiske lande, der en gang var frederligere i fællesskabsfølelse. Så vi kan få vores semi/IKKE-religiøse Danmark tilbage igen, med frisind, empati, mindre egoisme, bedre velfærd, tryghed og frihed til alle, m.m.

Og så skal EU i deres magtsygdom og jerngreb, der vil magtbestemme over andre lande og befolkninger, holde op med at blande sig i ALT, og holde op med konstant at snige eu-regler ind ad danskernes bagdør, der smadrer danskernes hverdag, frihed, selvbestemmelse og levevilkår. Danskere skal bestemme over eget land, ikke et udemokratisk EU-diktatur.
Og de danske karrierer-politikere skal sgu snart lære at kunne sige fra overfor EU-magten, og forstå at dansk kultur også handler om nationale fællesskabsfølelser, at dansk demokrati skal bestemme over eget land, og at danskere der tidligere havde en stolthed over vores lille land mod nord smuldre. Den danske stolthed og fællesskab er ved at blive en saga blot. Hvis politikere ikke tænker på Danmark i en helhed og ikke en opdeling og ulighed.

Og den grådige krigsgale psykopat af macho-Putin, i sit riges palads, burde sparkes til en anden planet. Men løsningen på den triste krig har vi almene mennesker logisk nok ikke. Andet end håb om at det vanvid vil stoppe.

......

Læs flere kommentarer:

NORDISKE SAMFUNDSMODELLER SKAL FORSVARES, OG ER TRUET AF GRÅDIGHEDEN
https://piopio.dk/debat-nordiske-nato-jaer-aabner-faelles-nordisk-forsva...
.......

SVINDLEREN ALEX V. ER SELV ET "OFFER" FOR OMSORG – IMENS DE UNGE "OFRE" SKAL VÆRE "ROBUSTE" OG MÅ IKKE FÅ OMSORG
https://piopio.dk/vanopslagh-bryder-tavsheden-en-lidt-pinlig-situation#c...
......

SØREN PAPE ER VIST BLEVET TALERØR FOR CEPOS-SEKTEN,
OG DER MANIPULERES FORTSAT MED KONTANTHJÆLPSBELØBET
https://piopio.dk/nu-siger-pape-det-ligeud-dagpenge-og-kontanthjaelpsmod...
......

DE TO "GUDINDER", STØJBERG OG VERMUND, KÆMPER OM OPMÆRKSOMHEDEN
https://piopio.dk/slut-med-veninde-hyggen-langer-ud-efter-stoejberg#comm...
......

DE UNGE ER VOKSET OP MED EU-DOMINANS, OG KENDER IKKE TIDEN FØR
https://piopio.dk/fagforeningsformand-vi-har-forsoemt-ungdommen#comment-...
.....

.
Ps.

DE MANGE OFFERKORT
Ego-ideologier/religioner tåler ikke kritik fra den gængse frittænkende befolkning med frisind. Og ligesom islam-tilbedere ikke tåler kritik af deres indspiste ego-religion, og har deres "racisme-offerkort" i forsvar imod Danmark og danskerne – så har liberalisme-tilbedere af ego-rige deres typiske "jantelov og misundelse offerkort" i forsvar imod Danmark og de gængse danskerne. (Øhh nej, de anstændige gængse danskere er ikke misundelige på usympatiske rige fjolser, der selv tror de er "guds gave" og tror de skal eje alt og alle, og tromle alle andre ned i deres ego-behov, blot fordi de har penge og vil magtbestemme).
Og mange danskere i alle samfundslag er logisk nok også p..... trætte af muslimer, der opbygger deres religiøse islam-samfund på dansk jord, der racistisk evig og altid kalder danskere for racister, når islam-tilbedere samtidig tilbeder en gammel racistisk bog, koranen. Muslimer der racistisk kun må giftes med egen "race-religion", m.m., der har travlt med at kalde andre racister og give Danmark skylden for deres kriminalitet, elendighed, m.m., men burde i stedet kigge på deres dyrkelse af den der "Allah-gud" der holder dem fastlåst i lænker, hjernevask, snæversyn, socialkontrol og islam-macho-kultur.

ET NYT OFFERKORT
Ligeledes fik den borgelige fløj sig et nyt offerkort i forsvar under Corona-pandemien – "frihedsofferkortet", de smed på bordet, hver gang de skulle vise hensyn til andre end kun deres egen næsetip, behov og velbehag. Og igen blevet brugt, fordi Hellerup-fruer mfl. i borgerskabet ikke vil have mixet deres børn med muslimer i "DERES" gymnasier, og derfor vil have "frihed til at vælge andre fra". Ligesom privatskoler vil have "frie valg" til at fravælge "besværlige" børn.
Og nu udnytter muslimer også "frihedsofferkortet" i taktisk modtræk, fordi de igen igen vil forsvare deres religion der dikterer dem et tørklæde, fordi de har underkastet sig Allahs magt, og ikke vil gå på demokratisk kompromis eller i forhandling med deres tørklæde, fordi de ikke vil have danske værdier, frisind og "danskhed". Kun koranen har betydning og de ønsker ikke at integrere sig. Skid hul i danskernes ønsker og dansk kultur, fortæller de religiøse kvinder i deres forsvar om islams tørklæde og styrende religion.

HAR IKKE EJERSKAB ELLER PATENT
Nye Borgelige og tilbedere af liberalisme-religionen, øhh undskyld ideologi, har IKKE patent eller ejerskab på ordet "frihed". Nye Borgelige har OVERHOVEDET IKKE patent på sætningen "danske værdier", når de faktisk vil indføre ego-censur-USA-kultur, som netop IKKE er dansk (eller nordisk).
Herboende muslimer med deres ego-islam-religion har ligeledes ikke patent på ordet "racisme" når de samtidig tilbeder en diskriminerende gammeldags religion/koran, og har heller ikke patent på ordet "minoritet". Muslimer forlanger i deres egoisme, at danskerne konstant skal vise særlige hensyn til alle DERES religiøse regler.
Muslimer har modsat utroligt svært ved at vise forståelse og vise hensyn til danskere, her i det DANSKE land, at danskerne med deres lille land, semi/IKKE-religiøse Danmark, med lille befolkning ligeledes er en minoritet, i det store verdensbillede, og naturligt nok vil forsvare og passe på deres DANSKE kultur og danske værdier. I et land med danskere, hvor religion ikke skal dominere eller magtstyre noget som helst, som muslimer ikke gider respektere.
Det gider islam-tilbedere jo så ikke forstå at danskere vil passe på deres kultur, og at de kom udefra med deres islam og macho-kultur som ikke helt passer ind i dette land. Allah styrer stadig deres liv, selvom de selv (eller forældre/familie) flyttede fra religiøs krig/uro med islam-præstestyre, men de slæber fortsat deres religiøse underkastelse med sig i bagagen, når de bosætter sig nye steder i Europa.
Tja, man undres...

Det er tydeligvis ikke frihed mange muslimer ønsker sig, men blot et nyt land at opbygge islam-samfund med religiøs styring. Derfor skal flygtninge og efterkommere retur, efter endt beskyttelsesophold.

.......

Andre kommentarer:

ET MERE SPLITTET LAND:
DET FINE "BEDRE" BORGERSKAB VIL IKKE HAVE MUSLIMER I "DERES" GYMNASIER
https://piopio.dk/gymnasielaerere-og-elever-med-opraab-der-er-brug-en-fo...
.....

HVEM ER "DIT FOLK", PERNILLE VERMUND? HAR DU EJERSKAB OVER FOLK?
https://piopio.dk/comment/24958#comment-24958
.....

NEJ TAK TIL NYE BORGELIGE, USA OG MACHO-KULTUR
https://piopio.dk/trumps-ambassadoer-forarger-saa-fattige-er-danskerne#c...
.......

Annonce