Top 10: De sjoveste Løkke-jokes

Lars Løkke Rasmussens forskellige sager med dyre sko og endnu dyrere rejser er ikke gået internettets spøgefugle forbi. Netavisen Pio har samlet de bedste.
Først et forsøg på at være morsom i Folketingssalen og sige, at 2.000 kroner kan man måske få et par sko for og derefter endnu en bilagssag, har kastet mange gode Løkke-jokes af sig i løbet af de sidste to uger.

Her er de bedste:

1: DR-drengen Anders Stegger var hurtig til at autotune Lars Løkke og hans kommentar om sko. Det er blevet til et lille hit set af godt 34.500 danskere:

2: Selvsving på P1 har haft meget sjov ud af Ellen Trane Nørby og hendes trang til at forsvare hendes formand og GGGI (Hør med 50 sekunder inde i udsendelsen):

3: ”Dialog I kan tro, de sad bare og gloed’. Da jeg snakkede om dyre sko! Åh, jeg gik sgu helt i koma. Hvorfor var der ikke nogen, der lo?” Selvsving har skrevet en sang om Løkke på den gamle melodi grand prix-sang ”Diggelo diggeley.” (Hør med fra 05:34 i udsendelsen):

4: ”Løkke skal da ikke rejse på fattigdomsbillet,” mener snobberne Fritz og Poul. Rytteriet tager 4. pladsen:

5: Hvad kan man få for 2000 kroner? Tjo, blandt andet 15 sorte printerpatroner. Hør  ”2000 kroners sangen” af Remulus Entertainment her:

6: Satiresitet ”Helt Normalt” kunne heller ikke lade være med at illustrere flyklasser ”Løkke-style”:

7: Euroman havde kigget på verdens mest luksuriøse hoteller. Gæt, hvem de også så:

8: Tænker du også på, hvordan Lars Løkke mon rejste førhen? Helle Maj har et bud:

9: Jysk Rejsebureau er rappe i replikken på Facebook: ”Du ringer bare, Lars”

10: Venstres Ungdom lavede en graf til at illustrere, hvor meget Helle Thorning-Schmidt rejser for. De glemte blot, at Helle Thorning-Schmidt er statsminister, og derfor lavede Dansk-politik.dk et modsvar.

 


Kommentarer fra Facebook